Prima Nova Marka: Primanova Bianka Paslanmaz Bulaşıklık Bej Küçük 37 * 33 * 17 Cm D-14654 Kategori: Bulaşıklık

1.350 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prima Nova Marka: Primanova Bianka Paslanmaz Bulaşıklık Bej Küçük 37 * 33 * 17 Cm D-14654 Kategori: Bulaşıklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GALERİA HOME Satıcı Ünvanı: ALİ MÜFTÜOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6260248739
    Bu ürün GALERİA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Primanova Bianka Paslanmaz Bulaşıklık Özellikleri
  • *Çıkartılabilen kaşıklık*Paslanmaz çelik raflar*Yön değiştirebilen su sızdırma aparatıPaslanmaz çelikten üretilmiştir.Ölçüleri
  • 32x27x17 cm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Prima Nova Primanova Bianka Paslanmaz Bulaşıklık Bej Küçük 37x33x17 cm

Mutfakta hijyenik olmak oldukça önemli bir faktördür. Elinizde yıkamanız gereken tabak, bardak, çatal ve kaşık gibi birbirinden farklı ürünlerin antibakteriyel bir kullanım sağlaması gerekir. Bu ürünler yıkandıktan sonra uygun bir şekilde sudan arındırılmalıdır. Bu sayede eşyalarınızın üzerinde su lekesi kalmaz ve hijyenik bir kullanım sağlar. Primanova Bianka bulaşıklık paslanmaz çelik malzemelerden üretilerek uzun süre dayanıklılığını ve formunu korur. Bununla birlikte suya dayanıklı bir özellik gösterdiğinden bulaşıklarınızın sağlıklı bir şekilde kurutulmasına yardımcı olur. Bu sayede kolay bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık bej küçük 37x33x17 cm D-14654 kodu ile aratabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelikten üretilen bir model arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Suya dayanıklı tasarım
  • Kolay kullanım imkanı

Paslanmaz Çelikten Üretilen Prima Nova Bianka Bulaşıklık

Paslanmaz Çelikten Üretilen Prima Nova Bianka Bulaşıklık

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen bulaşıklık modelleri sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca uzun süre dayanıklılığını koruyarak herhangi bir kararma yapmaz. Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık toz ve kire dayanıklı bir özellik gösterir. Bununla birlikte antibakteriyel kullanım imkanı sunarak bulaşıklarınızın konforlu bir şekilde su arıtmasını yapabilirsiniz. Yön değiştirebilen özel su arıtma aparatı ile birlikte kolay bir şekilde hazne içindeki sudan arındırabilirsiniz. Bununla birlikte bulaşıklığınızı mutfak tezgahının her alanında kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen bu model solmaz ve kararma yapmaz. Geniş iç kapasitesi ile birlikte yıkadığınız bütün bulaşıkları kolay bir şekilde sığdırabilirsiniz. Ayrıca konforlu ve kullanışlı tasarımından da faydalanabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelikten üretilen Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık bej küçük 37x33x17 cm boyutunu satın alarak kaliteli kullanım elde edebilirsiniz.

Suya Dayanıklı Primanova Bianka Bej Bulaşıklık

Suya Dayanıklı Primanova Bianka Bej Bulaşıklık

Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık suya dayanıklı tasarımı ile birlikte uzun süre kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte su sızdırmayan özelliğe sahip olarak mutfak tezgahlarınıza zarar vermez. Bu sayede yıkadığınız ürünlerin ıslaklığından kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Çıkarılabilen kaşıklık haznesi sayesinde sadece tabak ve bardaklarınızı yerleştirebilir ve geniş bir alan açabilirsiniz. Bununla birlikte yıkadığınız ürünler az ise kaşıklığını takabilir ve yıkadığınız diğer malzemeleri de kolay bir şekilde haznesine koyabilirsiniz. Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık bej küçük 37x33x17 cm kullananlar suya dayanıklı tasarımından oldukça memnundur. Bunun yanı sıra mutfak tezgahlarının sızan sulardan hasar görmesini engelleyerek konforlu bir kullanım imkanı elde ederler. Siz de suya dayanıklı yapıya sahip olan bir bulaşıklık arıyorsanız bu modeli satın alarak kolay kullanım elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Prima Nova Bianka Bej Paslanmaz Bulaşıklık

Uygun Fiyatlarla Prima Nova Bianka Bej Paslanmaz Bulaşıklık

Prima Nova markası tarafından satışa sunulan Bianka model bulaşıklık bej rengi ile birlikte mutfaklarınızda şık ve dekoratif bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Bununla birlikte toz ve kir tutmayan özelliğe sahip olarak hijyenik bir kullanım imkanı elde edebilmenizi sağlar. Su sızdırmaz yapısından faydalanarak mutfak tezgahınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Avantajlı fiyatla müşterilerin beğenisine sunulduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık bej küçük 37x33x17 cm fiyatlarına rahatlıkla ulaşabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Mutfağınızda hem şık hem de işinize yarayan bu ürüne yer açabilirsiniz. Prima Nova Primanova Bianka paslanmaz bulaşıklık bej küçük 37x33x17 cm yorumlarını okuyarak ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.