Potette Mavi Tuvalet Adaptörü

780 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1000 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alinonline Satıcı Ünvanı: TOLGA UMUT GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4170882674
    Bu ürün alinonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iki fonksiyonlu potette plus portatif lazimlik ve tuvalet adaptorupotette en acil durumlarda her zaman yaninizdakatlanir portatif lazimlikkaymaz, dayanikli, konforludur.Potette ile tuvalet bulamadiginiz her yerde rahatlikla cocugunuza tuvaletini yaptirabilirsiniz.Potettein parfumlu ozel poseti 20 ml siviyi jellestirerek emer, sizdirmaz, damlatmaz, akitmaz, temiz ve pratik bir kullanim saglar.Ayni zamanda tuvalet adaptoru olarak da kullanilan potette, bebeginizin tuvalet egitimi boyunca seyahatte ve evde en yakin yardimciniz olacak.Adaptor olarak her tuvalete uyar.3 adet emici pedli poset ve hijyenik tasima cantasi urune dahildir.15 ay ve uzeri cocuklar icin uygundur.Markanin ait oldugu ulke ıngiltereuretim yeri cin

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü

Potette tuvalet adaptörü ürünleri, çocuklara ve ebeveynlere tuvalet eğitimi sırasında büyük ölçüde rahatlık sağlar. Bu adaptörler 15 ay ve daha üzeri çocukların kullanımı için daha uygundur. Yumuşak, kaymaz köpük yapısı ile bu ürünler, çocuğunuzun hassas cildine zarar vermeden güvenli ve konforlu bir kullanım imkanı vermek için tasarlanır. Tuvalet eğitimine erken yaşta başlamak, çocuğunuzun kendini geliştirmesine de büyük oranda yardımcı olabilir. Bu nedenle işlemin ebeveyn tarafından oldukça doğru bir eğitim şekliyle yapılması gerekir. Bu noktada markanın adaptörü, muhtemelen en önemli yardımcınız olabilir. Ebeveynler, çocuklarının beğeneceği ve rahat edeceği seçimler yaptığında, hızlı bir banyo eğitimi yaşayabilir. Potette klozet adaptörü sayesinde mutlu bir tuvalet eğitimi süreci geçirebilirsiniz. Bu eğitim sayesinde hem aileler hem de çocuklar rahat ve huzurlu olabilir.

  • Konforlu
  • Pratik
  • Hijyenik

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü Özellikleri

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü Özellikleri

Bu adaptörler çocuklarınızı tuvalete düşme endişesinden uzaklaştırır ve rahat bir eğitim süreci sunar. Sağlam malzemesi ve konfor sağlayan ergonomisi sayesinde minik müşterilerine konfor sunar. Seyahat ederken, eğlenirken veya dışarı çıkarken tuvalet sorununu ortadan kaldırır. Potette mavi tuvalet adaptörü dikkat çeken rengi ve farklı tasarımı sayesinde hem çocuk için eğlenceli hem de anne için yardımcı olur. Bu ürün hem kızları hem de erkekleri teşvik etmek için tasarlanmıştır ve çocukları tuvalet eğitimine davet eder. Kolay temizlenebilir özelliği ile kullanışlı ve hijyeniktir. Çocuklara göre tasarlanan yapısı sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Kaliteli malzemesi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. 15 ay üzeri çocukların ağırlığını rahatlıkla kaldırabilir. Hijyenik pedi sayesinde rahat kullanılır. Katlanabilir portatif ayakları sayesinde sırt çantasına dahi sığarak istenen yere kolayca taşınabilir.

Kolaylık Sağlayan Potette Mavi Tuvalet Adaptörü

Kolaylık Sağlayan Potette Mavi Tuvalet Adaptörü

Küçük çocuklu müşteriler arasında popüler olan Potette, kaliteli tasarımı ve dayanıklı malzemesi ile tuvalet eğitimini kolaylaştırır. Ürün içeriğinde parfümlü özel poşetler bulunur ve bu poşetler 20 ml sıvıyı akmayacak şekilde jelleştirir. Damlama ve sızdırma endişesi olmadan hijyenik kullanım sağlayan pratik bir gereçtir. Adaptör yuvası, maksimum konfor için özel olarak dizayn edilir. Hafif ve yaratıcı tasarımı sayesinde taşıması kolaydır. Çocukların tuvalet eğitimleri ve rahatlığı açısından ebeveyler tarafından beğeni ile tercih edilen bu ürünler aileleri mutlu eder. Markanın kalitesi ve uzunmalığı sayesinde sağlıklı ve hijyenik ürünleri çocuklarınız için güvenle satın alabilirsiniz. Kalite odaklı marka hem aileleri hem de çocukları düşünen bir üretim gerçekleştirir. Potette mavi tuvalet adaptörü yorumları ile ürünlerin kalitesini öğrenebilirsiniz. Yapılan müşteri yorumları sayesinde ürün hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü Fiyatları

Potette Mavi Tuvalet Adaptörü Fiyatları

Bir ebeveyn olarak çocuğunuz için iyi bir bebek klozet adaptörünü belirlemek zor olabilir. Ürünün materyali, temizlik kolaylığı gibi unsurlar göz önünde bulundurulmalıdır Bu zor süreci çocuğunuzun sağlığında önemli bir nokta olarak görebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıracak ve size zaman kazandıracak olan Potette tuvalet adaptörü kullananlar tarafından başarılı bulunan bir üründür. Müşterilerin yaptığı yorumlar sayesinde ürün hakkında detaylı kullanım bilgisi alabilirsiniz. Bu tuvalet düzenleyiciler farklı seçeneklerde ve fiyatlarla Trendyol’da müşterilerinin tercihine sunulur. Ebeveynlerin çocuğunu bu lazımlık ürünüyle eğitimi sürecine başlatmaya karar vermelerine neden olan bir diğer önemli konu ise bez kullanımını terk etmektir. Alışveriş merkezi gibi umumi yerlerin tuvaletinde hijyenik bir çözüm olarak değerlendirebileceğiniz adaptörü, tuvalet eğitimi sürecinde evdeki klozette de rahatlıkla kullanabilirsiniz.