2
Piknik Malzemesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Pratikser Tek Kullanımlık Masa Ve Aktivite Örtüsü -3 Rulo - 30 Adet--100x120 Cm -

201 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pratikser Tek Kullanımlık Masa Ve Aktivite Örtüsü -3 Rulo - 30 Adet--100x120 Cm -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRATiKSER TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: PRATİKSER KAĞIT PLASTİK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733108834300001 Vergi Kimlik Numarası: 7331088343
    Bu ürün PRATiKSER TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnsan ve çevre odaklı ürünlerimiz, pratik, hijyenik ve her ortama uygun modern estetik çözümler sunmaktadır. Tek kullanımlık ürünlerimizin üst yüzeyi selüloz kağıt, alt yüzeyi ise polietilendir. Laminasyonlu alt yüzeyi sayesinde sıvıyı alt katmanına geçirmemektedir. Hijyenik, ekonomik ve yumuşak dokulu olan ürünlerimiz, doğaya zarar vermeden kolayca çözünebilmektedir. İsteğinize bağlı özel desen ve logo baskılı üretim yapmaktayız. Özel baskılı siparişleriniz ve toptan alımlarınız için iletişime geçiniz. Ürün Detayları: Rulo içi adet: 10
Geri Bildirim Ver

Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü - 3 Rulo - 30 Adet - 100x120 cm

Piknik, eğlenceli oyunların oynandığı ve lezzetli yemeklerin yendiği önemli aktivitelerden biridir. Bu eğlenceli aktivitelerde yemek esnasında bazı minik kazalar yaşanabilir. Bu kazalardan alınan hasarı azaltabilmek adına Pratikser tek kullanımlık masa ve piknik örtüsü 3 rulo - 30 adet 100x120 cm seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, yemek esnasında yaşanan kazalarda oluşabilecek leke hasarının önüne geçer. Nitellikleri sayesinde büyük beğeni kazanır. Tek kullanımlık olma özelliğine sahiptir. Sıvı geçirmez yapısı ürünün sıklıkla tercih edilmesine aracı olur. Ürün; 3 rulo olarak aynı zamanda kırmızı, mavi ve yeşil renkleri ile müşterilere sunulur. Bir rulo içerisinde 10 adet masa örtüsü yer alır. Bu özelliği sonucunda ürün müşterilere 30 adet masa örtüsü şeklinde ulaştırılır. Siz de pratik kullanım özelliğine sahip olan kullan at ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 30 adet masa örtüsü
  • Sıvı geçirmez yapı
  • Tek kullanımlık tasarım

Kaliteli Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Kaliteli Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Pratikser tek kullanımlık masa örtüsü seçeneği, sıvı geçirmez yapıdadır. Böylelikle oldukça kullanışlı ve işlevseldir. Ürün ölçüsü 100x120 cm şeklindedir. İdeal ölçüleri sayesinde masa örtüsü, çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Ürün, üç farklı renkte müşterilere sunulur. Yeşil, mavi ve kırmızı renkte olan masa örtüleri ekose desenine sahiptir. Desen özelliği sayesinde son derece sade ve şık bir görsellik sunar. Görüntüde gösterdiği başarı, ürünün pek çok kişi tarafından beğenilmesine kaynaklık eder. Ürün, 3 rulo olarak müşterilere ulaştırılır. Bir rulonun içinde 10 adet masa örtüsü yer alır. Böylece müşterilere toplamda 30 adet masa örtüsü sunulur. Ürün, %100 selüloz ve polietilen maddesinden üretilir. Ham madde özelliği sonucunda çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Siz de bu kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Pratik Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Masa örtüsü, tek kullanım özelliğine sahiptir. Böylelikle pratik ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Yıkama gibi zahmet gerektiren uğraşlara gerek duyulmaz. Ürün, çift katman özelliğine sahiptir. Bu niteliği sayesinde yırtılma ya da parçalanma gibi istenmeyen durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Ürünün ilk katmanı polietilenden üretilirken ikinci katmanı selüloz kağıttan meydan gelir. Böylelikle ürün, su ve sıvı geçirmez. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Doku özelliği sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Pratikser tek kullanımlık masa ve piknik örtüsü 3 rulo - 30 adet 100x120 cm yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Siz de kaliteli ham maddeden üretilen ve sıvı geçirmeme özelliğine sahip ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Özellikleri sayesinde pek çok müşterinin beğenisini kazanan ve pratik kullanım özelliği ile öne çıkan ürünü temin edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Cazip Fiyatlı Pratikser Tek Kullanımlık Masa ve Piknik Örtüsü

Dikkat çeken bu seçenek, doğada kolay bir şekilde çözülebilir. Esnek yapısı ve yumuşak dokusu sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanır. Estetik deseni ile görüntü açısından başarısı, pek çok müşterinin beğenisini toplar. Oldukça kullanışlı ve işlevseldir. Ürün, geniş kullanım alanına sahiptir. Piknik gibi açık hava aktivitelerinden toplu yemek ziyafetlerine kadar pek çok alanda sıklıkla kullanılır. Pratikser tek kullanımlık masa ve piknik örtüsü 3 rulo - 30 adet 100x120 cm fiyatı, ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Masa örtüsünün ölçüleri, deseni ve kullanım açısından sunduğu rahatlık fiyat aralığının belirlenmesinde büyük etkiye sahiptir. Ürün, farklı gelire sahip kişilerin kolay bir şekilde karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de özellikleri sayesinde büyük beğeni kazanan kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.