Prima Nova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Şeffaf

158 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prima Nova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Primanova Satıcı Ünvanı: ANSAN İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069009986300011 Vergi Kimlik Numarası: 0690099863
    Bu ürün Primanova tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Şeffaf

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Prima Nova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Şeffaf

Düzen sevenler istediği düzeni yakalaması için plastik düzenleyicileri kullanır. Bu düzenleyicilerden biri de Primanova yumurta saklama kabı çeşididir. 30’lu paketlerde satılan yumurtalar buzdolabında bulunan yerleştirme alanına fazla gelir ve genellikle çok kirlidir. Yumurtaların daha düzenli bir şekilde buzdolabında yerleşebilmesine uygun Primanova Kapaklı Yumurta Saklama kabı gibi modellere ihtiyaç duyulur. Primanova Kapaklı Yumurta Saklama kabının ebatı 33 cm boyutunda, 11.7 cm eninde ve 7.4 cm yüksekliğindedir. İçerisinde 12 tane yumurta koyma yeri olsa da 12 yumurtadan daha fazla yumurta sığabilir. Bu sayede de küçük bir alanda 15’li kutu kullananlar yumurtaların hepsini, 30’lu kutu kullananlar da kutunun yarısını sığdırabilir. Bu saklama kabı sayesinde alandan tasarruf ederek yumurtalarınızı kolaylıkla saklayabilirsiniz.

  • Geniş ve yüksek boyutlu
  • 12’den fazla yumurta kapasitesi
  • Kapaklı saklama kabı

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Özellikleri

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı Özellikleri

Küçük bir alana birçok ürün sığdırabilmek, hem ev hanımlarının hem de evinin düzenli olmasını isteyen herkesin arzusudur. Primanova saklama kabı yumurtalarınız için bu talebinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur. İçerisinde 12’den fazla yumurta barındırabilen bu saklama kabının kapaklı olması sayesinde kullanım alanı daha da artar. Yumurta kabı olarak kullanmadığınız zamanlarda başka ürünler de koyabilir ya da buz kalıbı olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede ürünü kullanmadığınız anlarda Primanova saklama kabınız boş kalmaz ve fazlalık gibi görünmez. Primanova kapaklı yumurta saklama kabı sert plastik olduğu için hem çok şık görünür hem de uzun süreli kullanımlarda kokma gibi sorunlar ortaya çıkarmaz. Bu sayede bu ürünü hem birçok alanda hem de uzun süreli kullanabilirsiniz. Ayrıca leke tutmaz yapısı sayesinde de müşterilere hijyen açısından kolaylık sağlar.

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı ve Fiyatı

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabı ve Fiyatı

Şeffaf olmasıyla kabın içerisinin kolayca görünmesini sağlayan Primanova kapaklı yumurta kabı fiyat olarak uygun ve önerilen bir üründür. Kapaklı olması sayesinde yumurta kabının üzerinin de kullanılması sağlanarak geniş bir kullanım alanı oluşturur. Geniş kullanım alanı bulunan Primanova kapaklı yumurta saklama kabı şeffaf fiyatlarıyla her bütçeye uygundur. Ayrıca yüksek kaliteli sert plastikten üretildiği için kırılma, çizilme ve düşme gibi darbelere karşı dirençlidir. Bu avantajlarının yanı sıra kolay temizlenebilir özelliği sayesinde leke tutmayan bir üründür. Temizliği için uzun süreler harcamanızı engelleyerek hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlar. Primanova markası müşteri memnuniyetini yüksek tutmak için çalışır. Ürünün birden fazla kullanım alanı sağlaması ve uzun ömürlü olması sayesinde kalitesini belli ederek satın alan kişilere memnuniyet kazandırır. Ürünün iç ebatları hem küçük hem de büyük boy yumurtalar için uygundur.

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabını Kullanmanın Önemi

Primanova Kapaklı Yumurta Saklama Kabını Kullanmanın Önemi

Primanova kapaklı yumurta saklama kabı şeffaf rengiyle dekoratiftir. Müşterilere depolama kolaylığı ve sağlıklı gıdalar tüketmek gibi katkılar sağlar. Buzdolapları yiyeceklerin uzun ömürlü olması ve saklanabilmesi için oldukça önemlidir. Buzdolapları kadar önemli olan başka bir şey de saklama kapları olarak bilinir. Her evde yumurta bulunur ve yumurta yemekler, tatlılar ve hamur işleri için kilit noktadır. Bu yüzden yumurtaları doğru muhafaza etmek çok önemlidir. Primanova kapaklı yumurta kabı sayesinde yumurtlarınız dayanıklı, düşük sıcaklıklarda çatlamayan, nemden ya da buhardan etkilenmeyecek bir şekilde saklanır ve korunur. Ayrıca yumurta kabı sayesinde bakteriler kabın dışında kalır. Bununla birlikte küf oluşumunu engeller ve sağlıklı yumurtalara sahip olmanız kolaylaşır. Primanova yumurta kabı hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Trendyol’dan Primanova kapaklı yumurta saklama kabı şeffaf yorumlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.