Powerway Mini 32 Gb Metal Mini Usb Flash Bellek Usb 3.0 Yüksek Hızlı

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Powerway Mini 32 Gb Metal Mini Usb Flash Bellek Usb 3.0 Yüksek Hızlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Pasifik Teknoloji Satıcı Ünvanı: ASYA PASİFİK TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091093855900001 Vergi Kimlik Numarası: 0910938559
    Bu ürün Asya Pasifik Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 150 adet sipariş verilebilir. 150 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM CİHAZLARLA UYUMLUDUR
  • Yüksek Hızlı Powerway Mini Flash Bellek
  • Yeni Nesil Usb 3.0
  • 100 Mb/s kadar okuma hızı
  • Üretici Garantili

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 32 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Okuma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Yazma Hızı 51 - 100 MB/s
  • Giriş/Çıkış Portları USB TypeA
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Powerway 6098699 Mini 32 GB Metal Mini USB 3.0 Flash Bellek

Powerway mini 32 GB USB 3.0 metal bellek, geniş hafızası sayesinde anları ölümsüzleştiren fotoğrafları, videoları; birbirinden güzel müzikleri her an yanınızda taşımak için eğlenceli bir yoldur. Minimal ve şık tasarımıyla kullanılacağı her ortamda muhteşem bir uyum yakalar. Powerway mini 32 GB USB 3.0 bellek 100 mb/s hızı sayesinde en kısa sürede istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Mac, Linux ve Windows gibi işletim sistemleri ile sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Bu sayede birçok cihaz ve araçla uyum sağladığı için herkesin kullanım ihtiyacını karşılamaya yöneliktir.

  • Minimal tasarıma sahiptir.
  • 32 GB kapasitesi vardır.
  • Dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Özellikleri Nelerdir?

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Özellikleri Nelerdir?

Powerway 32 GB USB 3.0 mini metal flash bellek, güç kaynağından aldığı enerjisi kesilse bile içerisindeki verileri saklamak üzere kullanılan bir aygıttır. 32 GB depolama kapasitesi kadar veri muhafaza eder ve bu verilerin başka bir aygıta aktarılması için çalışır. Önemli dosyalarınızın depolanması için birebir çözüm oluşturur. Kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey USB giriş portu bulunan bir cihazdır. Başka bir aparata ihtiyaç duymadan doğrudan kullanılabilir. İçindeki veriler istenildiği an silinebilir. Tekrar yazılabilir olması sayesinde, istemeden kaldırdığınız dosyalarınızı yeniden yükleyebilirsiniz. Powerway mini 32 GB USB 3.0 bellek 100 mb/s okuma ve yazma hızı ile performansını ortaya koyar. Bu özelliği sayesinde, verilerin belleğe en kısa sürede kaydedilmesini ve cihazlara aktarımını daha hızlı olmasını sağlar.

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Portatif midir?

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Portatif midir?

Powerway mini 32 GB USB 3.0 metal bellek, kullanıcıların verilerini taşımaları için ağırlık yapmayan ve neredeyse hiç yer kaplamayan ilk tercih olarak öne çıkmaktadır. Boyut olarak oldukça küçüktür. Böylece taşımak son derece zahmetsizdir. Bu durum kullanım kolaylığı açısından fayda sağlar. Aracınızda, evinizde veya işyerinizde her zaman her yerde kullanıma hazırdır. İster anahtarlığınıza takıp sürekli kullanmak üzere yanınızda taşıyın, isterseniz arabanızda takılı kalsın. Seçim tamamen size kalmıştır. Powerway 32 GB USB 3.0 mini metal flash bellek, veri transferi esnasında diğer bellek tiplere göre daha hızlı olmasıyla iyi bir seçenektir. Bu sayede zamandan tasarruf edebilirsiniz. Her zaman için gelişen teknolojiye ayak uyduran donanımı sayesinde değişen istek ve ihtiyaçları karşılayacak şekilde geliştirilmiştir.

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Kaliteli midir?

Powerway Mini 32 Gb Usb 3.0 Metal Bellek Kaliteli midir?

Hayatın hemen hemen her kısmında dijital olarak yürütülen çalışmalar sonucu ortaya çıkan bilgiler, birer veri haline gelmiştir. Zamanla artarak çoğalan verilerin saklanabilmesi ve aktarılabilmesi için üretilen dijital alanlardan birisi olan Powerway mini 32 GB USB 3.0 metal bellek ile tanışın. Verilerinizi saklamak veya başka bir cihaza aktarmak istediğiniz anda minimum depolama alanı ile maksimum performans sağlar. Elektronik yapıda olmasından dolayı içerisinde hareketli parçalar bulunmaz, durağan bir aygıttır. İç tasarım olarak olarak; devre ve hafıza çipi bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde çok hassas değildir. Mobilite açısından avantaj sağlar, dosyalarınızı güvenle korur. Dayanıklı metallerden oluşan yapısı; hasar oluşumuna karşı tedbirlidir. Kaliteli bir belleğe ihtiyaç duyuyorsanız, Powerway mini 32 GB USB 3.0 metal bellek yorumlarını inceleyebilir, ürün hakkında bir fikrinizin olmasını kolaylaştırabilirsiniz. Satın almak istediğiniz an, saniyeler içinde Trendyol üzerinden Powerway mini 32 GB USB 3.0 metal bellek fiyatına ulaşabilir, güvenli bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.