POWERTECH 5 Power Whey Protein Tozu 4 Saşe 4 Farklı Aroma Çikolata Çilek Kurabiye Muz

99 TL
(24,75 TL / servis)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POWERTECH 5 Power Whey Protein Tozu 4 Saşe 4 Farklı Aroma Çikolata Çilek Kurabiye Muz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protein06 Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM KENDİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5440579796
    Bu ürün Protein06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protein Nedir ? Yüksek protein oranına sahiptir bu duruma nazaran Karbonhidrat, Laktoz ve Yağ bakımından ise yalıtılmıştır. Yağ oranınızı en düşük seviye de tutup üstüne bir de vücut yapmak istiyorsanız sizin için biçilmiş kaftan bir üründür. Whey Proteinlerin en büyük özelliklerinden biride içinde çok yüksek oranda Amino Asit(BCAA) içerir. Kaslarınızın en çok ihtiyaç duyduğu ana ham maddelerden biri BCAAdır. . Proteinler kasların korunmasını ve gelişmesini destekler, . İzole whey’in bio-yararlılığı çok yüksek olduğu için en hızlı sindirilen proteinlerden biridir ve yüksek oranda BCAA içerir. BCAA’lar kaslarda yoğun olarak bulunur ve kasların çalışması ve protein sentezlemesi için hayati öneme sahiptirler. Kısacası izole Whey proteini, kasların büyümesine yardımcı olur. POWERTECH WHEY protein En saf formda izole & hidrolize whey proteinden elde edilmiştir. Yüksek kalitede saf izole whey protein(WPI)’dır. En yüksek teknolojiyle üretilmiştir. Kolayca çözünür,yağ içermez,hazırlamak için sadece su ilave etmeniz yeterlidir. Kullanım Önerisi: Sağlıklı yetişkinler içindir.Doğru bir diyet ve egzersis programının parçası olarak kullanılır. Yoğun fiziksel aktivite döneminde günlük protein ihtiyacını karşılamak üzere formulüze edilmiştir. Sabah öğününde 1 ölçek,ara öğünde ve antreman sonrası 1 ölçek olmak üzere günde 2-3 ölçek kullanmanız önerilir. Uyarılar: Bu gıda yeterli ve dengeli bir beslenme programı ile tüketilmelidir. Tek başına,tüm besin öğelerine olan ihtiyacı karşılamaz.Çoçukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. . Ağzı kapalı olarak serin ve kuru bir yerde yüksek ısıdan,nemden ve güneş ışığından koruyarak muhafaza ediniz. Ağzı açıldıktan sonra en geç 60 gün içinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Servis 4
Geri Bildirim Ver