Prado Pelet Yakıt 15 KG PELET15KG

312 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prado Pelet Yakıt 15 KG PELET15KG

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Paket Satıcı Ünvanı: MAVİ PAKET ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613129107900001 Vergi Kimlik Numarası: 6131291079
    Bu ürün Mavi Paket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PELET YAKIT NEDİR?Yeni bir yakıt türü olan pelet yakıt son zamanlarda tercih edilen ve beğenilen bir doğal yakıt türüdür.Çevreci özelliğiyle pelet yakıt yerli üretim olması özelliğiyle de dikkat çeken bir üründür.Her türlü odun, odun artığı ve ormansal artıkların öğütüldükten sonra kurutularak yüksek basınçla preslenerek sıkıştırılması suretiyle yoğunluğu arttırılarak enerji elde etmek maksadıyla kullanılan küçük parçacıklara denir. Silindirik bir forma sahiptir.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİAğaçların belirli oranlarda sıkıştırılması ile elde edilmektedir.Kalori değeri : 5000 kcal/kg% 100 Doğal ve hiçbir kimyasal katkı maddesi içermemektedir.Kimyasal katkı maddesi içermemesinden dolayı çevre kirliliğine sebep olmaz.Isıtma sistemi olarak kullanılan katı yakıt alanını içeren tüm ürünlerde
  • Soba,Şömine,Kalorifer Kazanları,Pelet Sobaları gibi ürünlerde kullanılabilmektedir.Kül Oranı  % 1Yanma süresi oduna göre daha uzundur.Bacalarda tıkanma yapmaz ve kesinlikle kurum bağlamaz.6 mm çapındadır.15 kg poşet ağırlığı
  • PELET YAKIT KULANMANIN AVANTAJLARI- % 100 yerli üretim - Verimi yüksek, fiyatı düşüktür.- Çevreci bir yakıttır.- Ağaç atıklarından üretilmesi sebebi ile yenilenebilir bir enerji kaynağıdır.- Kömür gibi zehirleme tehlikesi yoktur.
Geri Bildirim Ver

Prado Pelet Yakıt 15 KG PELET15KG

Prado Pelet yakıt 15 kg yüksek performans kalitesi ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ve beğenilen doğal bir yakıt türüdür. Çevreci özelliğiyle dikkat çeken yerli üretim ürün günümüzde oldukça yoğun şekilde tercih edilir. Son zamanlarda popülerliğini artıran doğal ürün çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkar. Yerli üretim çevreci yapısı, pratik ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeken bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilen özel bir üretimdir.

 
  • Yüksek ısı performans kalitesi
  • Çevre kirliliğine karşı etkin koruma güvenliği
  • Pratik kullanım

PradoPelet Yakıt 15 KG Özellikleri

PradoPelet Yakıt 15 KG Özellikleri

PELET15KG ürün koduyla bulunabilen bu malzeme belirli oranlarda sıkılaştırılarak elde edilen profesyonel işçilikli üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulan özel tasarım bir üründür. İçeriğinde kimyasal katkı madde barındırmayan %100 doğal ürün çevre kirliliğine sebep olmadan hijyenik ve rahat kullanım imkanı sunar. Odun artığı ve orman artıklarının öğütülüp kurutulması sonucu kullanılan yüksek basınç ile preslerinebilen özel üretim üründür. Katı yakıtlı kalorifer kazanlarının yanı sıra ekmek fırınlarında ve buhar kazanlarında tercih edilebilir. Evde yakıt olarak da tercih edilen bu ürün cazip indirim ve kampanya seçenekleriyle oldukça yoğun ilgi görür. Isıtma sistem performans kalitesi yüksek olup katı yakıtın tercih edildiği her yerde kullanılabilir. Yanma süresi oldukça uzun olan performans gücü yüksek bir üründür. Sıkıştırmayla yoğunluğu arttırılan bu ürün enerji elde edebilmek amacıyla kullanılır. Küçük parçacıklardan oluşan silindir forma sahip malzeme %100 doğal yapıda olup içerisinde hiçbir kimyasal katkı madde barındırmaz.

 

PradoPelet Yakıt 15 KG Kullanımı ve Yorumları

PradoPelet Yakıt 15 KG Kullanımı ve Yorumları

Prado Pelet yakıt 15 kg yorumları değerlendirmelerini analiz ederek yüksek ısı performans kalitesi sunan, tıkanma yapmadan emniyetli, hızlı ve pratik şekilde kullanabileceğiniz kurum bağlamayan hijyenik, özel yapılı bu ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Doğadaki atıklardan elde edilen enerji gücü yüksek bu ürün doğaya saygılı olup insan sağlığına herhangi bir zararlı etkisi yoktur. Organik gübre, tarım ve çiçeklerde kullanılabilen işlevsel ve kullanışlı bir üründür. Fiyat avantajlarıyla da diğer yakıtlara göre %40 yakın maliyet avantajı sağlar. Günümüzün sık tercih edilebilen garantili ve özel üretim bir üründür. Ormansal atıkların öğütüldükten sonra kurutulması sonucu yüksek basınçla prenlendikten sonra sıkıştırılıp yoğunluğu arttırılır. Böylece yüksek enerji desteği sağlar. Kömür gibi zehirleme etkisi olmayan işlevsel ve rahat kullanımıyla ön plana çıkan yüksek kaliteli ürün geçmişten günümüze popüler şekilde tercih edilir.

 

PradoPelet Yakıt 15 KG Fiyatı

PradoPelet Yakıt 15 KG Fiyatı

Prado Pelet yakıt 15 kg fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Orijinal, kaliteli yapısı ve yüksek ısı performans kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Geniş hacmiyle uzun süre bitmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz, kereste fabrikalarının tozlarının sıkıştırılması sonucu elde edilen odunsu ve katı bir yakıt türüdür. Kül oranı %2 olup nem seviyesi %7.7'dir. Kömüre göre 5 kat daha az kül çıkarma potansiyeline sahip malzeme sağlıklı ve hijyenik kullanım avantajı sağlar. Kazan, soba içi ve baca temizliği yapmanıza gerek kalmadan uzun süre ilk günkü dayanıklılığıyla kullanabilirsiniz. Odunsu yakıt olduğu için baca gazından zehirlenme riskini ortadan kaldırabilir. Isı verimi oldukça yüksek olup fiyatı düşüktür. Çevreci yakıtın odun ve kömür gibi zehirlenme tehlikesi olmadığı saptanmıştır. Silindir forma sahip olup %100 doğaldır. İçeriğinde kimyasal katkı maddesi barındırmaz. Çevre kirliliğine neden olmadan hijyenik kullanım imkanı sunan, yüksek ısı performans kalitesiyle ön plana çıkan zahmetsiz ve pratik şekilde kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; kolay, hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.