Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 5 Beden 84 Adet Tekli Paket 21x4

299,95 TL
(3,57 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 5 Beden 84 Adet Tekli Paket 21x4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erfamarkt Satıcı Ünvanı: ERKAN KEKLİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420834945
    Bu ürün Erfamarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün 6 saate kadar kuruluk şmkanı sağlayan yeni Prima Günlük Rahatlık hava kanallı kuruluk sağlar. İnce, esnek ve sarkma yapmayan yapısıyla bebeğinizi rahat ettirir.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 212
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Günlük Rahatlık 84 Adet Tekli Paket 5 Beden Bebek Bezi

Bebeğinizin gün içerisinde keyifle oyun oynaması ve uyku vakti geldiğinde huzurlu bir uyku deneyimi yaşaması için kullanılan bezin kaliteli olması gerekir. Yavrunuzun küçük bedenini saracak ve sızıntılara karşı koruyacak olan Prima bebek bezi, konfor sağlar. Hava kanalları, esnek yan bantları ve vücudu sıkmayan yapısı sayesinde çocuğunuzun rahat etmesini sağlar. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün, cilt üzerinde herhangi bir kızarıklığa sebep olmaz. Bebeğinizin gün boyunca rahat etmesi için uygun beden seçimi yapmanız gerekir. Aksi takdirde sızıntılar meydana gelebilir. Tüm ebeveynler, çocukların hassas cilt yapısı göz önünde bulundurularak tasarlanmış bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Beden: 5
  • Adet: 84
  • İçerik: Hipoalerjenik

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezinin Emiciliği Güçlü mü?

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezinin Emiciliği Güçlü mü?

Bebekler için üretilen bezlerin sızdırma yapmaması büyük önem taşır. Bu özelliğe sahip olmayan bir ürün, çocuğunuzun rahatsız hissetmesine ve cilt problemlerinin baş göstermesine sebep olabilir. Prima 5 beden günlük rahatlık 84 adet 21×4 tekli paket bebek bezi, yüksek emiciliği sayesinde oldukça konforlu bir kullanım imkânu sunar. Ayrıca özel olarak geliştirilmiş hava kanalları, 6 saate kadar kuruluk sağlar. Ürünün iç yüzeyinde pişik önleyici losyon vardır. Bu sayede çocuğunuzu rahatsız hissettirebilecek rahatsızlıkların ortaya çıkması engellenmiş olur. Bebek bezi, hareket kabiliyetini kısıtlamaz ve bedensel gelişimi kötü etkilemez. Ayrıca emme gücü bir hayli yüksek olduğu için çocuğunuz huzursuz olmaz. Bu nedenle tüm anne ve babalar ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir.

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezi Bebek Cildine Uyumlu mu?

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezi Bebek Cildine Uyumlu mu?

Prima 5 beden günlük rahatlık 84 adet 21×4 tekli paket bebek bezi, oldukça yumuşaktır. Ayrıca tahriş gibi problemlere karşı üstün bir koruma sağlar. Çocuğunuzun cildine pamuksu bir biçimde temas eder. Ürünün pişiği önlemeye yardımcı olan losyonu sayesinde oldukça güvenli ve sağlıklı bir kullanımı vardır. Bebek bezinin esnek yan bantları uyku esnasında veya oyun oynarken rahatsızlık vermez. Böylece çocuğunuz kendisini iyi hisseder. Bebeklerin hassas cilt yapısına uygun bir biçimde geliştirildiği için herhangi bir sağlık problemine yol açmaz. Zararlı kimyasal maddeler barındırmayan bir üründür. Uluslararası standartlara uygun olacak şekilde üretilmiştir. Bu bebek bezi, hipoalerjeniktir. Bu nedenle çocuğunuzun cildinde alerjik bir reaksiyonun meydana gelme ihtimali en aza iner.

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezi Kaliteli mi?

Prima 84 Adet 5 Beden Bebek Bezi Kaliteli mi?

Prima güvencesi ile üretilen günlük rahatlık 5 beden bebek bezi, 11-16 kilo arasındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır. Yüksek emiciliği, pamuksu iç yüzeyi ve esnek tasarımı sayesinde bebeğiniz için tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerden bir tanesidir. Bebek bezinin hava kanallarına sahip olması çocuğunuzun cildinin hem nefes almasını hem de uzun süre kuru kalmasını sağlar. Sarkma belirtisi göstermeyen bir yapısı olduğu için çocuğunuzun hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. Ürün, sızdırmayacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece hem çocuğunuzun bedeni hem de kullandığı eşyalar temiz kalır. Bu bebek bezinin üretim aşamasında paraben ve latex kullanılmamıştır. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Prima 5 beden günlük rahatlık 84 adet 21×4 tekli paket bebek bezi yorumlarını inceleyerek diğer ebeveynlerin düşüncelerini hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuzun gün boyunca rahat ve güvende hissetmesini sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.