POWERTECH Thermotech L-carnitine 3000mg 24x100 Ml Limon Aromalı L-karnitin

799 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POWERTECH Thermotech L-carnitine 3000mg 24x100 Ml Limon Aromalı L-karnitin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: egedogalmarket Satıcı Ünvanı: PROJEM MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733040886400014 Vergi Kimlik Numarası: 7330408864
    Bu ürün egedogalmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powertech ThermoTech L-Carnitine 3000mg 24x100ml Limon Aromalı L-Karnitin ThermoTech L-Carnitine litrelik Yüksek kalitede sıvı formda L-Karnitin(L-Carnitine) serbest yağ asitlerini mitokondriye transferini artırır. Hem yağ yakımını hemde antrenman performansını maksimum seviyeye ulaştırır. Yağlı dokuyu azaltmayı hedefleyen sporcular için üretilmiştir. Yoğun miktarda terlemenizi sağlar. Powertech Thermogenic L-Carnitine limon aromalıdır. . Kullanım Önerisi: Sağlıklı yetişkinler içindir.Doğru bir diyet ve egzersis programının parçası olarak kullanılır. Yoğun fiziksel aktivite döneminde günlük protein,karbonhidrat ve vitamin ihtiyacını karşılamak üzere formulüze edilmiştir. Egzersizden 30 dk önce 1 kapak 30 ml tüketilmesi önerilir.Tercihen günlük 1 veya 2 kapak içiniz. Uyarılar: Bu gıda yeterli ve dengeli bir beslenme programı ile tüketilmelidir. Tek başına,tüm besin öğelerine olan ihtiyacı karşılamaz.Çoçukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. . Ağzı kapalı olarak serin ve kuru bir yerde yüksek ısıdan,nemden ve güneş ışığından koruyarak muhafaza ediniz. Ağzı açıldıktan sonra en geç 60 gün içinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı / Ampul
Geri Bildirim Ver