Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Ağaç Kesme Dal Budama

650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Ağaç Kesme Dal Budama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eyeler Concepts Satıcı Ünvanı: AYSEL EYE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 3830600120
    Bu ürün Eyeler Concepts tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞARJLI EL TESTERESİ AĞAÇ KESME DAL BUDAMA 2 PİL GELMEKTEDİR 2 YIL RİTZY TÜRKİYE TEKNİK SERVİS GARANTİLİ 7/24 HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ iç ve dış mekanlarda çok yönlü testereleme olanağı hızlı ve düz kesimleri kolayca yapabilirisniz.lityum iyon akü sayesinde testere her zaman ve istediğiniz yerde hazırdır akü değiştirilebilir.yeni tasarım sayesinde kenarlara çok yakın testereleme yapabilirisniz dalları ağaç gövdesine çok yakın olarak kesebilirsiniz. VERİMLİ KESİM ZİNCİR TESTERE:15 cm çapa sahip 15 cm'lik bir çapa sahip bir kütüğü kesmek için yaklaşık 10 saniye sürer (belirli değer, ahşabın gerçek boyutu ve sertliğine göre değişir). Bu elektrikli testere ahşap kesme, ağaç budama ve bahçecilik için çok uygundur.
  • TEK ELLE KULLANIM:bu mini testere sadece 0.7kg ağırlığında ve toplam uzunluk sadece 33cm (13 inç). Kadınlar kolayca kontrol edebilir ve kullanabilir ve uzun saatler çalışmak yorucu olmayacaktır.
  • GÜÇ SİSTEMİ: bu lityum-iyon akülü zincir testere, düzgün kesim sağlamak için derinden sönmüş olan yüksek kaliteli kılavuz zinciri kullanır. Ahşap diş tasarımı, zincir testerenin dallara yapışmasını, daha verimli ve daha hızlı kesilmesini sağlayabilir.
  • KOLAY KURULUM VE OPERASYON:tüm zincir testere kuruldu, sadece sıkılığı ayarlamak için vidayı açmak için kutudaki anahtarı kullanmanız gerekir, ve sonunda vidayı sıkın. (Zinciri ayrı ayrı kurmanıza gerek yoktur) ERGONOMİK TASARIM:entegre kılavuz plakası ısıyı hızlı bir şekilde dağıtabilir ve damla ve aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. Kaymaz sap tasarımı tutmak için çok rahat. Zincir testere anahtarı hızı yoğunluğuna göre ayarlayabilir ve gerekli kesme hızını çalışma koşullarına göre ayarlanabilir.
  • akü gerilimi:48v
  • ahşap kesme derinliği:65mm
  • rölantideki strok sayısı0:-4.100 strok/dk
  • 1 saniyede 20 cm ağacı kolayca kesebilirisniz
  • 2000 mah
  • NOT:1+1 TOPLAMDA 2 ADET BATARYA GELMEKTEDİR

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Ağaç Kesme Dal Budama

Elektrikli testereler hem bahçe işlerinizde hem de hobi çalışmalarınızda size büyük rahatlık sağlar. Amatör ya da profesyonel zorlu budama işleri, ağaç dalı kesme, ahşap şekillendirme veya belirli şekillerde seri kesim yapmak için bu ürünlerden destek alabilirsiniz. Pratikko Degatto şarjlı el testeresi uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz dayanıklı bir tasarımdır. 36 cm uzunluğunda olan bu ürün sadece 700 gram ağırlığındadır. İsterseniz iç isterseniz dış mekanda çok yönlü kesme işlemi yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde düz kesim yapmanıza olanak tanıyan Pratikko Degatto marka testere lityum iyon aküye sahiptir. Bu sayede elektriğin olmadığı dış mekanlarda her zaman kesime hazırdır. Yedek bataryasını değiştirerek kesintisiz şekilde çalışmaya devam edebilir ve testereleme işinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

  • Hafif ve portatif tasarım
  • Uzun süre dayanıklı batarya
  • Ergonomik tutuş kolaylığı

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Özellikleri

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Özellikleri

Kütük ve bambu kesme gibi bahçe işlerinde size hem zaman hem de efor kazandıran elektrikli testereler iş akışı için pratik çözüm sağlayan kullanışlı ürünlerdir. Pratikko Degatto 48 V şarjlı el testeresi ağaç kesme dal budama işlerini kusursuz şekilde yapabilmeniz için yeni nesil tasarıma sahiptir. Dalları bu tasarım sayesinde ağacın gövde kenarına çok yakın mesafeden testereleyerek kesebilirsiniz. 15 cm çapındaki bir dalı 10 saniye gibi kısa bir sürede kesen verimli zincir yapısı, farklı sertlik derecelerine sahip olan materyaller üzerinde de yüksek performans gösterir. Ürün, 0.70 kg olan hafifliği tek elle kontrol edebileceğiniz bir yapıdadır. Bu ergonomi özellikle bahçecilikle uğraşan kadınlar için modelin favori olmasını sağlayan niteliklerden biridir. Ürünle çalışan gençler veya kadınlar yorucu deneyimler yerine konforlu ve verimli sonuçlar alırlar.

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Fiyatı

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Fiyatı

Saf bakırdan üretilen özel bir motora sahip olan bu modeli kullanarak yakıt derdinden de kurtulabilirsiniz. Sizi daimi yakıt masrafından kurtaran Pratikko Degatto 48 V şarjlı el testeresi ağaç kesme dal budama fiyatı ile sağladığı avantajlar göz önünde bulundurulduğu zaman ekonomik bir çözüm alternatifi olduğu söylenebilir. Ahşapta 65 mm kesme derinliği yapan ürünle yaratıcı hobi çalışmalarına imza atabilirsiniz. Koruyucu bir kapakla güvenli kullanım vadeden Degatto markalı testere üzerinde çalışırken bir yere asabileceğiniz özel düzenek bulunur. Tutma sapında bulunan hız anahtarı, çalışma sırasında ihtiyacınız olan güç desteğini ayarlayabilmenizi sağlar. Yüksek kaliteli materyallerle üretilen cihazın üzerinde kılavuz desteği bulunur. Zincir kılavuzu sayesinde kesimlerinizi dümdüz olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Dış tasarımında ahşap için özel form kullanıldığından dallara yapışmaz ve yüksek hızla verimli çalışır.

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Yorumları

Pratikko Degatto 48 V Şarjlı El Testeresi Yorumları

Pratikko Degatto 48 V şarjlı el testeresi ağaç kesme dal budama yorumları ağırlıklı olarak memnun kalan müşterilerin olumlu görüşleriyle doludur. Ürünü kişisel kullanım için satan alan müşteriler bu modeli çevrelerine de tavsiye ederler. Profesyonel iş yerleri için de kurtarıcı bir ürün olan bu testerede zincir kurulumu yapmanıza gerek yoktur. Sadece yapacağınız operasyona göre vidanın sıkılığını ayarlamanız gerekir. Bunu da cihazın kendi donanımı olan orijinal anahtarı ile yapabilirsiniz. Ürünün kılavuz plakası entegre tasarımlıdır. Bu parça ısıyı hızla dağıtması için damlaya ve aşınmaya karşı dirençlidir. Tek elle kontrol edebileceğiniz ve kaymayan sap modeli vardır. 2000 mAh pil ömrüne sahip olan batarya gücüyle uzun süre kesintisiz şekilde çalışabilirsiniz. Ürünün kullanımıyla ilgili aklınıza takılan soruların yanıtlarını Trendyol'daki müşteri yorumlarının arasından da öğrenebilirsiniz.