Prima Nova Primanova Toskana Banyo Seti 5 Parça / Gri

869 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
9 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Prima Nova Primanova Toskana Banyo Seti 5 Parça / Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biricikevim Satıcı Ünvanı: RUBİN BİÇACO İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3240181898400019 Vergi Kimlik Numarası: 1690023304
    Bu ürün Biricikevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Primanova Toskana Gri Banyo Seti 5 parçadan oluşmaktadır. • Sıvı sabunluk, • Sabunluk, • Diş fırçalık, • Kapaklı kova, • Tuvalet fırçası bulunmaktadır. • Parlak ve krom kaplamalı plastik kombinasyonu.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Prima Nova Gri Toskana Banyo Seti ile Şık Banyolar

Banyonuzda uyumlu bir tarz yaratmak için kullanacağınız ürünleri set halinde satın alabilirsiniz. Çok az ürünün kullanıldığı banyolarda bu uyumu yakalamak oldukça kolaydır. Toskana banyo seti oldukça şık ve estetik görüntüsüyle her zevke hitap eder. Banyodaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için toplam 5 parçadan oluşur. Gri renkte olduğu için farklı renklerin hakim olduğu banyolarda rahatlıkla kullanılabilir. Parçaların tümü modern bir görünüme sahiptir. Bu sayede eski bir banyoyu bile birkaç dokunuşla daha şık bir hale getirebilirler. Yalnızca evler için değil; ortak kullanım yapılan yerler için de oldukça uygundur. Tasarımı ile beğeni kazandığı gibi kalitesiyle de kullanıcıların severek tercih ettiği bir seçenektir. M-SAS01-07 ile siz de banyonuzun daha şık olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Zengin Ürün İçeriği
  • Dayanıklı ve Sağlıklı Kullanım
  • Pratik Temizlik

Geniş Malzeme İçeriği ile Her Banyoya Uygun

Banyoda ihtiyacınız olan tüm eşyaları gri toskana banyo seti içeriği sizlere sunar. Toplamda 5 parçadan oluşan bu setin içinde şunlar bulunur: 1 adet sıvı sabunluk, 1 adet katı sabunluk, 1 adet diş fırçası ve macun kabı, 1 adet tuvalet fırçası, 1 adet çöp kovası. Böylece banyoda kullanacağınız tüm ürünler elinizin altında olur. Aynı zamanda her biri birbiriyle uyumlu olduğundan şık bir konsept yaratabilirsiniz. Dekoratif bir tasarıma sahiptir. Evinizde kullanabileceğiniz gibi ofisinizde veya işletmenizde de tercih edebilirsiniz. Ürünleri koyduğunuz yere anında modern bir hava katabilirsiniz. Diş fırçası ve macun kabı, aynı anda birden fazla diş fırçasını alabilir. Bu sayede kalabalık bir aileniz varsa bile tercih edebilirsiniz. Farklı ihtiyaçları karşılamak üzere hazırlanmış olan gri toskana banyo seti ile işlevli, kaliteli ve şık kullanıma bir arada sahip olabilirsiniz.

Hem Sağlam Hem de Hijyenik Malzemeler

Gri toskana banyo seti özellikleri arasında ön plana çıkan üretimde kullanılan dayanıklı materyaller, ürünlerin kırılmaya karşı dayanıklı olduğu anlamına gelir. Sert plastikten üretilen tüm parçalar oldukça uzun ömürlü kullanım imkanı verir. Ayrıca parlak bir yapıya sahiptir. Bu yüzden her zaman ilk günkü yeni görünümünü korur. Çöp kovasının döner kapağı sayesinde pratik bir kullanım yapabilirsiniz. Ayrıca kovanın hacmi 6 litredir. Bu sayede sürekli içindeki çöpü boşaltmanıza gerek kalmaz. Kalabalık ortamlar için de tercih edebilirsiniz. Tuvalet fırçasının ağzı kapalı olduğundan oldukça hijyenik bir kullanım imkanı sunar. Darbelere karşı dayanıklı olan Primanova toskana banyo seti gri rengi ve sade tasarımı ile minimalist dekorasyonların vazgeçilmezidir. Az yer kaplayacak şekilde üretilen işlevli ürünler ile banyonuzu daraltmadan şık bir stil elde edebilirsiniz!

Gri Toskana Banyo Seti Fiyatları ve Yorumları

Banyo setinizi her zaman hijyenik bir şekilde kullanabilmeniz için kolay temizlenebilir özelliğe sahiptir. Bu sayede temizlemek için uzun saatler uğraşmanıza gerek kalmaz. Kova ve fırça, yapıları gereği kolay bir şekilde temizlenebilir. Parlak dış yüzeyleri sayesinde kiri kolay kolay belli etmezler. Sert plastikten üretildikleri için temizlik esnasında herhangi bir düşme vb. yaşasanız bile zarar görmezler. Ayrıca dayanıklı dış yapıları sayesinde temizlerken aşınma da oluşmaz. Böylece uzun süre yeni ve kaliteli görünümünü korur. Gri toskana banyo seti yorumları sayesinde daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanım, temizleme, kalite gibi alanlar hakkında yapılmış yorumları okuyabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel olarak üretildiği gibi estetik yapısıyla da zevkinizi banyo dekorasyonunuzda da yansıtmanızı sağlar. Gri toskana banyo seti fiyatı içeriğinde bulunan 5 parçaya ve işlevlerine bakıldığında oldukça hesaplıdır. Uygun fiyat ve kaliteye bir arada sahip olmak için hemen satın alabilirsiniz.