Prima Islak Havlu Temiz Ve Ferah 9 Lu Fırsat Paketi 468 Yaprak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
11 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Islak Havlu Temiz Ve Ferah 9 Lu Fırsat Paketi 468 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekmamadünyası Satıcı Ünvanı: ADK TEMİZLİK VE KOZMETİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008064495300010 Vergi Kimlik Numarası: 0080644953
    Bu ürün bebekmamadünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Tatlı miniklerimiz, hassas ve sevgi dolu bir temizliği hak eder. Prima Temiz ve Ferah ıslak havluların cildi daha temiz tutan dengeli ıslaklığı ve doğal pH seviyesini koruma özelliğini bir araya getirmesinin nedeni de budur. Prima Temiz ve Ferah Islak Havlular, ayrıca bez değiştirme zamanını daha keyifli kılan ferahlatıcı bir kokuya sahiptir. Prima Temiz ve Ferah Islak Havlularla kirlenmekten korkmayın. Bebeğinizi nazikce temizler. Cildin doğal pH dengesini korur Hassas temizlik için yumuşak ve güçlü Ferah bebek losyonlu Dermatolojik olarak test edilmiştir ve alkol içermez Nemi koruyan kapatma sistemi"

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 349
  • Paket İçeriği 9'lu
Geri Bildirim Ver

Prima Islak Havlu Mendil Temiz ve Ferah 9'lu 468 Yaprak Fırsat Paketi

Bebeklerin cildi son derece duyarlı ve ince bir yapıya sahiptir. Kolay tahriş olan bebek cildini temizleyebilmek büyük hassasiyet gerektirir. Bebeklerin ciltlerinde karşılaşılabilecek problemleri azaltabilmek kullanılan ıslak mendile bağlıdır. Bebeklerin cildine uygun, aynı zamanda doğal maddelerin kullanıldığı Prima ıslak havlu mendil temiz ve ferah 9’lu 468 yaprak fırsat paketi seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, bebeklerin ihtiyaçları ve cilt yapısı dikkate alınarak üretilir. Bu açıdan ebeveynlerin gönül rahatlığı ve güven içinde kullandıkları ıslak mendiller arasında yer alır. Ürün, kampanya kapsamında 9 farklı pakette toplam 468 yaprak olarak müşterilere ulaştırılır. Alkol, paraben ve parfüm içermeyen ürün; bebek cildinin doğal pH derecesini koruyacak formda üretilir.

  • %0 alkol ve %0 parfüm
  • pH dengeleyici
  • Dermatolojik test onaylı

%0 Alkol ve %0 Parfüm ile Prima Islak Havlu Mendil

%0 Alkol ve %0 Parfüm ile Prima Islak Havlu Mendil

Doğal maddelerden üretilmeyen ıslak mendiller bebeklerin yumuşak ve hassas cildinde tahriş, cilt dökülmeleri gibi olumsuz durumlara sebep olabilir. Aynı zamanda ciltte alerjik reaksiyonlarle karşılaşılmasıyla sonuçlanabilir. Bu gibi beklenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına doğal maddelerin bir araya getirildiği Prima marka ıslak havlu mendillerini tercih edebilirsiniz. Ürün, %0 alkol ve %0 parfüm özelliğiyle bebek cildinin dostudur. Ayrıca ebeveynlerin güven duydukları sayılı ıslak havlu mendiller arasında kendine yer edinir. Prima ıslak havlu mendil temiz ve ferah 9’lu 468 yaprak fırsat paketi yorumları ebeveyn beklenti ve bebek ihtiyaçlarını karşıladığı yönündedir. Bununla beraber cilt dostu olması sebebiyle rahat uyku ve cilt sorunlarının önüne geçtiği yönündedir. Müşteriler ürünün duyarlı ve narin olan bebek cildine; hem hassas hem de temiz bir dokunuş sağladığı görüşündedir. Ayrıca ürünün müşteri memnuniyetini de kazandığı yönündedir.

Kaliteli Prima Islak Havlu Mendil

Kaliteli Prima Islak Havlu Mendil

Ürün, bebek cildinde nem oranını muhafaza ederek tahriş olma ihtimalini azaltır. Dermatolojik olarak gerekli testlerden geçmiş olup; cilt dostudur. Doğal pH derecesini koruyarak bebeklerin cildinin yenilenmesi ve dayanıklı forma geçmesini hızlandırıcı özelliktedir. Ürün içerisinde parfüm kullanılmaz. Doğal maddeler ile müşterilerin tercihlerini etkileyecek ferah bir koku oluşturulmaya çaba harcanır. Ürün, kullanım esnasında doğal ve hoş bir koku bırakır. Prima ıslak havlu mendil temiz ve ferah 9’lu 468 yaprak fırsat paketi kullananlar ürün özelliklerinden memnun olduklarını dile getirirler. İçerisinde yer alan doğal ve hoş kokusu ile ebeveynlerin beğenisini kazanır. Oluşabilecek tahrişlerin önüne geçmesi ve cilt problemlerinin azaltmasıyla pek çok kişinin ilgisini çeken ürünler arasında yer alır. Müşteriler tarafından ıslak havlu mendilin ıslaklık oranının dengedeyken kalite bakımından da ihtiyaçlarını karşıladığı fikrindedirler.

Avantajlı Prima Islak Havlu Mendil Fiyatları

Avantajlı Prima Islak Havlu Mendil Fiyatları

Ürün, kampanyalı bir şekilde satışa sunulmuş olup 9 farklı paket biçiminde müşterilere ulaştırılır. Toplam 468 yaprak ıslak mendil müşterilere iletilir. Dermatolojik olarak test edilmiş olan ve bebek cilt sağlığı için büyük önem taşıyan ürün, doğal maddelerin bir araya getirilmesiyle müşteri memnuniyetini kazanır. Prima ıslak havlu mendil temiz ve ferah 9’lu 468 yaprak fırsat paketi fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Farklı bütçelere sahip pek çok kişinin rahatlıkla karşılayabileceği uygun fiyat aralıklarında yer alır. %0 alkol ile %0 parfüm özelliği barındıran ve doğal maddelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürün pek çok kişinin tercihleri arasında kendine yer bulur. Bebek cildine sağladığı hassas ve güçlü temizlik özelliği sayesinde büyük beğeni toplar. Ürünü Trendyol aracılığıyla avantajlı ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.