9
Poster kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

postifull Blackpink Poster Seti - 50 Adet Black Pink Duvar Posteri Kolaj Seti - Yapışkanlı Set

99,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

postifull Blackpink Poster Seti - 50 Adet Black Pink Duvar Posteri Kolaj Seti - Yapışkanlı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Postifull Satıcı Ünvanı: YMT BASIM HİZMETLERİ VE ULUSLARARASI TİCARET DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0981149918800001 Vergi Kimlik Numarası: 9811499188
    Bu ürün Postifull tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanat severler için POSTİFULL tarafından dizayn edilmiş estetik tasarımları artık duvar dekorlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Stilinizi yansıtan binlerce eser ile evinizi kişiselleştirebilirsiniz.
  • Estetik ve modern dizaynlara sahip kataloğumuzdaki posterleri istenildiği şekilde farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.Kolaylıkla yapıştırabilir, asabilir veya çerçeveleyebilirsiniz. Evde mevcut bir çerçeveniz varsa, posterleri değiştirebilirsiniz. Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • İstenildiği şekilde farklı yerlerde kullanılabilir böylece odanızı yenilemek ve çeşitliliği arttırmak için kolay bir çözüm yaratabilirsiniz.
  • Teknik Bilgiler
  • Posterlerimizde 220gr fotoğraf kağıdına doğa dostu dijital baskı yöntemi kullanılmıştır.
  • 11 renk kartuş kullanan Epson endüstriyel baskı farkıyla üst düzeyde görsel ve renk kalitesi vardır.
  • Kalınlığı sayesinde yırtılmaz ve renk solması yapmaz.
  • Zaman içerisinde deforme olmaz.
  • Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • Kutulu ve sağlam paketleme ile kargolanır. Hasarlı gelen tüm ürünlere tekrar gönderim firmamız tarafından yapılır.
  • Baskı sistemleri ve renk gamlarının doğası gereği ekranda gördüğünüz renk ile baskıda gelen renkte ufak farklılıklar olabilir.
  • Tüm Dizaynlar POSTİFULL markası tescillidir, çoğaltılamaz ve izinsiz satılamaz. Diğer modellerimizi mağazamızdan satın alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Postifull Duvar Poster Seti Blackpink Kalın Kağıt 10x15 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Güney Kore müzik gruplarından biri olan Blackpink, dünya çapında beğeni toplar. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan bu gruba ait pek çok poster bulunur. Bunların arasından Postifull markasının Blackpink grubu için tasarladığı posterler öne çıkar. Grubun üyelerinin fotoğraflarını içeren bu ürün oldukça kalitelidir. Teknolojik baskı yöntemleri kullanılarak hazırlanır. Bu müzik grubunu sevenlerin satın alabileceği ve uzun süre kullanabileceği bir poster olduğu söylenebilir. Postifull Blackpink duvar poster seti - 10cm x 15cm - kalın kağıt 14170049K50BLACKPINK bu müzik grubunun hayranları için tasarlanır. Kalın kağıt malzemeden yapılan bu ürün kullanışlı ve sağlamdır. Kolay yapışabilen ya da duvara asılabilen ergonomik bir poster setidir. Blackpink grubunun hayranlarının satın alabileceği bu poster seti uygun fiyatıyla da ilgi çeker.

  • Kalın dayanıklı kağıt
  • Kolaylıkla yapışabilir veya asılabilir
  • Gelişmiş baskı yöntemi

Kaliteli Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Kaliteli Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Güney Kore’nin meşhur müzik gruplarından biri olan Blackpink, geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Bundan dolayı hayranları için posterler tasarlanır. Postifull Blackpink duvar poster seti - 10cm x 15cm - kalın kağıt ürünü yeni model kolaj setinden oluşur. Birden fazla posterden oluşan bu set, kullanışlı olmasıyla da beğenilir. Farklı yerlerde kullanıma uygundur. Kalın fotoğraf kağıdından üretilen bu posterler kolay yırtılmaz. Üzerindeki fotoğraf baskılarının renkleri uzun süre solmadan kalır. Estetik ve modern görünümlü olan bu ürün, son model dijital baskı teknikleriyle üretilir. Kolay bir şekilde asılabilen ya da yapıştırılabilen bir ürün olduğu gibi çerçeve içine de konabilir. Poster üzerinde grubun tüm üyelerinin farklı fotoğrafları bulunur. Müşterilerin oldukça memnun kaldığı bu poster setini uzun süre kullanabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil, Blackpink grubu hayranı arkadaşlarınız için de ürünü satın alabilirsiniz.

Beğenilen Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Beğenilen Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Blackpink müzik grubunun hayranları için tasarlanan bu set oldukça beğenilir. Kalitesiyle, baskısıyla, modeliyle ve renklendirme yöntemiyle ilgi çeken bir üründür. Yağlı kalın kağıttan üretilen bir poster setidir. Zaman içinde derforme olmayarak uzun süre kullanım imkanı sunar. Renkli, göz alıcı ve kullanışlı olduğu söylenebilir. Ayrıca duvara asmaya, yapıştırmaya ya da çerçevelemeye uygun bir ebatta sunulur. Estetik duruşuyla, sağlam ve dayanıklı materyalleriyle dikkat çekicidir. Her yerde kullanabileceğiniz bu poster seti, kolayca kıvrılabilir ve katlanabilir. Bu sayede dilediğiniz yere ürünü taşıyabilirsiniz. Katlandığında veya kıvrıldığında poster üzerinde herhangi bir zarar oluşmaz. Postifull Blackpink duvar poster seti - 10cm x 15cm - kalın kağıt kullananlar üründen oldukça memnun kaldığını belirterek almak isteyenlere seti tavsiye eder. Kullanışlı ve güzel bu poster setini siz de beğenilir ve kendinize ya da sevdiklerinize alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Uygun Fiyatlı Postifull Blackpink Duvar Poster Seti

Solmayan renkler kullanılarak tasarlanan, dayanıklı ve güzel olan bu ürün uygun fiyatıyla da dikkat çeker. Blackpink grubu üyelerinin fotoğraflarının kolaj halinde basılmasından oluşan bu ürün, kullananlar tarafından çok beğenilir. Postifull Blackpink duvar poster seti - 10 cm x 15 cm - kalın kağıt yorumlarından ve müşteri deneyimlerinden ürünün oldukça sevildiği anlaşılabilir. Blackpink hayranlarının satın alabileceği bir üründür. Tasarımıyla, kalitesiyle ve baskısıyla ilgi toplar. Kalın fotoğraf kağıdından yapılmış bu poster setinden siz de memnun kalabilirsiniz. Postifull Blackpink duvar poster seti - 10cm x 15cm - kalın kağıt fiyatları her bütçeye uygundur. Boyutu, kullanım kolaylığı ve görünümü ile beğenilen bu poster seti uygun fiyatlıdır. Pek çok indirimlerden ve fırsatlardan yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden markanın bu ürününü inceleyebilir, kendinize veya Blackpink grubu hayranı olan sevdiklerinize uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.