Poxy Çelik Parlatıcı 750 ml Asansör Parlatıcı Inox Krom Metal Çelik Parlatıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Poxy Çelik Parlatıcı 750 ml Asansör Parlatıcı Inox Krom Metal Çelik Parlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POXY HOME Satıcı Ünvanı: SELÇUK ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2220721608
    Bu ürün POXY HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poxy Çelik Parlatıcı Metal yüzeylerde zaman içerisinde oksitlenme sonucunda mat bir görüntü ortaya çıkar. Metalin yaygın kullanımı, dış etkenlerden dolayı çabuk kirlenmesine de neden olur. Özellikle metal tencereler ve çaydanlıklar, çok sık ateşe maruz kaldıkları için kararırlar. Yüksek oranda neme ve suya maruz kalan metaller ise paslanırlar. Ama endişelenmeyin metalleri de temizleyip,parlatmanın yolları var. İşte Size Çözüm Poxy Çelik Parlatıcı ... Poxy Çelik Parlatıcı Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Tencere, tava, çaydanlıklar daki, su leke izlerini temizleyip patlatılmasın da, ütü altı sararma ve yanmaların da, ocak başlarının ve fırınların dış ve iç temizliğinde, arabaların nikel aksesuarlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Paslanmaz çelik, krom nikel alaşımı metal yüzeylerin bakımını yapar. Yüzeyde oluşturduğu film tabakası ile metallerde parlaklık sağlayan ve tekrar kirlenmesini önleyen bir tabaka oluşturur. Metal yüzeyin üzerinde sigara jelâtininin 10/1i kadar tabaka oluşturur. Bu sayede metal yüzeylerin kirlenmesini, çizilmesini önler ve uzun süreli parlaklık kazandırır. Uygulama şekline gelecek olursak,kullanıldığı metal yüzeyin öncelikle tozdan ve kirden arındırılmış olması gerekmektedir. Su bazlı bir ürün olmadığı için uygulanacak metal yüzey ile uygulamada kullanılacak bezin kuru olması sağlıklı bir sonuç almanız açısından önemli bir rol oynamaktadır. Fazla kullanıldığı takdirde yüzeyde yağlı bir tabaka bırakacağı için bez ile iyice yaymanızı öneriyoruz. Paslanmaz çelik yüzeyler için bakım ve parlatma maddesi

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Form Sprey
  • Hacim 500 - 750 ml
  • Kullanım Amacı Bakım
Geri Bildirim Ver

Poxy Çelik Parlatıcı 750 ml

Mutfaklardaki araç gereçler sık kullanılması sebebiyle zamanla mat bir hal alır. İlk günkü parlaklığını geri kazandırmak amacıyla Poxy çelik parlatıcı devreye girerek sorunu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Paslanmaz çelik, krom ya da nikel alaşımlı yüzeyler için etkili bir çözüm sunan bakım ve parlatma maddesidir. Metal yüzeyleri çizmeden bakımını yaparak parlaklık kazandırır. Tencere, tava ve çaydanlık gibi malzemelerin üzerinde oluşan su lekelerini temizleyip parlatılmasına üst düzey katkı sağlar. Ayrıca bunun yanı sıra ütü altı sararma veya yanmalarında, ocak başlarının parlatılmasında, fırınların iç dış temizliği ve arabaların nikel aksesuarlarında gönül rahatlığı ile kullanılan güvenilir bir temizlik maddesidir. Poxy çelik parlatıcı 750 ml zamanla matlaşmış olan araç gereçlere göz alıcı parlaklık kazandırarak mutfağınızı yeniler.

  • 750 ml içerik
  • Metal yüzeylerde etkili formül
  • Nikel materyallerde kullanılabilir yapı

Etkili İçeriğiyle Poxy 750 ml Çelik İçin Parlatıcı

Etkili İçeriğiyle Poxy 750 ml Çelik İçin Parlatıcı

Sıklıkla tercih edilen ve yoğun talep gören Poxy markasının çelik parlatıcısı geniş kullanım alanına sahip işlevsel bir üründür. Bu nedenle otel, hastane, restoran, okul, yurt, spor tesisleri gibi pek çok alanlarda mutfak yüzeylerinin ya da araç gereçlerinin bakımında, parlatılmasında büyük rol oynar. Etkili bir çözüm sunarak kullanılan alanda hoş bir parlaklık sağlar. Su bazlı bir madde olmaması sebebiyle, uygulanacak olan metal yüzeylerin ve kullanılan bezin kuru olması arzu edilen bir sonuç almanız açısından oldukça önemlidir. Her türlü çelik yüzeylerin bakımı ve parlatılmasında etkili olan Poxy çelik parlatıcı 750 ml kullananlar açısından büyük ölçüde avantaj sağlar. Kolay ve pratik bir kullanım sunup müşterinin beğenisini kazanmayı başararak geniş kitlelere adını duyurmuş olan bir temizlik ürünüdür. Siz de şikayetçi olduğunuz alana uygulayarak arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Poxy Çelik İçin Parlatıcı Yorumları

Memnuniyet İçeren Poxy Çelik İçin Parlatıcı Yorumları

Mutfaklarda yer alan temizlik ve bakım malzemeleri arasında sıklıkla kullanılan Poxy çelik parlatıcı 750 ml yorumları müşteri tarafından merak edilen ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olmaya yardımcı olur. Detaylı araştırma yapmak amacıyla yorum bölümüne giren müşteriler edindikleri bilgi doğrultusunda ürüne sahip olarak büyük ölçüde fayda görür. Paslanmaz tüm çelik yüzeyleri çizmeden temizleyerek etkili bir bakım sağlayan bu madde sayesinde özellikle mutfaklar yenilenmiş olur. Ayrıca ütü altı, ocak başları ve fırın iç dış temizliğinde de gönül rahatlığıyla kullanılarak benzer sonuçlar elde edilir. Kuru bir bezle ovalayarak uygulanan bu ürün yüzeyi çizmeden ve zarar vermeden etkili sonuç almanızı sağlar. Geniş kullanım alanına sahip oldukça işlevsel bir ürün olması sebebi ile yoğun talep görür. Siz de ürünü temin ederek bu temizlik ve bakım maddesinden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Poxy Çelik İçin Parlatıcı 750 ml Fiyatı

Bütçe Dostu Poxy Çelik İçin Parlatıcı 750 ml Fiyatı

Genellikle mutfaklarda ya da farklı alanlarda çeşitli çelik yüzeylerin bakımı ve parlatılmasında oldukça etkili olan bir maddedir. Kullanım talimatı doğrultusunda doğru ve yeterli miktarda uygulandığı takdirde, metal yüzeyleri çizmeden mevcut alanlara göz alıcı parlaklık kazandırarak bakımını yapar. Ürünün kalitesi ve işlevselliği fiyat etiketi üzerinde etkili faktörlerdir. Poxy çelik parlatıcı 750 ml fiyatı uygun aralıklarda müşteriye sunulur. Piyasada yer alan ürün miktarı bakımından uzun süre boyunca kullanılarak avantaj sağlar. Yaygın olarak tercih edilen bu kullanışlı ürün sayesinde zamanla matlaşan tencere, tava veya çaydanlıklar mevcut su izlerinden ve diğer lekelerden arındırılarak ilk günkü parlaklığını kazanır. Siz de Trendyol üzerinden sipariş oluşturarak kısa sürede kolaylıkla bu cazip ürüne sahip olabilirsiniz. Bu pratik ürünle temizliğe ayırdığınız zamandan tasarruf edebilirsiniz.