Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm marka ve model otomobillerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir
  • Ürün Özellikleri :
  • Tam ortopedik olarak tasarlanmıştır.
  • Esnek yapısıyla belinizdeki boşluğu tam olarak alır.
  • Tüm koltuk tiplerine uyumludur.
  • Sağlıklı oturma pozisyonu sağlar.
  • Kullanım Alanları: Otomobil,minibüs,panelvan,ev,ofis,işyeri ve çok geniş kullanım alanı!
  • Ürün Ebatı: 37cmx34cmx13cm
  • Renk : Siyah
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Practika Ortopedik M16 Bel Destek Yastığı

Günün yüksek temposu sırasında farkında olmadan vücudumuza zarar verebiliriz. Özellikle masa başında işlerimizi hallederken eğimli vücut pozisyonunda durmak beraberinde bel rahatsızlıklarını getirir. Yanlış oturma pozisyonları nedeniyle omurilik sağlığı olumsuz etkilenebilir. Erken yaşta zarar gören omurilik sonucunda ilerleyen yaşlarda kamburluk problemleri ortaya çıkabilir. Practika ortopedik bel destek yastığının geliştirilme aşamasında iskelet sağlığı düşünülmüştür. Esnek bir malzemeden üretilen ortopedik sırt yastığı, bel boşluğunu tam olarak doldurur. Süngerli yapısı, sağlıklı kullanım olanağı sunar. Bu sayede sağlıklı bir oturma pozisyonuna sahip olmanıza yardımcı olur. Sağlıklı bir duruş pozisyonu, birçok hastalığın gelişimini engeller. Bu nedenle ürün özellikle oturarak çalışan kullanıcılar tarafından tercih edilir. Ürünü evdeki sandalyelerde, araba koltuklarında ve iş yerlerinde güvenle kullanabilirsiniz.

  • Ebat: 37 x 34 x 13 cm
  • Renk: Siyah
  • Tür: Tam Ortopedik

Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16 Özellikleri

Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16 Özellikleri

Practika ortopedik bel destek yastığının özellikleri, vücut sağlığını desteklemek üzere geliştirilmiştir. Ürünün ölçüleri 37 x 34 x 13 cm’dir. Makul boyutları sayesinde otomobil, minibüs, ev ve iş yeri gibi birçok alanda kullanım kolaylığı sunar. Bel destek yastığı, yaşam alanlarında bulunan tüm koltuk tiplerinin yanı sıra otomobillere de uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak için ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürünün tam ortopedik özelliği bulunur. Böylece vücudun sağlıklı oturma pozisyonunu etkili bir biçimde destekler. Ortopedik sırt desteği, esnek bir malzemeden üretilmiştir. Oturma esnasında bel kısmında oluşan boşluğu tümüyle doldurur ve mükemmel destek sunar. Ürün, uyumluluğu sayesinde birçok alanda tercih edilebileceği için oldukça verimlidir.

Practika Ortopedik Bel Yastığı Rahat ve Kullanışlı mı?

Practika Ortopedik Bel Yastığı Rahat ve Kullanışlı mı?

Practika ortopedik bel destek yastığı yaşam alanlarında konfor sunmak üzere geliştirilmiştir. Ürünün arka kısmında sandalye ve koltuklara geçirmek için esnek bir bant bulunur. Bantı koltuk ve sandalyelerin yaslanma kısmına geçirerek ürünü kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Esnek destek yastıkları, bel bölgesinde oluşan boşluğu tam olarak doldurur. Böylece boşluk hissinin neden olduğu rahatsızlık ortadan kalkmış olur. Practika ortopedik bel destek yastığı, rahat ve konforlu kullanım imkânı sunması nedeni ile her yaştan kullanıcının beğenisini kazanır. Ürünün sahip olduğu tam ortopedik özellik sayesinde kemik ve iskelet sisteminde yaşanan ağrıların hayatınızdan çıkması kolaylaşır. Böylece erken yaşta edindiğiniz doğru pozisyonda oturma alışkanlığı sayesinde gelecekte rahat bir yaşam sürersiniz.

Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16 Kaliteli mi?

Practika Ortopedik Bel Destek Yastığı M16 Kaliteli mi?

Destek yastığının üretiminde sünger malzeme kullanılmıştır. Sünger bel destek yastığının oldukça esnek bir yapısı bulunur. Böylece yaslandığınız andan itibaren maksimum konfora ulaşabilirsiniz. Sünger malzemenin kullanıcıya sağladığı en önemli avantajlardan biri de hava geçirgenliğidir. Bel destek yastığının üzerinde çok sayıda delik bulunur. Bu sayede bunaltıcı yaz sıcaklarında uzun süre kullanılsa da bel bölgesinde terlemeye neden olmaz. Böylece her mevsim konforlu bir biçimde oturmanızı sağlar. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ilk günkü formunu ve özelliğini uzun süre boyunca korur. Destek yastığının üretiminde kullanılan sünger malzemenin hava geçirgenliği, mikrop ve bakterileri önlemek için de idealdir. Bu sayede ürünü her gün kullansanız dahi insan sağlığı açısından bir risk teşkil etmez. Dilerseniz siz de Practika ortopedik bel destek yastığı yorumlarını inceleyerek doğru oturma pozisyonuna sahip olmanızı sağlayaca olan bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.