Practika Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Practika Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arel Toptan Satıcı Ünvanı: BEYTULLAH BAŞTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2104456028200015 Vergi Kimlik Numarası: 1490275862
    Bu ürün Arel Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü Parlama karşıtı (Sürücü gözlüğü) özelliği olan bu gözlükler, bir çok durumda görünen alanın daha iyi algılanmasını sağlar. Bu da kaza riskini azaltır. Gündüzde kullanabilirsiniz. Gündüz gerçekleşen parlamalar, su, sis, kum, kar ve yol yüzeyi gibi yatay yüzeylerden ışığın yansımasıyla oluşur. Sürücü gözlüğü camı yüzeye gelen parlamaları, görüşü engellemeden emer. Işık yansımasını azaltır ve kontrast hassasiyetini artırır. Dışarıda aydınlıkta yapılan her türlü aktivite (araba kullanmak, balık tutmak, kayak, denize açılmak, yolculuk yapm kılıfak v.b.) Yansıyan ışığı süzer ve ışığın sudan yansımasını engeller. Parlama ve UV ışığını yok etmenin en iyi yolu sürücü gözlüğü kullanmaktır. Diğer güneş camlarına göre oldukça hafiftir. Yüksek kaliteli optik performansına sahiptir. Dayanıklıdır, rengi solmaz. Sürücüler geleneksel yansıma kaynaklarına ilave olarak ön camdaki yansımanın sürücü görüşünü % 30lara varan oranda düşürdüğünü tespit etmiştir. Ayrıca hassas gözleri olan, yahut katarakt, miyop gibi lazerle göz ameliyatı geçirmiş kişiler için gündüz kullanımına oldukça uygun bir seçimdir. Gün yorgunluğunu azaltır. Paket İçeriği : 1 Adet Gözlük 1 Adet Kese 1 Adet Temizleme Bezi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Practika Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü

Anti Far gece görüş gözlüğü, pratik ve kullanışlı çözümler sunan ürünlerden bir tanesidir. Zorlu hava koşullarında görüş kabiliyetini artırarak güvenlik sağlar. Anti Far gece görüş gözlüğü sarı renge sahip olup, kaliteli lens ile üretilir. Sürücü gözlüğü olarak da bilinen ürün, ışık ve far parlamalarını en aza indirir. Böylece gece yolculuklarında hem sizin hem de araçtaki diğer kişilerin can güvenliğini korur.

Yeni model Anti Far gece görüş gözlüğü, görüş seçiciliğini artırır. Aynı zamanda çeşitli spor aktivitelerinde de sıkça tercih edilir. Böylece görüşün yeterli olmadığı alanlarda rahatça hareket edebilirsiniz.

  • Diğer gece görüş gözlüklerine göre çok daha hafiftir.
  • Göz ameliyatı(katarakt, lazer ameliyatlar) geçirmiş veya hassas gözlere sahip kişiler tarafından kullanılabilir.
  • Parlama ve UV ışınlarının etkilerini en aza indirme konusunda son derece yardımcıdır.

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğünün Kullanımı Nasıl?

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğünün Kullanımı Nasıl?

Anti Far gece görüş gözlüğü hem gece hem de gündüz kullanılabilir. Güneşten gelen ışınlar, yatay yüzeylere çarparak çeşitli yansımalara sebep olur. Bu yansımalar görüş kuvvetini azaltarak pek çok riske sebebiyet verebilir. Anti Far gece görüş gözlüğünü gün içerisinde de tercih edebilir, olası kazaların önüne geçebilirsiniz.

Gece görüş gözlüğü sis, kum, duman, kar ve gündüz ışığının etkilerini en aza indirir. Özel olarak geliştirilen sarı lens, UV ışınlarını kolayca absorbe eder. Böylece kontrast hassasiyetini artırarak yansımaların önüne geçer. Hafif yapısı sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Uzun süreli kullanımda bile yokmuş hissi verir.

Anti Far gece görüş gözlüğü, parlama yapmayan özel yapıya sahiptir. Yalnızca araç içerisinde değil, pek çok alanda da etkili bir performans sergiler. Televizyon, bilgisayar ve tabletten gelen ışınlara karşı koruma sağlar.

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü Dayanıklı mıdır?

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü Dayanıklı mıdır?

Anti Far gece görüş gözlüğü son derece dayanıklıdır. Kaliteli malzemelerden üretilen gözlük, canlı sarı renge sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda bile rengi solmaz. Kolayca deforme olmayan özel yapı, gözlükten maksimum performans almanızı sağlar. Diğer gece görüş gözlüklerinden çok daha hafif olmasına rağmen kalitesiyle ilgili herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır.

Anti Far gece görüş gözlüğü, kaza riskinin yüksek olduğu alanlarda oldukça etkilidir. Yansımaların olumsuz etkileri, yapılan pek çok araştırmada kanıtlanmıştır. Özellikle araç kullanırken bu tür kötü havaların görüş kabiliyetini %30 azalttığı görülmüştür. Anti Far gece görüş gözlüğü, bu tür durumlar için özel olarak tasarlanmıştır.

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü Kalitesi ve Fiyatı Nasıl?

Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü Kalitesi ve Fiyatı Nasıl?

Practika yeni model Anti Far gece görüş gözlüğü, son derece kaliteli malzemelerden üretilir. Yüksek teknolojili tesislerde tasarlanan ürün, özel kaplamalı sarı lenslere sahiptir. Bu özel yapı, gri rengin tonları arasındaki farkı artırır. Bu eşsiz özellik kontrastı artırır ve görüş alanını belirgin hâle getirir.

Özellikle gece yolculuklarında görülen far parlamaları, sarı lens sayesinde en aza iner. Gözü kamaştıran ışıkların etkisi azalır ve güvenli yolculuğun adımları atılır.

Anti far görüş gözlüğü, kalitesi ve bütçe dostu fiyatları ile beklentileri karşılar. Kullanıldığı pek çok alanda görüş performansını artırarak konfor sağlar. Fiyatların belirlenmesinde ürün kalitesi, yapısı, materyali ve dayanıklılığı büyük bir rol oynar.

Anti Far gözlük, tüm kriterleri karşılayarak uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulur. Yeni Model Anti Far Gece Görüş Gözlüğü yorumları ve fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Birbirinden kaliteli ürünleri, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca satın alabilirsiniz.