Prima Premium Care 1 Beden (70x2) 140 Adet Yenidoğan Bebek Bezi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
979,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Premium Care 1 Beden (70x2) 140 Adet Yenidoğan Bebek Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mikrofiber Satıcı Ünvanı: VİZYON PROFESYONEL TEMİZLİK EKİPMANLARI ÜRETİM İTHALAT İHRACAT DEPOLAMA VE LOJ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925050813900013 Vergi Kimlik Numarası: 9250508139
    Bu ürün Mikrofiber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeklerin hassas cildi için Prima’dan 5 yıldızlı cilt koruması. Çiş ve kaka ile uzun süreli temas bebeğinizin hassas cildini etkileyebilir ve bebeğinize rahatsızlık ve sıkıntı verebilir. Premium Care Prima’nın 5 yıldızlı cilt korumasını sunmak için özel olarak tasarlanmıştır: 1) Yumuşak Dermakonfor koruma katmanı ıslaklığı anında ciltten uzaklaştırır ve bebek bezi içine hapseder. Böylece bebeğinizin hassas cildi kuru kalır ve korunur. 2) Bebeğin cildine en nazik dokunuşumuz için seçilmiş tüy yumuşaklığında malzemeler.den üretilmiştir. 3) Sıvıyı hızla emen, belde ve bacak çevresinde sızıntıyı önlemeye yardımcı olan benzersiz 3 kanallı koruma sistemine sahiptir. 4) Gece boyu ve sızıntılara karşı çepeçevre koruma sağlar. 5) Pediatristlerin 1 numaralı tercihi Prima Premium Care bebek bezleri bebeğinizin cildi için %100 güvenlidir: Dermatolojik olarak test edilmiştir ve AB parfüm alerjeni içermez

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 1
  • Paket İçi Bez Adedi 140
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Premium Care 1 Beden 70x2 140 Adet Yenidoğan Bebek Bezi

Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, kalpli dokusu ile en iyi ve en yumuşak korumayı sağlar. Bebeğinizin cildi için özel olarak tasarlanmış yüzeye sahiptir. Islaklığı hızla emerek bebeğinizin altının her zaman kuru kalmasını sağlar. Bezde bulunan hava alıcı kanallar sayesinde bebeğinizin cildinin her zaman taze hava almasına yardımcı olur. Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, pediatristlerin bir numaralı tercihidir. Hayata yeni gözlerini açmış olan yavrunuzun konforlu bir şekilde dünyayı tanımaya başlamasına yardım eder. Prima Premium Care, kullanımı oldukça kolay ve rahat bir üründür.

  • Üstün emici kanallar
  • Maksimum konfor için göbek oyuntusu
  • 140 adet

Prima Premium Care 1 Beden Yenidoğan Bebek Bezi Özellikleri

Prima Premium Care 1 Beden Yenidoğan Bebek Bezi Özellikleri

Prima Premium Care ekonomik paket 1 beden 70'li iki paket şeklinde, toplamda 140 adet adet bez içerir. Bu sayede uzun süreler boyunca bebeğinizin bez ihtiyacının karşılanmasına imkân tanır. Cora-Soft kalpli yumuşak dokuya sahiptir. Bebeğinizin cildine zarar vermeyen tüy gibi yumuşak malzemeden üretilmiştir. Emici hava kanalları bebeğinizin cildinin hava almasını sağlar. Bu kanallar sıvıyı eşit olarak dağıtarak hapseder. Bu sayede bebeğinizin altı 12 saate kadar kuru kalabilir. Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, esnek yan bantlara sahiptir. Bu özellik, temiz havayı içeri alıp, nemli havayı dışarı atarak bebeğinizin cildinin sürekli hava almasını sağlar. Bez üzerinde kolay kullanım için ıslaklık göstergesi bulunur. Islaklık göstergesi sayesinde bebeğinizin altının ne zaman değiştirilmesi gerektiğini rahatlıkla anlayabilirsiniz. Prima Premium Care ile bebeğiniz daima mutlu ve sağlıklı kalır.

Prima Premium Care Yenidoğan Bebek Bezi Emiciliği Güçlü mü?

Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, güçlü emici özelliği sayesinde bebeğinizin gün boyunca mutlu olmasını sağlar. Emici hava kanalları sayesinde, sıvıyı dağıtarak hapseder. Bu özellik sayesinde bebeğinizin altının 12 saate kadar kuru kalmasına yardımcı olur. Bebeğinizin altının kuru kalması cildi için oldukça önemlidir. Esnek yan bantlara sahip olan bu ürün, temiz havanın içeri girmesini sağlarken nemli havayı da dışarı çıkarır. Bu sayede bebeğinizin altının daima kuru kalmasına yardımcı olur. Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, yenidoğan bebekler için de biçilmiş kaftandır. Bez üzerindeki göbek bağı oyuntusu sayesinde bebeğinizin hassas olan göbek bölgesinin zarar görmesi engellenir. Bu sayede bebekler, hayatlarının bu ilk günlerinde çok daha neşeli ve mutlu olur. Bebeğinizin her zaman kuru kalması için idealdir.

Prima Premium Care Yenidoğan Bezi Hassas Cilde Uygun mu?

Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, yenidoğan bebeklerin kullanabileceği şekilde üretilir. Bu nedenle hassas ciltler için uygun olarak imal edilir. Bebeğinizin her zaman kuru kalmasını için uzun araştırmalar sonucunda kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Bez yüzeyi, tüy gibi yumuşak malzemelerden, bebeğinizin hassas cildi düşünülerek hazırlanmıştır. Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, ıslaklık göstergesi gibi barındırdığı ileri teknoloji özellikleri ile ebeveynler tarafından oldukça ilgi gören bir üründür. Prima Premium Care 1 beden 70x2 140 adet yorum konusunda genellikle anne ve babalar tarafından tam puan alan bir bebek bezidir. Kullanıcı yorumları, sipariş öncesinde ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için doğru kaynaklardan biridir. Kullanıcı deneyimlerini okuyabileceğiniz bu bölüm sayesinde ürünün size uygunluk durumuna daha rahat karar verebilirsiniz. Prima Premium Care 1 beden 140 adet bez, istediğiniz zaman Trendyol ile sipariş verebileceğiniz yüksek kaliteli bir üründür.