POTAMYA Fusilli Organik Yeşil Mercimek

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POTAMYA Fusilli Organik Yeşil Mercimek

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Net ağırlık 320g. %100 Organik Yeşil Mercimek unundan özenle hazırlanmış Fusilli. İçerisinde yumurta veya herhangi bir hayvansal gıda kullanılmamıştır. Özellikler: Yüksek Protein
  • Vegan
  • Katkısız ve Koruyucusuz
  • Beyaz Un İçermez
  • Şeker İçermez
  • Eser Miktarda Gluten İçerebilir
  • Pişirme Önerisi: Tencerede suyu kaynatınız. Fokurdar derecede kaynamış olan suya bir tutam tuz ekleyiniz. Ölçeklendirme kabını kullanarak makarnayı tencereye dökünüz. 3-4 dakika kaynatınız. Pişmiş olan makarnanızı süzerek servis tabağına alınız. Sevdiğiniz soslar ile servis ediniz. Makarnalarımız 5 dakikanın üstünde kaynar suyun içinde kalırsa dağılma gerçekleşebilir. Bunun nedeni, üretimlerimizde hiçbir koruyucu ve dayanıklılık arttırıcı kimyasal madde kullanılmamasıdır. Eser miktarda gluten ve alerjen özellikler içerir. İçindekiler: Organik Yeşil Mercimek Unu, Su Besin Ögeleri 100g için Kcal 358 Yağ (g) 1.2 Doymuş Yağ (g) 0.3 Karbonhidrat (g) 67.2 Şekerler (g) 0 Lif (g) 2.5 Protein (g) 21.6 Tuz (g) 0.08

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

POTAMYA Fusilli Organik Yeşil Mercimek

İnsanlar, beslenme açısından farklı damak tatlarına sahip olabilirler. Herkesin yaşam koşulları ve içinde bulundukları coğrafya, yeme içme döngülerini etkiler. Damak tadı olarak adlandırılan durum, bu sayede çıkar. Küçük yaşlardan itibaren de gelişerek tamamlanır. Son yıllarda doğal beslenmenin yaygınlaşmasıyla birlikte mutfaklarda kullanılan gıda malzemeleri de değişim göstermeye başlar. Organik yeşil mercimek kullanılarak üretilen ve lezzetli bir deneyim sunan Potamya Fusilli, farklı bir seçenek olarak sofralarınıza renk katabilir. Özellikle küçük çocukları olan aileler için ideal bir gıda çeşididir. Doğal içeriklere sahip bir gıda seçeneği olması, beslenme düzeniniz açısından da olumlu bir katkı sağlar. Doğal yaşam tercihinde bulunan ve gıdalarında katkılı ürünler kullanmak istemeyen kişiler için, markanın avantajlı ürün seçeneği arasında yer alır.

  • Beyaz un ve şeker ilavesiz
  • Katkısız doğal ürün
  • Pratik bir lezzet

Doğal Potamya Fusilli Organik Yeşil Mercimek

Doğal Potamya Fusilli Organik Yeşil Mercimek

Yaşam içerisindeki önemli gereksinimlerden biri, beslenmedir. Gelişme süreci ve sağlık açısından her zaman ihtiyaç duyulan vitaminler ve mineraller gıdalar içerisinde bulunur. Potamya Fusilli organik yeşil mercimek içerikli makarnayla lezzetli ve besleyici yemek alternatifleri oluşturabilirsiniz. Makarna, her evde sevilerek tüketilen gıdalardan biridir. Potamya ürünlerini öne çıkaran özelliği ise, organik bileşenlerden oluşmasıdır. İçeriğinde un ve şeker katkısı bulunmayan bu ürünü, gönül rahatlığıyla sevdikleriniz ve kendiniz için tercih edebilirsiniz. Yeşil mercimek, yüksek bir kalsiyum kaynağıdır. İçinde bulunan A, C, B ve K vitaminleri sayesinde, vücuda enerji sağlar. Kas yapısına olan faydalarıyla bilinen bu besin maddesini makarna içerisinde kullanarak marka güçlü bir gıda seçeneğini sizlere sunar. Yeşil mercimek tüketmekte zorlanan çocuklarınız için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Markanın size sunduğu bu doğal gıdayı gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.

Pratik Potamya Yeşil Mercimek

Pratik Potamya Yeşil Mercimek

Potamya yeşil mercimek içeriğiyle üretilen bu makarna çeşidiyle, sizlere doğal ve katkısız bir gıda sunar. Beslenmenin sağlık açısından çok önemli olması, yaşam boyu farklı alternatifleri deneme gerekliliğini ortaya koyar. Markanın sizler için özenle ürettiği bu ürün, koruyucu içermeyen katkısız bir gıdadır. İçerisinde yumurta veya herhangi bir hayvansal ürün bulunmaması, vegan beslenme tarzına sahip kişiler için de kullanım avantajı sağlar. İçeriğinde eser miktarda gluten bulunur. Bu detay ambalaj üzerinde net olarak belirtilir. Markanın beyaz un ve şeker ilavesiz olarak ürettiği bu ürünü, rahatlıkla doğal beslenme sürecinize ekleyebilirsiniz. Potamya Fusilli ambalajları üzerinde pişirme teknikleriyle ilgili de detaylı bir bilgilendirme bulabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünü bu yönlendirmelerle kolayca deneyimleyebilirsiniz. Katkısız bir gıda olduğu için besleyici değeri yüksektir. Ana ve ara öğünlerinizde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Potamya fusilli organik yeşil mercimek 50 gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Potamya Organik Yeşil Mercimek Fiyatları

Avantajlı Potamya Organik Yeşil Mercimek Fiyatları

Fusilli organik yeşil mercimek içeriğiyle sizlere öğünlerinizde destekleyici gıda olarak seçenekler sunar. Aynı zamanda enerji ve vitamin değerleri bakımından da vücut direncine katkı sağlar. Organik beslenmenin giderek yaygınlaşması ve doğal ürünlere olan ilginin artış göstermesi, markanın müşterileri için farklı ürün seçenekleri sunmasında etkin rol oynar. Yeşil mercimeğin besin değerinin yüksek olması, üretilen makarnanın faydalarını da artırır. Marka üretimlerinde hiçbir katkı maddesi ve dayanıklılık artırıcı malzeme kullanmaz. Bu nedenle ambalaj üzerindeki pişirme süresine uygun olarak ürünü haşlamanız önerilir. Haşlama sürenizin beş dakikayı geçmemesi kullanım talimatlarında ayrıntılı olarak belirtilir. Potamya organik yeşil mercimek fiyatları hemen her bütçeye uygun aralıkta yer alır. Markaya ait bu ürün çeşidini Trendyol üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Doğal beslenmenize katkı sağlayacak sağlıklı seçim şansı sunan gıdalara mutfağınızda yer açabilirsiniz.