Prada L'homme 100 Ml Edt

4.900 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.915 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.165 TL

Ürün Bilgileri

Prada L'homme 100 Ml Edt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESIGNER FRAGRANCES Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün DESIGNER FRAGRANCES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadını ve erkeği birbirinin eşsiz birer versiyonu olarak bir araya getiren Prada, yeni bir seri olarak çıkardığı L’Homme ile birlikte tam anlamıyla arkadaş, sevgili veya herhangi bir erkeği betimleyen özel bir koku... Parfüm, keskin olmayan ve yumuşak kullanılmış İtalyan turunçgilleri ve buruna keskin gelmeyen baharatlarıyla sizi karşılıyor. Parfümü ilk sıktığınız anda, koku sizi etkilemeye başlıyor ve içinizdeki duyguların uyandığını hissediyorsunuz. Parfümün orta notalarına ilerledikçe bir tutam vetiver, menekşe ve amber ile hafif tatlımsı bir kokuyla ilerliyorsunuz. Kokunun sonlarına geldiğinizde ise alt tonlarındaki kremsi paçuli, vanilya ve sedir ile kapanışı yapıyorsunuz.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette 100 ml

Etkileyici kokuya sahip olan bakım ürünleri birçok kişi tarafından severek kullanılır. Özellikle bakımına özen gösteren erkekler için tasarlanan parfüm çeşitleri sahip oldukları hoş kokular ile dikkat çeker. Prada parfüm müşteriler için özel olarak hazırlanan içeriklerden meydana gelir. Kaliteli ürün formülasyonu sayesinde uzun süreli kalıcılık sağlayan parfüm, sıklıkla tercih edilir. Gün boyu güzel kokmak isteyenler için etkileyici bir seçenek olan Prada L’Homme erkek parfüm her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Vücutta uzun süre kalıcılık göstermesi için uygun alanlara uygulanması tavsiye edilen 8435137749607 kodlu ürün, oldukça kaliteli özellikler sergiler. EDT özellikli parfümler arasında yer alan bu koku uzun saatler etkisini gösterir. Kalıcılık gösterirken hafif kokusuyla ferah bir hava oluşturan ürün müşteri memnuniyeti sağlar. Siz de bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • İlgi çekici tasarım
  • Kaliteli formülasyon
  • Kalıcı parfüm

Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette Özellikleri

Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette Özellikleri

Parfüm formülasyonu oluştururken kullanılan tüm malzemelerin kalitesi son derece önemlidir. Tercih edilen malzemeler alt, orta ve üst notalarda alınan kokuyu büyük oranda etkiler. L'Homme parfüm için eklenen malzemelerin yoğunluğu ideal ölçülere sahiptir. Fougere koku ailesinin ilgi çeken içerikleri arasında yer alan sardunya, neroli ve paçuli dokunuşları bu kokunun temelini oluşturur. İlgi çekici bir kokuya sahip olan bu malzemeler etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Sıkıldıktan sonra çeşitli zamanlarda ortaya çıkan nota özellikleri her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Ferah ürünler arasında yer alan bu parfüm sıklıkla tercih edilir. Günlük yaşantı ve özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Müşteriler Prada L'Homme erkek Eau De Toilette 100 ml yorumları ile ürün hakkında memnuniyetlerini dile getirir. Siz de bu etkileyici özelliklere sahip ürün ile ortamlarda farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Etkileyici Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette

Etkileyici Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette

Erkekler için tercih ettikleri parfüm kişisel tarzlarını büyük ölçüde ortaya koyar. Zevkli seçimler yapmayı seven erkeklerin favori ürünleri arasında L’Homme yer alır. Parfüm seçimi kişisel açıdan son derece önemlidir. Zevkine düşkün erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen Prada L'Homme erkek Eau De Toilette 100 ml şişe boyutuyla uzun süreli kullanım sağlar. Avantajlı bir hacme sahip olan ürün, şık şişe tasarımıyla da dikkat çekicidir. Bakım ürünleri arasında şık bir görünüm ortaya koyan ürün son derece etkileyicidir. Yaz ve kış tüm mevsimlerde rahatlıkla kullanılabilen bu koku ferah içeriği sayesinde rahatlatıcı etki gösterir. Özellikle hava sıcaklıklarının yüksek olduğu yaz aylarında ferah kokuya sahip parfümler tercih edilir. Maskülenliği tam anlamıyla yansıtan ürün beğeni toplar. Siz de etkileyici içeriğiyle ön plana çıkan bu parfümü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette Fiyatı

Prada L'Homme Erkek Eau De Toilette Fiyatı

Üründe ikonik iki bileşen yer alır. Bunlar iris ve amber dokunuşları olarak karşınıza çıkar. Bu iki içerikte ferah ve ilgi çekici bir etki bırakır. Klasik ürünler arasında yerine alan bu parfüm şişe tasarımı ile modern bir havaya sahiptir. Erkeklerin tarzının tamamlayıcısı niteliğinde olan bu parfüm birçok kişi tarafından severek kullanılır. Prada markası tarafından özenle tasarlanan ürün sıklıkla tercih edilir. Günün her saati günlük yaşantıda ve parti gibi eğlenceli organizasyonlarda kullanıma uygundur. Maskülen dokunuştan hoşlananlar için ideal bir seçenek olan bu ürün son derece kaliteli tasarıma sahiptir. Prada L'Homme erkek Eau De Toilette 100 ml fiyatı ürün içeriği ve hacmi ile doğru orantılı olacak şekilde oluşturulur. 100 ml ürün son derece avantajlı kullanım sağlar. Siz de bu bakım malzemesini Trendyol’da inceleyebilirsiniz.