Prada Luna Rossa Black 100 Ml Edp

5.400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.315 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.825 TL

Ürün Bilgileri

Prada Luna Rossa Black 100 Ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESIGNER FRAGRANCES Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün DESIGNER FRAGRANCES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Prada 8435137782949 Luna Rossa Black Erkek 100 ml Eau De Parfum

Prada Luna Rossa Black 8435137782949 100 ml eau de parfum, erkekler için yoğun ve kalıcı kokusuyla oldukça beğenilen ürünler arasında yer alır. Siyah şişe tasarımıyla oldukça kaliteli bir görüntüsü bulunan bu parfüm, aynı hissin kullanıldığı zaman da devam etmesini sağlar. Eau de parfum özelliğinde olması sayesinde uzun süre kalıcılığını koruyan bu hoş kokulu ürün, yoğun esanslar içerir. Kullanan kişinin teninde yakalayacağı uyum sayesinde oldukça hoş bir birleşim sağlayacak bu parfüm, her notasıyla beğenilir. İlk kullanıldığında ortaya çıkan hoş koku, uzun süre etkisini kaybetmez. Üst notaların uçmasının ardından bıraktığı nefis koku ise son derece kalıcı etkiye sahiptir. Prada Luna Rossa Black 8435137782949 100 ml eau de parfum, kullanıcılarından tam not almayı başarmış ürünlerden birisidir.

  • Erkek parfümüdür.
  • Uzun süre kalıcıdır.
  • 100 ml’liktir.

Prada Luna Rossa Edp Black Erkek Parfümünün İçeriği Nedir?

Prada Luna Rossa Edp Black Erkek Parfümünün İçeriği Nedir?

Prada Luna Rossa Black 100 ml edp erkek parfüm, bergamot ve melek otunun karışımıyla oluşturulmuş bir füzyondur. Kumarin içeren bu parfüm, ilk notaların uçmasının ardından kendisini hissettirir. Yüksek seviyede kalıcılık sağlayacak içeriği, birbiriyle uyumlu bir şekilde birleştirilen bu parfüm, özellikle misk ve kehribar sayesinde oldukça beğenilir. Eau de parfum olması sayesinde yüksek dozda yağ barındıran bu ürünün kalıcılığı da aynı oranda uzun sürer. Bu sayede birbiriyle son derece uyumlu olan içeriği, kullanan kişinin üzerinde bir bulut gibi onu takip eder ve gittiği her yerde fark edilmesini sağlar. Şık bir görüntünün tamamlanmasına destek olacak kalitesiyle Prada Luna Rossa Black 100 ml edp erkek parfümü, içerdiği esanslarla oldukça beğenilen ürünlerden birisidir.

Prada Luna Rossa Edp Black Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Prada Luna Rossa Edp Black Erkek Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Prada Luna Rossa Black 8435137782949 100 ml eau de parfum, erkeklere hitap eden bir üründür. Yoğun kokusu ve güçlü hissettiren esanslarıyla bu parfüm, özellikle sonbahar ve kış aylarında kullanıldığında kişinin teniyle tam uyum sağlar. Yoğun odunsu kokusu, özel davetlerde kullanılmaya oldukça elverişli bir yapıdadır. Şık görüntünün tamamlanmasını sağlayacak bu ürün, ferah kokusunun yanı sıra oldukça akılda kalıcı bir etkiye sahiptir. Bu sayede girdiği her yerde kokusuyla hatırlanmak isteyecek erkekler için son derece uygun notaları içinde barındırır. Vücudun sıcak noktaları olarak bilinen bilek, dirsek içi ve boyun bölgesine uygulanması önerilen bu parfüm, yüksek kalıcılığıyla baş döndürücü etkiye sahiptir.

Prada Luna Rossa Edp 100 ml Black Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Prada Luna Rossa Black 8435137782949 100 ml eau de parfum, erkekler için özel formülüyle odunsu esanslara sahip bir üründür. Yüksek dozda parfüm yağları barındıran bu ürünün üst notası pembe biberdir. Daha ilk kullanımda sizi etkisi altına alacak bu üst nota, bir süre sonra uçtuğunda yerini kumarine bırakır. Kalıcılık etkisiyle oldukça beğenilen bu parfüm, her bir notasıyla oldukça beğenilen bir üründür. Bir süre sonra uçucu yağların tümüyle uzaklaşmasının ardından parfümün asıl esansı olan kalp notası kalır. Uzun süre kalıcı olacak misk ve esmer amber esansı, kullanan kişinin çevresi tarafından kokusuyla hatırlanmasını sağlayacak kadar etkilidir. Siz de her bir notasıyla oldukça beğenilen etkili parfümü satın almak isterseniz Trendyol üzerinden bu ürüne uygun fiyatlara ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Prada Luna Rossa Black 8435137782949 100 ml eau de erkek parfum yorumlarını aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek bu ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz.