Pril Power 5 Etki Limon Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı 675 gr

55,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
53,99 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril Power 5 Etki Limon Elde Yıkama Sıvı Bulaşık Deterjanı 675 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HABİTAT Satıcı Ünvanı: HABİTAT ZEYTİN ZEYTİNYAĞI GIDA TARIM SANAYİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454132371600001 Vergi Kimlik Numarası: 4541323716
    Bu ürün HABİTAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pril elde yıkama sıvı bulaşık deterjanı limon, güçlü formülü ve hoş kokusuyla bulaşıklarınızın kısa sürede pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Özellikle kurumuş zor lekeler ve yoğun yağlı bulaşıklar bulaşık yıkarken kabusa dönüşebiliyor. Pril elde yıkama sıvı bulaşık deterjanı, özel formülü ve içerisinde yer alan aktif maddeler sayesinde zorlu tüm bulaşık artıklarını kısa sürede ortadan kaldırıyor. Yıllar içerisinde yenilenen formülüyle artık yağlara karşı çok daha güçlü olan pril elde yıkama sıvı bulaşık deterjanı, ovalama ya da kazıma gibi leke çıkartma yöntemlerini de ortadan kaldırıyor ve bulaşık yıkarken daha az efor sarf etmeyi sağlıyor. Limonlu içeriğiyle bulaşıklarda doğal, hoş bir koku da bırakan ürün, yemek artıklarından ve yanık lekelerinden kısa sürede kurtulmak isteyen tüm kullanıcılara hitap ediyor. Kendinden yağ çözme etkisi ve enzim içeren fomülüyle.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Etkileyici Formülü ile Pril Power 5 Etki Limon 653 Ml

Temizlik ürünleri arasında önemli bir yere sahip olan bulaşık deterjanları her evde kullanılan ürünler olarak dikkat çekmektedir. Farklı özellikleri ile bilinen ürünler kendi aralarında değişkenlik göstermektedir. Markalar tarafından yapılan farklı bulaşık deterjanı üretimleri kullanıcıların isteklerine göre yüksek parfüm ve koku özelliklerine sahip olabilirken aynı zamanda üstün leke çıkarma özellikleri ile de imal edilebilmektedir. Birden fazla özelliğe ev sahipliği yapan bulaşık deterjanları da bulunabilirken markalar formülleri ve yoğunluklarına göre farklı üretimler yapabilmektedir. Standart kullanım ürünlere ek olarak konsantre bulaşık deterjanları da üretilebilmektedir. Konsantre ürünler daha az deterjan kullanılarak daha fazla bulaşık yıkamaya yardımcı olan ürünlerdir. Pril power bulaşık deterjanı güçlü etkileri ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Uygun fiyatlardan satışa sunulan ürün ekonomiktir.

  • Kuru lekelerde üstün performans
  • Uzun süreli temizlik
  • Limon kokusu

Pril Bulaşık Deterjanları

Pril markası Almanya’nın önde gelen kimya kuruluşlarından birisi olan Henkel tarafından tanıtımı yapılan markalardan bir tanesidir. Kimi markalar tarafından üretimi yapılan bulaşık deterjanlarında leke çıkarma özellikleri ön planda olurken kimi markalarda koku ve yoğunluk ön planda olmaktadır. Pril power 5 etki içerisinde birden fazla etki bulunan bulaşık deterjanlarından bir tanesi olması nedeniyle adından söz ettirmektedir. Kurumuş lekelerde bile üstün leke çıkarma özelliği sunan Pril power 5’li etki aynı zamanda parfüm ve koku konusunda da iddiasını ortaya koymaktadır. Pril fiyatlandırma konusunda da müşterilerin nabzını tutan markalardan bir tanesidir. Üretimler ile birlikte geniş gramaj seçeneğine sahip olması nedeniyle her bütçeye hitap eden ürünlerin üretimini yapan marka ekonomik boylarına ek olarak standart kullanım ürünlerde üretmektedir.

Pril Power 5 Etki Limon 653 ml Özellikleri

Pril power 5 etki limon 653 ml özellikleri diğer markalardan farklı olarak birden fazla etkiyi içerisinde barındırmaktadır. Mililitre değerleri olarak düşük olmasına karşın konsantre olması nedeniyle uzun süreli kullanıma izin veren Pril power 5 etki limon 653 ml olarak dikkat çekmektedir. Ürünün en önemli özelliklerinden birisi olan kurumuş lekeleri çıkarabilen formülü pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Aynı zamanda yoğun yağlı yemekler sonrasında bulaşıkların yıkanması konusunda üstün performans veren ürün uzun süreler etkinliğini kaybetmeden kullanılabilmektedir. Pril power 5 Etki Limon 653 Ml 30611201 öte yandan yanık ve yemek artıklarından kurtulmayı da kolaylaştıran yapısı sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün limon kokusu sayesinde bulaşık yıkandıktan günler sonra bile limon kokusu hissedilebilmektedir.

Pril Power 5 Etki Limon 653 ml Fiyatları ve Yorumları

Pril power 5 etki limon 653 ml fiyatları gramaj seviyelerine göre değişiklik gösterirken aynı zamanda ürünün formülü ve özellikleri ile de değişken özellikler göstermektedir. Kullanıcıları tarafından ekonomik olması nedeniyle tercih edilen ürün aynı zamanda yorumları ile de dikkat çekmektedir. Pril power 5 etki limon 653 ml yorumları Trendyol’da yer almaktadır. Yorumlar arasında ürünün temizlik performansı önemli bir yer tutarken aynı zamanda ürünün kokusu ve fiyatı da yorumlarda sıklıkla yer bulabilmektedir. Pril power 5 etki limon 653 ml kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeler Pril power 5 etki limon 653 ml satın almak isteyen kişiler için referans olmaktadır. Siz de dilerseniz ürünü güvenle sipariş vermek için ziyaret edebilirsiniz.