Powertec Tr-1700 Saç Kesim Makinası Tr1700

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Powertec Tr-1700 Saç Kesim Makinası Tr1700

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pc hospital Satıcı Ünvanı: GİYASETTİN TURA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2998749008600001 Vergi Kimlik Numarası: 8670616088
    Bu ürün Pc hospital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powertec Tr-1700 Saç ve Sakal Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Gümüş
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Powertec TR-1700 Saç Kesim Makinesi

Powertec TR-1700 gümüş saç kesim makinesi kademeli tasarımı sayesinde tıraş yapmayı kolaylaştırır. Özel geliştirilen bu cihaz kolay kullanılan yapısıyla dikkat çeker. Bu ürün kablosuz bir tasarıma sahiptir. Makineyi bataryasını doldurduktan sonra herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Söz konusu tasarım, saç kesimi esnasında hareket özgürlüğü sağlar. Yüksek motor gücü bu ürünün bir diğer dikkat çeken özelliğidir. Cihaz bu sayede etki sonuç sağlar. Gövde üzerinde dijital LED göstergesi bulunur. Seçtiğiniz modları ve bataryanın doluluk durumunu buradan görüntüleyebilirsiniz. Pratik bir kullanımla etkin performans vadeden bu ürünü kullanarak saçlarınızı kolaylıkla şekillendirebilirsiniz.

  • Taraklar: 4+4 (3, 6, 9 ve 12 mm)
  • Taraksız uzunluk ayarlama: 5 kademe (0,8 – 2,0 mm)
  • Çalışma süresi: 3 saat

Powertec TR-1700 Saç Kesim Makinesi Özellikleri

Powertec TR-1700 Saç Kesim Makinesi Özellikleri

Hızlı şarj desteği Powertec TR-1700 gümüş saç kesim makinesi ürününün dikkat çeken özellikleri arasındadır. Cihazda dâhili olarak lityum pil bulunur. Bu batarya dolu olduğunda makine 3 saat boyunca kesintisiz çalışabilir. Paket içeriğinde 4 adet tarak bulunur. Bu taraklar sayesinde saçı biçimlendirerek kesmek mümkündür. Makinede seramik bıçak olarak bilinen özel bir kesici kullanılır. Bu bıçak, sağlam yapısı sayesinde etkin bir kullanım sağlar. Cihazın gövde kısmında bir adet düğme bulunur. Makineyi çalışır hâle getirmek için ayar yaptıktan sonra bu düğmeye basmak yeterlidir. Hız seviyesi ürünün alt kısmındaki dönen panelden ayarlanabilir. Bu ürün, çift hızla çalışan bir yapıdadır. Powertec TR-1700 saç kesim makinesi fonksiyonlarının yanı sıra ergonomik dizaynıyla da dikkat çeken bir üründür. Makinenin gövde kısmı kolay kavranabilecek bir biçimde dizayn edilir.

Powertec TR-1700 Saç Kesim Makinesinin Performansı Nasıldır?

Powertec TR-1700 Saç Kesim Makinesinin Performansı Nasıldır?

Powertec TR-1700 gümüş saç kesim makinesi fonksiyonel yapısıyla dikkat çeker. Özel makaslar ve hız ayarları sayesinde saçlarınızı istediğiniz formda kesebilirsiniz. Farklı kademeli hız ayarları etkin bir kullanım sağlar. Bu sayede saçlarınızı 3 numaraya kadar kesebilirsiniz. Cihaz, özel bıçak yapısı ve çalışma sistemi sayesinde pürüz bırakmadan tıraş yapar. Saçlarınızı bu ürünle kestiğinizde görünümde ya da formda bir eşitsizlik olmaz. Güçlü motor sayesinde saç tıraşınızı dakikalar içinde yapabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen bu ürün favorileri ve ense kıllarını almak için de uygun yapıdadır. Cihazı kullanarak tıraş esnasında ince ayar yapabilir ve saçlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Ürün, kademeli yapısı sayesinde birçok farklı saç tipi için uygundur. Powertec TR-1700 gümüş saç kesim makinesi kablosuz çalışma özelliği sayesinde pratik kullanımla yüksek performans sağlar.

Powertec TR-1700 Gümüş Saç Kesim Makinesini Kimler Alır?

Powertec TR-1700 Gümüş Saç Kesim Makinesini Kimler Alır?

Powertec TR-1700 gümüş saç kesim makinesi kişisel kullanım için ideal bir üründür. Evde kendi saç tıraşınızı yapmak isterseniz bu cihazı tercih edebilirsiniz. Makineyi kullanmak için profesyonel düzeyde bir bilgi gerekmez. Tarakları ve kademeleri kullanarak saçlarınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Bu cihaz, sık seyahat eden kişiler için de uygundur. Yolculuklarınızda kuaföre gitmek için vakit bulamıyorsanız bu makineyi çantanıza atabilirsiniz. Ürünü çalıştırmak için pakette yer alan Type-C USB kablosunu kullanarak şarj etmeniz yeterlidir. Cihazı bu sayede istediğiniz her yerde aktifleştirebilirsiniz. Özel geliştirilen bu makine profesyonel amaçlı kullanım için de uygundur. Berber veya kuaför işletiyorsanız bu model sizin için ideal bir yapıdadır. Yüksek performans sağlayan cihaz sayesinde tıraş işlemini kısa sürede yapmanız mümkündür. Bu ürünle müşterilerinizin saçlarını kolaylıkla şekillendirebilirsiniz. Özel yapısı sayesinde saç tıraşını kolaylaştıran bu modeli Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek isterseniz Powertec TR-1700 saç kesim makinesi yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.