POWERTECH Volumetech Whey Protein Kurabiye Aromalı Protein Tozu 2400 gr 60 Servis

1.100 TL
(14,67 TL / servis)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POWERTECH Volumetech Whey Protein Kurabiye Aromalı Protein Tozu 2400 gr 60 Servis

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend protein Satıcı Ünvanı: NURAY DEDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790387014
    Bu ürün Trend protein tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün yoğun kas antrenmanları sonrası kas yıkımını engellemek ve yeni kas dokuları oluşturmak için gerekli olan protein miktarını sağlamak amacıyla konusunda uzman Ar-ge çalışanlarımız tarafından formülize edilerek kullanımınıza sunulmuştur. En saf formda konsantre whey proteinden elde edilmiştir. Ekstra hammadde olarak vücudun protein sentezini arttırmak amacıyla B vitamin kompleksi (B1, B3, B6, B7, B9, B12) kullanılmıştır. Volumetech Whey Protein çok düşük oranda yağ ve laktoz içerir ayrıca 14 gr. karbonhidrat içerir. Whey Protein Nedir? Proteinler dokularımızı oluşturan hücrelerin yeni hücreler oluşturmak ve kendilerini onarmak için kullandıkları yapılardır. Kas yıkımını engellemeye yardımcı olur. Whey protein ise
  • peynir altı suyunun yüksek teknoloji ürünü ultrafiltrasyon makinalarından geçirilerek içerisindeki laktozun ve diğer protein harici bileşiklerin filtre edilerek saf protein elde edilmesiyle ortaya çıkan üründür. Üretimlerimizde en son gıda üretim teknik ve teknolojileri kullanılmaktadır. Volumetech hacim kazanmak amacıyla spor yapanların ve kaliteli kilo artışı yaşamak isteyen kişilerin protein ihtiyacını karşılamak amacıyla güvenle kullanabileceği bir üründür. Volumutech aynı zamanda yüksek oranda BCAA içerir. BCAA Nedir ve Ne İşe Yarar? Branch Chain Amino Acid (BCAA) en yaygın kullanılan protein türlerin biridir. Özellikle kas kayıplarını ve yeni kas hücrelerinin sentezlenmesini sağlamaktadır. BCAA'nın içeriğinde bulunan lösin, valin ve izolösin adı verilen üç değişik türde aminoasid bulunmaktadır. Vücudun protein ihtiyacını karşılamakta etkili olan BCAA sporcuların en gerekli ek takviyelerinden birisidir. Vücut genel olarak bu aminoasitleri üretmediği için sporcu diyetlerinde bu aminoasitlerin dışarıdan alınması gerekmektedir. Sporcunun BCAA kullanımının ardından kas gelişimi ile fiziksel performansı konusunda önemli farklar ortaya çıkar. Volumutech sabah ve antrenman sonrası kullanım için uygundur çünkü hızlıca emilerek kaslara ihtiyacı olan protein desteğini sağlar ve kasların iyileşmesini hızlandırarak, gelişmelerine de yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Bisküvi
  • Servis 60
  • Gramaj 2001-2499 gr
Geri Bildirim Ver