Powermaster Usb Çıkışlı 3'lü 2 Metre Kablolu Akım Korumalı Priz 10a-2500 Watt

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Powermaster Usb Çıkışlı 3'lü 2 Metre Kablolu Akım Korumalı Priz 10a-2500 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAJİWA Satıcı Ünvanı: EFOR ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325003696400019 Vergi Kimlik Numarası: 3250036964
    Bu ürün KAJİWA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powermaster 2Metre 10 Amper 3xUSB ÇıkışlıAkım Korumalı Priz ÖzellikleriPowermaster aşırı yük korumalı priz lcd, led, plazma, uydu alıcıları, bilgisayar ve diğer elektronik cihazlarınız için en yüksek seviyede akım almasını sağlar. Aşırı akım gelmesi halinde cihazlarınıza yüksek elektriğin gitmesini engelleyerek cihazlarınızın zarar görmesini engeller ve sizi olası yüksek maliyetlerden kurtarır. 3 usb çıkışı otomatik cihazlarınızı tanıyarak 2.0 Amper değerinde hızlı şarj ederek adaptör arama ve kullanma derdine son verebilirsiniz. Güç kontrol düğmesi ile prizinizi ana topraklı prizden çekmenize gerek kalmadan güç tuşu ile kapatarak elektrik akımını keserek gereksiz elektrik kullanımını engeller. 2 metre kablo uzunluğu sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. USB girişleri sayesinde ekstra adaptör kullanmanıza gerek kalmaz.Daima açık soketler: kalıcı döndü ekipmanları ile güvenli elektrik akımı sağlar3 çıkışlı bağlantı: 3 soket çıkışları ile aynı anda bağlantı noktasına sahiptirNeden Usb Girişli Priz?En büyük sorunlardan bir tanesi kullandığımız cihazların adaptörleridir. Genellikle sürekli bozulmalarından ve değiştirme gereği duymaktan şikayetçi oluruz. Kimi zamanda sürekli kaybetmekten. 3 Usb çıkış portuna sahip powermaster aşırı yük korumalı priz ile telefon tablet vb. cihazlarınızı otomatik cihaz tanıma teknolojisi ile 2.0 Amper de hızlı şarj edebilecek. Hem de yüksek akımlara karşı cihazlarınıza zarar gelmesini önleyecek.Telefon tablet vb. ürünler için ayrı, televizyon, bilgisayar vb. ürünler için ayrı bir priz kullanmanıza gerek kalmadan, tüm cihazlarınızı tek bir prizde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Teknik özelliklerMinimum gerilim: 100-250wAşırı Yük KorumasıKutuplar arasındaki akış: 177 joule3 Adet Usb Çıkışı: 5V 2 Amper - Hızlı ŞarjTepki süresi: <
  • 25 nsFiltre: 150 khz – 100 mhzKablo uzunluğu: 2.0 mt.Ağırlık: 270 grBoyutlar: 26,5 x 6.0 x 4.0 cmKutu İçeriği1 Adet Powermaster 3 usb çıkışlı aşırı yük korumalı priz Türkiye'nin Her yerine Adres Teslim Kargo Ücretsiz Not : Antenci Mağazamızdan Satın aldığınız ürünler faturalı gönderilmektedir. Birden fazla Siparişiniz tek paket yapılarak, tek kargo ile gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver