Pritt Yapıştırıcı Stick 11 Gr 208882

62,39 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
63,64 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pritt Yapıştırıcı Stick 11 Gr 208882

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pritt Yapıştırıcı stick 11 Gr 208882 Pritt yapıştırıcı stick, 11 gramlık pratik ambalajı ile kâğıt ve karton gibi yüzeyleri yapıştırmanın hızlı ve pratik bir yolunu sunar. 1969 yılında icat edildiği günden bu yana tüm dünyada en çok satılan stick yapıştırıcı unvanına sahiptir. 3 Farklı Boy İle Farklı Kullanım Alanları Pritt stick yapıştırıcı
  • 11, 22 ve 43 gram olmak üzere üç farklı boyutta satışa sunulur. Formülleri aynı olmakla birlikte, 11 gramlık en küçük boy, küçük çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. Küçük alanlar, köşeler ve kenarlar için hızlı ve pratik kullanım olanağı sağlar. 22 ve 43 gramlık Pritt yapıştırıcılar, ofis, ev ve okul kullanımında daha geniş yüzeyler için idealdir. Çocuklar İçin Güvenli Yapıştırıcı Pritt, tüm ürünlerinde olduğu gibi stick yapıştırıcı grubunda da çocuk sağlığına ve güvenliğine önem verir. Yapıştırıcı formülü %90 oranında su ve doğada çözünebilir maddelerden oluşur. Cildi tahriş eden çözücü solventler gibi kimyasallar maddeler içermez. Çok Yönlü ve Kolay Kullanım Pritt'in geliştirilmiş ve daha yumuşak formülü, kâğıt üzerine kolayca uygulanmasını sağlar ve yüzeyde oluşan tortuyu azaltır. Uzun ömürlü ve hava geçirmez kartuşu, yapıştırıcının kurumasını önler. Böylece ilk kullanımdan uzun zaman sonra bile ilk günkü yapışma performansıyla kullanılabilir. Solvent içeren yapıştırıcılara göre daha uzun bir kuruma süresine sahiptir. Bu sayede, yapıştırılan yüzeylerde kolayca düzenleme yapılabilir. Öne Çıkan Özellikler Kağıt, kumaş, keçe, karton ve fotoğraflarda üstün yapışma performansı 20 derecede su ile yıkanarak kolay temizlik Çevre dostu formül Kenar ve köşeler için pratik uygulama sunan küçük ambalaj Ürün Özellikleri: Ambalaj: Stick Ağırlık: 11 gr Pritt Hakkında Pritt, Almanya merkezli global bir şirket olan Henkel markalarından biridir. İlk olarak 1969’da piyasaya sürülen ve marka ile aynı adı taşıyan stick yapıştırıcı ile bilinir. Günümüzde yapıştırıcılardan boya kalemlerine kadar, özellikle okul çağındaki çocuklar için geniş bir yelpazede sunulan kırtasiye malzemeleri alanında faaliyet gösterir.Pritt Stick Yapıştırıcı 11 Gr.Kağıt ve karton için kullanışlı Kuvvetli.Her türlü kağıt, karton, fotoğraf yapıştırmalarınızda Pritt Stick yapıştırıcıile kolay, temiz ve çabuk sonuçlar elde edersiniz. Çevre dostu Pritt Stick solvent içermez, çocuklar için güvenlidir.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver