Pringles Original Sade 165 G

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pringles Original Sade 165 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinize gelen market Satıcı Ünvanı: ABDULRAHMAN ALHAMDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0521653021
    Bu ürün Evinize gelen market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pringles Original Sade 165 G İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Pringles Original Sade 165 G
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Geri Bildirim Ver

Pringles Original 165 g Sade

Pringles Original sade 165 gr, cips çeşitleri atıştırmalıklar arasında en çok tercih edilen abur cubur olarak görülmektedir. Kimi zaman film izlerken kimi zaman bir maç izlerken kişiler keyiflerine keyif katabilmek için bu tarz yiyecekleri tercih edebilir. Pringles markası da cipsler özelinde oldukça kaliteli ve başarılı bir ürün ortaya çıkarmaktadır.

 
  • Gerçek patates cipsi
  • Katkısız
  • 165 gram

Pringles Original Sade 165 G Özellikleri

Pringles Original Sade 165 G Özellikleri

165 gramlık paketler halinde satılan Pringles sade, insanların sevdiği yönde bir cips tadı ortaya koyar. Pringles markasının orijinal isimli cipsi en çok satan tatlar arasında yer alır. İnsanlar arasında abur cubur olarak bilinen cipsler patatesin en güzel hali ile 7’den 70’e birçok insan için tercih edilen atıştırmalıklardan biri olarak karşımıza çıkar. Yalnızca gençler arasında değil birçok kişi bu cipsleri tercih edebilir. Özellikle özel günler, eğlenceli aktiviteler ya da keyifli anlarda insanların mutluluklarına yeni hazlar katabilmek için Pringles tarafından üretilmiş olan patates cipsleri ön plana çıkar. İnsanları genel manada pozitif bir duygu durumu içerisine sokmasından ötürü birçok insan Pringles Original gerçek patates cipsini tercih eder. Pringles Original 165 gr özellikleri göz önünde bulundurulduğunda katkısız ve doğal patates içeriği ile atıştırmalıkların en sağlıklı halidir.

 

Pringles Original Sade 165 G Kullanımı

Pringles Original Sade 165 G Kullanımı

Sade Pringles, trans yağ içermemesi ve doğal tuz dengesi ile diğer hazır cipslere göre daha sağlıklı ve tercih edilebilir. Birçok kişi hem tat bakımından hem de kalite bakımından bu ürünü tercih etmektedir. Atıştırmalık ürünler arasında kişiler kendi isteklerine ve beğenilerine göre bir seçim yapabilmektedir. Cips denilince akıllara gelen farklı markalar olsa da Pringles ön plana çıkan markalardan biridir. Diğer cips markalarına göre birçok etkiye göre daha sık tercih edilmeyi başarır. Özellikle Pringles cipsinde kaliteden hiçbir zaman ödün verilmemesi insanların kaliteli bir abur cubur ile tanışmasını sağlamaktadır. Pringles Original sade 165 g yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürünün lezzeti ve kalitesi hakkında önemli bilgiler içerir. Kullanıcıların gerçek ifadeleri ile ürünün lezzeti ve kalitesi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Şekli ve çıtır çıtır tadı ile yedikçe yediren Pringles, kendine has kokusu ile kullanıcıların ilgisini çeker.

 

Pringles Original Sade 165 G Fiyatı

Pringles Original Sade 165 G Fiyatı

Original adıyla sunulan Pringles sade tat bakımından oldukça doğaldır. Baharatsız olması da kullanıcıların tercih nedenlerinden biri olur. Pek çok kişi kimi zaman bir yiyecek olarak bu ürünleri satın alırken aynı zamanda adeta bir sosyalleşme aracı olarak görülmektedir. Cips gibi atıştırmalık ürünler, insanların birbirleri ile vakit geçirebilecekleri, eğlenceli anlarda tüketebilecekleri lezzetli yiyeceklerdir. Pringles markasının Original isimli ürünü, diğer atıştırmalıklar arasında en sık tercih edilen paketlerden biri olarak karşınıza çıkar. Hem tat bakımından hem de sağlık bakımından akıllarda soru işareti bırakmayan Pringles, patatesin en güzel haliyle kullanıcıların görüşlerini önemser. Kokusu ve çıtırdayan yapısı ile keyifli anlara eşlik eden Pringles özel kutusu ve kapağı ile uzun süre saklanabilir. Bitiremediğiniz zaman kapağını kapatarak tazeliğini korumasını sağlayabilir ve daha sonra tüketmek için saklayabilirsiniz. Pringles Original sade 165 g fiyat ve daha fazla bilgi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.