Pril Hepsi Bir Arada Extra 45 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti + Temizlik Ve Bakım Seti

397,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril Hepsi Bir Arada Extra 45 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti + Temizlik Ve Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pril Hepsi Bir Arada Extra 45 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti + Temizlik ve Bakım Seti

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
Geri Bildirim Ver

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra 45 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti + Temizlik ve Bakım Seti

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, çoklu paket içeriği ile evler ve iş yerleri için kapsamlı bir çözüm sunar. Bulaşıkların makinelerde derinlemesine temizlenmesini sağlar. Pril bulaşık makinesi tableti, güçlü formülü ile bardakları ve tabakları çizmeden temizler. Set içerisindeki parlatıcı, temizliğin ardından bardaklara ve tabaklara ışıltı katar.

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, sunduğu çok yönlü kullanım ile öne çıkar. Makinelerin bakımını sağlar; performanslarını iyileştirir. Pril kalitesi sayesinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Pratik kullanım sunan set, tüm ürünlere her ihtiyaç anında kolayca ulaşma imkânı da verir.

  • Tablet deterjan ve bakım seti bir arada
  • 45 yıkamalık bulaşık makinesi deterjanı
  • Makineye zarar vermeden etkili temizleme performansı

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra Set Avantajlı mıdır?

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra Set Avantajlı mıdır?

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti çoklu paket avantajına sahip bir üründür. İçerisinde, bulaşıkların kusursuz bir şekilde temizlenmesi için gereken tüm ürünler bulunur. Set içerisinde yer alan bulaşık makinesi tableti, ekstra 45 yıkama avantajına sahiptir. Bu sayede Pril bulaşık makinesi tableti ile daha uzun süreli bir kullanım elde edilebilir.

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, sadece bulaşıkların temizlenmesine değil aynı zamanda makinelerin bakımının sağlanmasına da destek olur. Pril bulaşık makinesi tuzu, makineleri kirece karşı korur. Bulaşık makinelerinin daha yüksek performans ile çalışmasına katkı sağlar. Böylece uzun vadede hijyenden ödün vermeden ekonomikolarak avantajlı bir kullanım elde edilmesine olanak sağlar.

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra Bulaşık Makinesine Zararlı mı?

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra Bulaşık Makinesine Zararlı mı?

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, üstün kalitesi ile öne çıkar. Set içinde yer alan ürünler, yüksek kalite standartları dahilinde üretilir.

Pril bulaşık makinesi tableti, su ile temas hâlinde kısa sürede çözünür. Bulaşık makinesi deterjanı Pril’inİçerisindeki aktif maddeler, bulaşık makinelerinin çalışma prensiplerine uygun olarak geliştirilir. Bu sayede Pril bulaşık makinesi tableti, cihazlara herhangi bir zarar vermez.

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, cihazlardan yüksek performans elde edilmesine de katkı sağlar. Bulaşık makinesi bakım seti içerisinde yer alan tuz ve makine temizleyici ile cihazların temizliği yapılabilir. Pril parlatıcı tüm bulaşık makinelerini kirece karşı koruma altına alır. Uzun süreli ve verimli bir kullanımı destekler.

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra Temizlik Seti Kullanışlı mıdır?

Pril Hepsi Bir Arada Ekstra 45 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti + Temizlik ve Bakım Seti

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti yorumları sıklıkla kullanışlılık üzerine olumlu geri dönüşlerden oluşur. Tek bir set ile hem bulaşıkların hem de makinelerin temizliğini ve bakımını sağlaması açısından son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Kapsamlı etkileri ile pratik bir şekilde sunması ile öne çıkan kullanışlı bir settir.

Hepsi Bir Arada Ekstra 45 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti + temizlik ve bakım seti, fiyat konusunda da kullanıcılarına avantaj sağlar. Tüm ürünleri tek tek almaya kıyasla daha ekonomiktir. Alışverişi pratik ve hesaplı bir deneyimi dönüştüren Trendyol ile ihtiyaçlarınızı güvenli bir şekilde tedarik edebilirsiniz. Dilediğiniz an bütçenizi aşmadan alışveriş yapabilirsiniz. Online alışveriş konusundaki uzmanlıktan yararlanarak üstün kaliteye sahip hizmetler alabilirsiniz.