POWER TIME EPOXY 1500 Gram Hobi Epoksi Speed/ Hızlı Kuruma/ Şeffaf Epoksi Reçine Ince Döküm

525 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

POWER TIME EPOXY 1500 Gram Hobi Epoksi Speed/ Hızlı Kuruma/ Şeffaf Epoksi Reçine Ince Döküm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Power Time Epoxy Satıcı Ünvanı: CADI MERMER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0196075468100018 Vergi Kimlik Numarası: 1960754681
    Bu ürün Power Time Epoxy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HOBİ EPOKSİ SPEED/ HIZLI KURUMA Bijuteri, dekoratif objeler ve hobi ürünleri için özel olarak A (epoksi) ve B (sertleştirici) olarak geliştirilmiş iki komponentli şeffaf epoksi sistemleridir. Parlaklığı, yüksek UV ve sararma direnci ile objelerde şeffaf ve cam görünümü elde edilmesini sağlamaktadır. Düşük viskozitesi ve çok düşük reaksiyon ısısı sayesinde uygulama kolaylığı sağlar ve pürüzsüz bir yüzey oluşturur. İnce ve kalın döküm için özel geliştirilmiş formülleri sayesinde uygulama alanına göre mükemmel görsel özellikte ürünler elde edilmesini sağlamaktadır. Kullanım Alanları Hızlı kuruma süresi istenen ürünler için özel olarak geliştirilmiştir. Bijuteri, dekoratif objeler ve hobi ürünleri Ürün Özellikleri * Ağırlıkça A:B/ 2:1 oranında kullanılmalıdır. (100 gram Reçine + 50 gram Sertleştirici) * Şeffaf görünüme sahiptir. * Yüksek parlaklık özelliğine sahiptir. * Özel formülasyonu sayesinde yüksek UV dayanımına sahiptir ve sararmaya karşı dirençlidir. * Maksimum 1.5 cm (15 mm) olarak uygulanmalıdır. Kullanım Şekli *Reçine ve sertleştirici bileşenleri ağırlıkça 2:1 olacak şekilde karıştırılmalıdır. *Tartımlar için mutlaka terazi kullanılmalıdır. *Karıştırma işlemi mümkün olduğunca yavaş bir şekilde yapılmalıdır. *Karışım yapılırken "A-Reçine" bileşeni "B-Sertleştirici" bileşeninin içerisine dökülüp homojen bir görüntü elde edinceye kadar yavaş bir hızda karıştırılmalıdır. *Hazırlanan karışım uygulama yapılacak olan kalıba dökülüp kurumaya bırakılır. *Kalıba dökmeden önce tercihen vakum işlemi uygulanmalıdır. Dikkat Edilecek Hususlar *Ürünler çift bileşenlidir, tek başına kullanılamaz. *Kullanım sırasında iş güvenlik ekipmanları kullanımına özen gösterilmelidir. Maske, eldiven, gözlük ve önlük kullanılmalıdır . *Uygulamaların oda sıcaklığında (+23°C) yapılması tercih edilmelidir. *Ürünlerin kullanılmaya başlamadan önce +18°C ile +25°C arasındaki sıcaklıklarda olması sağlanmalıdır. *Tartımlar için mutlaka hassas terazi kullanılmalıdır. *Karışımın yapılacağı kaplar ve kullanılan ekipmanlar mutlaka kuru ve temiz olmalıdır. *Yüzeydeki oluşan köpükleri gidermek için yüzeyden hızlı bir şekilde mavi pürmüz alevi geçirilebilir veya sıcak hava tabancası kullanılabilir. *Düşük ortam sıcaklıkları ve düşük kalınlık geç kurumaya, yüksek ortam sıcaklıkları ve önerilenden kalın döküm reaksiyonda sararma sorununa yol açabilir. *Ürünlerin cilt ile temasından kaçınılmalıdır. *Ürünler direk güneş ışığına maruz bırakılmamalı ve ambalajların ağzı hava almayacak şekilde kapatılarak +15 °C ile +40°C arasında saklanmalıdır.. ** Uygulama görselleri epoksimizle yapılmış olup, örnek olarak sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Guaj Boyalar
  • Renk Turuncu
  • Okula Dönüş Evde Eğitim
Geri Bildirim Ver