postifull Anime Poster, 84 Adet, Anime Poster Kolaj Seti, Arkası Yapışkanlı, Anime Oda Dekoru, Kutulu Set

124 TL
(1,48 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

postifull Anime Poster, 84 Adet, Anime Poster Kolaj Seti, Arkası Yapışkanlı, Anime Oda Dekoru, Kutulu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Postifull Satıcı Ünvanı: YMT BASIM HİZMETLERİ VE ULUSLARARASI TİCARET DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0981149918800001 Vergi Kimlik Numarası: 9811499188
    Bu ürün Postifull tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanat severler için POSTİFULL tarafından dizayn edilmiş estetik tasarımları artık duvar dekorlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Stilinizi yansıtan binlerce eser ile evinizi kişiselleştirebilirsiniz.
  • Estetik ve modern dizaynlara sahip kataloğumuzdaki posterleri istenildiği şekilde farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.Kolaylıkla yapıştırabilir, asabilir veya çerçeveleyebilirsiniz. Evde mevcut bir çerçeveniz varsa, posterleri değiştirebilirsiniz. Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • İstenildiği şekilde farklı yerlerde kullanılabilir böylece odanızı yenilemek ve çeşitliliği arttırmak için kolay bir çözüm yaratabilirsiniz.
  • Teknik Bilgiler
  • Posterlerimizde 220gr fotoğraf kağıdına doğa dostu dijital baskı yöntemi kullanılmıştır.
  • 11 renk kartuş kullanan Epson endüstriyel baskı farkıyla üst düzeyde görsel ve renk kalitesi vardır.
  • Kalınlığı sayesinde yırtılmaz ve renk solması yapmaz.
  • Zaman içerisinde deforme olmaz.
  • Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • Kutulu ve sağlam paketleme ile kargolanır. Hasarlı gelen tüm ürünlere tekrar gönderim firmamız tarafından yapılır.
  • Baskı sistemleri ve renk gamlarının doğası gereği ekranda gördüğünüz renk ile baskıda gelen renkte ufak farklılıklar olabilir.
  • Tüm Dizaynlar POSTİFULL markası tescillidir, çoğaltılamaz ve izinsiz satılamaz. Diğer modellerimizi mağazamızdan satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Postifull Anime Poster Seti - Manga Magazin Kolaj Seti - 84 Adet - Kuşe Kağıt - 10cm x 14cm - Kutulu Set

Gelişen teknoloji sayesinde dünya üzerinde bir çok kişinin dekorasyon fikirlerini birbiri ile kolayca paylaşmasına olana sunulur. Bunun sonucu ortaya çeşitli ve birbirinden yaratıcı yeni stiller çıkar. Bu stillerden biri olan ve global etkileşim sayesinde hızla yayılan “Aesthetic” tarzındır. Duvarlardaki poster kolajları imza parçalardır. Müşteriler için özel olarak tasarlanan Postifull anime poster seti - manga magazin kolaj seti - 84 adet - kuşe kağıt - 10cm*14cm - kutulu set, içeriği ve kalitesi ile söz konusu dekoratif parçalar arasında öne çıkar. Beğenilen manga dergilerinin kapaklarından oluşan bu ürün, özellikle genç odalarında kullanıma uygundur. Genç bireylerin ilgi alanlarını ve tarzlarını odalarının duvarlarına yansıtmasına imkan verir. Ayrıca setteki parçaları dilediği gibi birleştirebilir, sınırsız uygulama seçeneği ile odalarını özgürce süsleyebilirsiniz.

  • Yüksek kalitede dijital baskı
  • Kalın ve parlak kuşe kağıdı
  • Uzun süre kullanım imkanı

Postifull Özellikleri

Postifull Özellikleri

Aesthetic dekorasyon tarzının imza öğelerinden olan Postifull anime poster seti, çeşitli manga dergilerinin kapaklarından meydana gelir. Paket içerisinde her biri 10 cm en ve 14 cm boyda toplam 84 adet poster bulunur. Parçalar yan yana asıldığında ise yaklaşık 70 cm’ye 168 cm bir alan kaplar. Parlak 300 gr kuşe kağıt üzerine yüksek kalitede dijital baskı tekniği uygulanarak elde edilen ürün, yüksek çözünürlükte ve net görsellere sahiptir. Uzun süreli kullanımda bile renklerinde herhangi bir solma ya da bozulma görülmeyen ürünün kağıdı, dayanıklı yapısı sayesinde kolaylıkla yırtılmaz ve deforme olmaz. Müşteriler, bu uzun ömürlü parçaları dilediği yöntemle asabilir, yapıştırabilir ya da çerçeve yaptırabilir. Siz de dilediğiniz mekanı bu özel manga poster seti ile yapacağınız kolajlarla güzelleştirebilir ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Postifull Anime Poster Seti ile Dinamik Mekanlar

Postifull Anime Poster Seti ile Dinamik Mekanlar

Özellikle gençler tarafından renkli bir dokunuş ile odalarının dekorasyonuna dinamik bir hava katmak amacıyla tercih edilen Postifull anime poster seti - manga magazin kolaj seti - 84 adet - kuşe kağıt - 10cm*14cm - kutulu set kullananlar arasında yaşam ya da çalışma alanlarına nostaljik bir görünüm kazandırmak isteyen manga severler de bulunur. Büyük bir kitle tarafından sevilerek okunan bu japon tarzı çizgi romanların bulunduğu 84 adet dergi kapağının posterinden oluşan ürün, ayrıca koleksiyoner müşteriler tarafından da ilgi görür. Postifull anime poster seti - manga magazin kolaj seti - 84 adet - kuşe kağıt - 10cm*14cm - kutulu set yorumları arasında müşterilerin ürünü hediye olarak değişik ve yaratıcılığı destekleyen bir tercih olarak değerlendirdiği de görülür. Siz de sevdiğiniz kişilere bu benzersiz seti hediye ederek, çevrenizdekileri sevindirebilirsiniz.

Postifull Fiyatları

Postifull Fiyatları

Kendiniz yada sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile tercih edeceğiniz Postifull Anime Poster Seti, aesthetic dekorasyon tarzını mekanlara yansıtmanın etkili bir yolu olarak öne çıkar. Özellikle açık renk ağırlıklı olan ve sade döşenen bir mekanda, bu birbirinden renkli ve hareketli posterlerle yapacağınız kolajlarla mekanlarınızda fark yaratabilirsiniz. Kolaylıkla tasarlayabileceğiniz kolajlarla odak noktaları oluşturabilir ve iddialı bir görsellik oluşturabilirsiniz. Tercihinize göre yan yana düzenli bir şekilde dizeceğiniz veya dağınık bir şekilde yerleştireceğiniz parçaları, dilerseniz üst üste bindirerek kolajlarınızın görsel algısını derinleştirebilir ve çarpıcılık etkisini katlayabilirsiniz. Ürüne sahip olarak yaratıcılığınız ortaya çıkarmak ve hayatınıza renk katmak isterseniz Postifull anime poster seti - manga magazin kolaj seti - 84 adet - kuşe kağıt - 10cm*14cm - kutulu set fiyatları ve size özel kampanyalar hakkında bilgi edinebilir Trendyol’dan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.