9
Gebelik Testi kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün
150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
75 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
170,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Predictor Test

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A-L-K Store Satıcı Ünvanı: ALİ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5490259125
    Bu ürün A-L-K Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Test Hamile olup olmadığını en erken sürede öğrenmek isteyen kadınlar içindir.
  • Düşük konsantrasyonlu hamilelik hormonlarının birçok çeşidini tespit eder
  • Beklenen adet gününden itibaren %99'un üzerinde doğruluk oranı.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Predictor Early Gebelik Test

Adet döngüsü geciken kadınların hamile olup olmadığını anlamak için birtakım testler yapılır. Bu testler, bazen bireysel olabildiği gibi bazen de doktor bünyesinde yapılabilir. Bireysel yollardan biri olan Predictor early gebelik testi kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Şüphelerinizi anında çözüme kavuşturmasıyla size yardımcı olur. Sıklıkla erken dönem zamanları için kullanılır. Hata oranını aza indirmesinden dolayı bebek bekleyen aileler tarafından tam puan alır. Hassas yapısı sayesinde doğru sonuçlar verebilir. Tek ebat olan ürün, beyaz renklidir. İçinde yer alan çizgilerin oldukça belirgin olması, kullananlara avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde rahatlıkla hamile olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Ayrıca kullanışlı ve dayanıklı tasarımı olan bu gebelik testini küçük yapısı sayesinde istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Hassas ve kaliteli yapı
  • Belirgin çizgiler

Kullanışlı Predictor Early Erken Gebelik Test Özellikleri

Kullanışlı Predictor Early Erken Gebelik Test Özellikleri

Kullanışlı bir yapısı olan Predictor early erken gebelik testi tek ebat bir modeldir. Birçok kişinin rahatlıkla kullanabileceği tasarıma sahip olan model, oldukça hassastır. Adet gecikmesinde oldukça işlevsel sonuçlar verir. Erken tespit teknolojisi sayesinde ön plana çıkar. Predictor gebelik testi tasarımının 6 gün öncesine kadar hassas bir şekilde cevap vermesi, kullananların beğenisini alır. Normal boy olmasıyla müşterilere kullanım kolaylığı sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde kullanım esnasında zorlanılmaz. Pratik ve rahat kullanılabilen bir tasarıma sahiptir. Fazla büyük olmayan yapısıyla ve ideal kalıp ölçülerine sahip olmasıyla istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Yüksek kaliteli olan ve dayanıklı malzemeden üretilen bu test, sağlam ve esnek tasarımlıdır. Üretiminde kimyasal ve zararlı içerikler kullanılmaz. Böylelikle çevre dostu bir model olarak karşınıza çıkar. Bu ürünü satın alarak beklediğiniz sonuçları öğrenebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Predictor Early Gebelik Test Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Predictor Early Gebelik Test Fiyatı

Predictor early gebelik testi kullananlar, ürünün hassas ölçüm ile doğru sonuçlar verdiğini ifade ederler. Ayrıca kullanışlı tasarımı ve normal boyutu ile kullananlardan tam puan alır. Kullanışlı bir ürün olarak ön plana çıkan model, erken tespit teknolojisinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Tek kullanımlık olmasıyla hijyen açısından müşterileri memnun eder. Adet gecikmesi yaşayanlar ve hamile olma şüphesi taşıyanlar tarafından kullanılabilir. İdeal boyutlarıyla hızlı bir kullanım için uygun bir tercihtir. Pratik kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Hızlı sonuç vermesi, ürünün beğenilen özellikleri arasında yer alır. Bütçe dostu Predictor early gebelik testi fiyatı, ürünün tüm bu detayları göz önünde bulundurularak oluşturulur. Tek kullanımlık olan bu ürün, uygun fiyatı sayesinde her bütçeye hitap edebilir. Pratik kullanımıyla dikkat çeken bu testi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Beğenilen Predictor Early Gebelik Test Yorumları

Beğenilen Predictor Early Gebelik Test Yorumları

Predictor markalı ürün, tüm kadınların rahat kullanılabileceği bir tasarıma sahiptir. 1. sınıf kaliteli malzemesi olan bu model, hamilelik şüphelerinizi gidermek için uygundur. Kullanışlı ve estetik bir şekilde tasarlanır. Bu ürünü kullandıktan sonra hızlı bir şekilde hamile olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Beyaz rengi ve kaliteli tasarımı ile beğeni toplayan bir gebelik testidir. Hamileliği rahat bir şekilde anlayan bu ürün, her zaman kullanılabilir olduğundan dolayı anne adaylarına kolaylık sunar. Aynı zamanda yeni nesil bir yapıya sahip olduğundan kolay bir kullanımı bulunur. Trendyol aracılığıyla Predictor early gebelik testi yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin kullanışlı tasarımı hakkında fikir verebilir. Pratik ve hızlı olmasıyla kullanan birçok kişiden olumlu yorumlar alan bir testtir. Bu modeli uygun fiyat avantajlıyla değerlendirerek satın alabilirsiniz.