Pritt 65 Parça Hamur Yapıştırıcı Kod1444986

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
64,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pritt 65 Parça Hamur Yapıştırıcı Kod1444986

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRITT 65 PARÇA HAMUR YAPIŞTIRICI ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Form Katı
Geri Bildirim Ver

Pritt 212668 Tack-it 65'li Blister Hamur Yapıştırıcı

Çalışma alanları, kişilerin sıklıkla vakit geçirdiği yerler arasındadır. Bu alanlara yapıştırılan her not, hatırlatıcı görevi üstlenerek kişilerin hem eğitim hem de çalışma hayatını kolaylaştırır. Bu sayede yapılacak işlerin unutulması da engellenmiş olur. Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, yapıştırma gücü yüksek ve kullanışlı bir üründür. Yetişkin ve okul çağındaki bireyler için kullanışlı çözümler sunar. Sakız formuna sahip olan hamur yapıştırıcı, pek çok malzemeyi dilediğiniz yere yapıştırır. Üstün kalitesi ile yapıştırıldığı yüzeyde etkili performans sunar. Beyaz renge sahip olan Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, kullanıldığı alanda belli olmadığından görüntü kirliliğini de engellemiş olur.

  • Kâğıt, fotoğraf, poster ve karton gibi hafif malzemeler için uygundur.
  • Hamurun iki tarafı da yapışkandır.
  • İnsan sağlığa zarar vermeyen materyallerden üretilir.

Pritt Tack It 65'li Blister Hamur Yapıştırıcının Tutuş Gücü Nasıl?

Pritt Tack İt 65'li Blister Hamur Yapıştırıcının Tutuş Gücü Nasıl?

Pritt Tack It 65’li beyaz blister hamur yapıştırıcı, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Yapıştırıcı kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Özel olarak geliştirilen blister, yüksek tutuş gücüne sahiptir. Kâğıt, poster, karton ve fotoğraf gibi hafif malzemeler üzerinde oldukça etkilidir. Evde, okulda ya da iş yerlerinde kullanılabilen yapıştırıcı, kullanıcılara pratik çözümler sunar. Tack It hamur yapıştırıcı sayesinde unutulmaması gereken notları göz önünde bulundurarak her işe verim katabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen Pritt Tack It, 65 parçadan oluşur. Her bir parça, sakızı andıran forma sahiptir. Parçaları dilediğiniz şekilde yoğurabilir, ihtiyaç duyduğunuz kadarını kullanabilirsiniz. Artan kısımlar ise paketinde muhafaza edilebilir. Pritt hamur yapıştırıcı, özel olarak geliştirilen yapısı ile kuruduktan sonra da aynı formda kalır.

Pritt Tack It 65'li Hamur Yapıştırıcı Blister Yüzeylerde İz Yapar mı?

Pritt Tack İt 65'li Hamur Yapıştırıcı Blister Yüzeylerde İz Yapar mı?

Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, birbirinden kaliteli içeriklerle üretilir. Dilediğiniz ürünü bu yapıştırıcı ile cam, bilgisayar, defter, ayna ve mobilya gibi pek çok yüzeye yapıştırabilirsiniz. Çift yüzeyli yapıştırıcı kullanıldığı alanda etkisini uzun bir süre devam ettirir. Ürünün sevilen özelliklerinden biri de iz yapmamasıdır. Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, yüzeyden çıkarıldığında herhangi bir ize sebep olmaz. Bu sayede ürünü defalarca aynı yüzeye yapıştırmak mümkündür. Kişisel, iş ve çalışma hayatınızda pek çok bilgiyi unutabilirsiniz. Bu bilgileri göz önünde tutarak tüm işleri aksatmadan sürdürebilirsiniz. Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, bu türden önemli bilgilere kolayca ulaşmanızı sağlar. Ürün deftere, bilgisayar ekranına ya da aynaya yapıştırılan notlar sayesinde bilgilerinizi her zaman güncel tutar. Blisteri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Pritt Tack It 65'li Hamur Yapıştırıcı Blister Uzun Ömürlü müdür?

Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, kaliteli ve uzun süreli kullanım imkânı ile öne çıkar. Yüksek teknolojili tesislerde tasarlanan bu malzeme, ergonomik kullanım düşünülerek tasarlanır. Kompakt yapısı ile çantada hatta kıyafet cebinde bile taşınabilir. Böylece ürünü ihtiyaç duyduğunuz her yerde ve her alanda kullanabilirsiniz. Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister, özel olarak geliştirilen formülü ile formunu uzun süre korur. Hamurun kullanım ömrünü artırmak için yapıştırılacağı yüzeyin düz ve kuru olması gerekir. Bu kriterler, hamurun tutuş gücünü artırarak yüksek performansa ulaşmasını sağlar. Pritt Tack It 65’li hamur yapıştırıcı blister yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Yorumları inceleyerek yapıştırıcı hakkındakı kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol avantajlarıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.