Prima Külot Bebek Bezi 5 Numara 56 Adet Fırsat Paketi

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
688,90 TL582,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
606,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,62 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Külot Bebek Bezi 5 Numara 56 Adet Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDNET Satıcı Ünvanı: TRENDNET TEMİZLİK KOZMETİK MADDELERİ PAZARLAMA VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859128296900001 Vergi Kimlik Numarası: 8591282969
    Bu ürün TRENDNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arka tarafta sızıntıları önlemeye yardımcı olan CEPLİ BARİYER Kolayca giydirilir: Giydirmek için yapmanız gereken tek şey yukarı çekmek Kolayca çıkarılır: Çıkarmak için kenarlarını yırtın. Atmak için katlayın ve bantlayın 360° Koruma: Boşlukları ve sızıntıları önlemek için bebeğinizin göbeğine uyum sağlar Süper güçlü emici bölge - Sızdırmalara karşı gece boyu çepeçevre koruma için sıvıları anında emer Bacak çevresinde sızıntıyı engelleyen çift katlı bariyer İlgi çekici tasarımlar Bebek cildi ile temasta güvenli olduğu British Skin Health Alliance (İngiltere Cilt Sağlığı Birliği) dermatologları tarafından onaylanmıştır

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 56
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Fırsat Paketi Junior No:5 12-17 kg 56'lı Külot Bebek Bezi

Bebekler, içerisinde bulundukları yeni dünyayı tanımaya çalışırken hemen her açıdan ebeveynlerinin korumasına ve bakımına muhtaçtır. Ebeveynler, bu süreçte bebeklerini her türlü zarardan koruyabilmek ve onları rahat ettirebilmek için çevrelerindeki tüm eşya, giysi ve aksesuarları derin bir araştırmanın ardından seçerler. Özellikle uzun bir süre cildiyle doğrudan temas halinde olan bezlerini; en konforlu, kaliteli ve sağlıklı olanlar arasından seçmek ebeveynler için büyük önem arz eder. 5 numara Prima külot bebek bezi, bu süreçte anne ve babaların seçimlerini kolaylaştıracak yüksek kaliteyi ve konforu bir arada sunar. Hareketli bebeklerin gün boyu konforlu ve özgür hissedebilmesi için özenle tasarlanan külot bez, cilt dostu materyaller kullanılarak üretilir ve esnek bir kesime sahip olur.

  • Marka: Prima
  • Miktar: 56 adet
  • Beden: 5 numara (12-17 kg)

Prima No:5 Külot Bebek Bezi Fırsat Paketinin Özellikleri

Prima Fırsat Paketi Junior No:5 12-17 kg 56'lı Külot Bebek Bezi Yorumları

Bebekler hem rahat hem de huzurlu hareket edebilmek için onların konforunu ebeveynleri kadar düşünen kaliteli bezler kullanmaya ihtiyaç duyar. Sıkı ve kalitesiz kenarlara veya sert yüzeylere sahip olan bezler, bebeklerin narin cildinin kolayca tahriş olmasına sebebiyet verir. 5 numara Prima külot bebek bezi, klinik araştırmalar sonucunda ulaşılan yüksek konforlu, yumuşak ve emici yüzeyinin yanı sıra elastik bantları ile de bebeklerin mutlu ve özgür hissetmesine yardımcı olur. Külot, kesimi sayesinde bez değişimini hem ebeveynler hem de bebekler için oldukça pratik ve eğlenceli hâle getirir. Eğlenceli oyunlar ve huzurlu uykular bölünmeden kolayca değiştirilebilen Prima külot bebek bezi 5 beden, 12 ile 17 kilogram arasındaki bebekler için rahatlıkla kullanılabilir. Bedeni saran yapısı sayesinde yüksek konfor sağlar. Eğlenceli desenleriyle küçüklerin de ilgisini çeker.

Prima No:5 Külot Bebek Bezi Emici midir?

Prima Fırsat Paketi Junior No:5 12-17 kg 56'lı Külot Bebek Bezi Yorumları

Hem küçükler hem de ebeveynleri için bez değişimini oldukça pratik hâle getiren 5 numara Prima külot bebek bezi, kaliteli ve hassas tasarımıyla da beğeni kazanır. Islaklık hissi yaratmayan yoğun emici yüzeyi, sıvıyı doğrudan içine hapsederken hava geçişine izin verir. Bu sayede özellikle bez değiştirmek için fırsatınız olmadığında 12 saate kadar kuru, konforlu ve ferah kullanım imkânı tanır. Mikro inci taneciklerle donatılan iç yüzeyi, tüm ıslaklığı tamamen emerek nemli yüzeyin bebeğin tenine değmesine engel olur. Bu sayede pişik ve tahrişin de önüne geçer. Bariyerli esnek bantları ıslaklığın taşmasını engeller. Farklı yaşlardaki oldukça hareketli çocuklar için Prima 5 numara külot bebek bezi; esnekliği, emiciliği, kalitesi ve konforu ile rahatlıkla kullanılabilir.

Prima No:5 Külot Bebek Bezi Kullanışlı ve Kaliteli midir?

Prima Fırsat Paketi Junior No:5 12-17 kg 56'lı Külot Bebek Bezi Yorumları

5 numara Prima külot bebek bezi, sıradan bezlerden pratik kullanımı ve konforuyla kolayca ayrılabilir. Dışarıdan bakıldığında tıpkı bir külota benzeyen tasarımı sayesinde bacaklardan geçirilerek giydirilir. Nemi ve kokuyu hapsetmesi sayesinde gün boyu konforlu ve sağlıklı kullanım imkânı tanır. Yoğun emici iç yüzeyi, beli tamamen saran 360 derece esnek bant teknolojisi ile oldukça kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Uzun süre bez değiştirme imkânı olmasa bile bebeğin rahat ve huzurlu bir şekilde güne devam edebilmesine yardımcı olur. Kolay değiştirilebilir olması nedeniyle ebeveynler için de oldukça kullanışlıdır. Kirlenen bez iki kenarından yırtılarak çıkarıldıktan sonra tek kullanımlık bandıyla paketlenerek çöpe  atılır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de Prima külot bebek bezi fırsat paketi junior No:5 12-17 kg 56'lı yorumlarını inceleyerek hızlı ve kolay bir biçimde ürünü satın alabilirsiniz.