9
Poster kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

postifull Harry Potter Posterleri Kolaj Seti - 70 Adet, Film Sahneleri Poster Seti, Arkası Yapışkanlı, Kutulu

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

postifull Harry Potter Posterleri Kolaj Seti - 70 Adet, Film Sahneleri Poster Seti, Arkası Yapışkanlı, Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Postifull Satıcı Ünvanı: YMT BASIM HİZMETLERİ VE ULUSLARARASI TİCARET DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0981149918800001 Vergi Kimlik Numarası: 9811499188
    Bu ürün Postifull tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanat severler için POSTİFULL tarafından dizayn edilmiş estetik tasarımları artık duvar dekorlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Stilinizi yansıtan binlerce eser ile evinizi kişiselleştirebilirsiniz.
  • Estetik ve modern dizaynlara sahip kataloğumuzdaki posterleri istenildiği şekilde farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.Kolaylıkla yapıştırabilir, asabilir veya çerçeveleyebilirsiniz. Evde mevcut bir çerçeveniz varsa, posterleri değiştirebilirsiniz. Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • İstenildiği şekilde farklı yerlerde kullanılabilir böylece odanızı yenilemek ve çeşitliliği arttırmak için kolay bir çözüm yaratabilirsiniz.
  • Teknik Bilgiler
  • Posterlerimizde 220gr fotoğraf kağıdına doğa dostu dijital baskı yöntemi kullanılmıştır.
  • 11 renk kartuş kullanan Epson endüstriyel baskı farkıyla üst düzeyde görsel ve renk kalitesi vardır.
  • Kalınlığı sayesinde yırtılmaz ve renk solması yapmaz.
  • Zaman içerisinde deforme olmaz.
  • Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • Kutulu ve sağlam paketleme ile kargolanır. Hasarlı gelen tüm ürünlere tekrar gönderim firmamız tarafından yapılır.
  • Baskı sistemleri ve renk gamlarının doğası gereği ekranda gördüğünüz renk ile baskıda gelen renkte ufak farklılıklar olabilir.
  • Tüm Dizaynlar POSTİFULL markası tescillidir, çoğaltılamaz ve izinsiz satılamaz. Diğer modellerimizi mağazamızdan satın alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Postifull Duvar Poster Seti Harry Potter Sahneleri Kolaj 10x15 cm 70 Adet Fiyatı - Trendyol

Film ve dizilerin hayranları izledikleri serilerin fotoğrafları ile dekorasyon yapmayı tercih edebilir. Harry Potter serisinin sevenleri için hazırlanan duvar afişi 70 adet fotoğraftan oluşur. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set serinin akıllarda kalan karakterlerinden oluşur. Yağlı kağıt kullanılarak hazırlanan fotoğraflar duvara yapıştırılabilir çerçeve yapılarak kullanılabilir. Duvara zarar vermeden yapışan fotoğraflar bir araya geldiğinde 1 metre genişlik ve 1 metre uzunluğa sahip olur. Her bir fotoğraf 10cm-14cm ebatına sahiptir. Harry Potter poster seti yüksek baskı kalitesine sahiptir. Bu sayede uzun yıllar yıpranmayan fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Harry Potter serisini seviyorsanız ve evinizi farklı bir şekilde dekore etmek isterseniz duvar poster setini tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Birbirinden bağımsız olarak kullanılan 70 adet fotoğraf
  • Duvarda iz bırakmayan yapışkanlı yüzey

70 Adet Fotoğraf İçeren Postifull Harry Potter Posteri

70 Adet Fotoğraf İçeren Postifull Harry Potter Posteri

Harry Potter film serisini sevenlere hitap eden Postifull markasının duvar posteri 70 adet fotoğraftan oluşur. Her fotoğrafı ayrı ayrı kullanma imkanı sunan set canlı görüntüler sunan yağlı kağıda baskı ile piyasaya sunulur. 70 fotoğrafı dilediğiniz şekilde yan yana getirerek büyük bir tabloya çevirebilirsiniz. Her fotoğrafın ölçüsü aynı olduğu için istediğiniz karakterleri kullanarak kolaj oluşturmanız da mümkündür. Üretimde kaliteli malzemelerin kullanılması duvar posterinin kullanım ömrünü uzatır. Harry Potter duvar posteri içeriğinde yer alan her bir fotoğrafın arkasında yapışkan yer alır. Duvara yapıştırmak için uygun olan bu yüzey, çıkarıldığında hasar bırakmaz. Ürünü duvara yapıştırarak kullanmak istemezseniz çerçeve yaptırarak içerisine 70 adet fotoğrafı yerleştirebilirsiniz. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set - 70 Adet - film sahneleri - Harry Potter poster seti 14170019k70HarryPotter ürününü inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz.

Evleri Renklendiren Postifull Harry Potter Duvar Posteri

Evleri Renklendiren Postifull Harry Potter Duvar Posteri

Harry Potter, her yaştan insanın hayatına dokunan, uzun yıllar boyunca filmleri yayınlanan bir seridir. Harry Potter hayranları için tasarlanan set içeriğinde 70 adet fotoğraf bulunur. Film serisinin sevilen karakterlerinin yer aldığı posterde her bir fotoğraf yüksek baskı kalitesine sahiptir. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set - 70 Adet - film sahneleri - Harry Potter poster seti içerisinde yer alan her fotoğraf yapışkanlı olarak üretilir. Bu sayede fotoğrafları evinizin farklı yerlerinde kullanabilirsiniz. Duvarda iz bırakmayan yapışkan sayesinde evinizi sevdiğiniz film serisinin görüntüleri ile renklendirebilirsiniz. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set - 70 Adet - film sahneleri - Harry Potter poster seti kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dekorasyon amaçlı olarak keyifle kullanabileceğiniz poster setini alarak evinizde hayal ettiğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Postifull Harry Potter Duvar Posteri Fiyatları ve Yorumları

Postifull Harry Potter Duvar Posteri Fiyatları ve Yorumları

Postifull markası tarafından üretilen duvar posteri, Harry Potter serisinin sevilen sahnelerini içerir. Ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenen fiyat aralığı her bütçeye hitap eder. Dekorasyon için oldukça uygun bir parça olan poster, yapışkanlı arka yüzeye sahiptir. Bu sayede fotoğrafları kolaylıkla evinizde istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. Yapışkan malzemenin duvara zarar vermemesi ise ürünün sevilen bir başka özelliğidir. 70 adet fotoğraf içeren seti isterseniz duvara yapıştırarak isterseniz de çerçeveleterek kullanabilirsiniz. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set - 70 Adet - film sahneleri - Harry Potter poster seti fiyatları ve ürün özellikleri Trendyol’da detaylı olarak yer alır. Ürünü her açıdan inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Postifull Harry Potter duvar posteri kolaj set - 70 Adet - film sahneleri - Harry Potter poster seti yorumları bölümünde yer alan müşteri düşüncelerini okuyarak alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.