Pro Choice Pro Choice Pro 36 Yetişkin Kuzu Etli Kedi Kuru Maması 2 Kg

418,25 TL
(209,13 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
405,90 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Choice Pro Choice Pro 36 Yetişkin Kuzu Etli Kedi Kuru Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: petsmoni1 Satıcı Ünvanı: PETSMONİ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729127759100001 Vergi Kimlik Numarası: 7291277591
    Bu ürün petsmoni1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prochoice Pro 36 Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 2 KG Yetişkin Dönem 1 yaş üzerindeki yetişkin dönem kediler için hazırlanmıştır. Tüm ırktan yetişkin kedilerin tüketimi için uygundur. Kedinizin yaş aralığına ve yaş aralığının gerektirdiği ihtiyaçlara göre hazırlanmış olup güvenle kullanabilirsiniz. Emziren Anne Kediler Hamile kediler ve özellikle emziren anne kediler için hazırlanmış mama, anne kedilerin emzirme dönemlerinde hem kendi ihtiyaçları hem de süt aracılığı ile karşılanması gereken yavru kedinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmıştır. Zengin içeriği sayesinde anne kedi doğum yorgunluğunu kolay bir şekilde atarken yavru kedi anne sütünün vitamin takviyeli sütü ile oldukça sağlıklı bir şekilde beslenecektir. Kuzu ve Pirinç Kombinasyonu Kedilerin en çok sevdiği içeriklerden biri olan kuzu eti ve pirinç ikilisi, mama seçen kediler için özel olarak hazırlanmıştır. Kedinizin damak zevkine hitap edecek olup severek tüketecektir. Protein Zengini %27 kurutulmuş kuzu proteini ve %16 hidrolize kemiksiz kuzu proteini içeriğe sahip olan mamanın protein oranları oldukça yüksek olup büyüme ve gelişme dönemindeki kedilerinizin gelişimini ve genel sağlığını destekler. Bağışıklık Arttırıcı Doğal antioksidan içermesi sebebiyle kedinizin bağışıklık sistemi güçlendirilir. Mikroplara karşı vücut direnci geliştirir ve hasta olma tehlikesi oldukça düşer. Deri ve Cilt Sağlığı Vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin bir mama olması sebebiyle diğer bütün faydalarının yanı sıra deri ve cilt sağlığını da desteklemektedir. Tüy dökme problemini büyük oranda azaltmakla birlikte parlak ve sağlıklı tüylere sahip olmasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Aroma Kuzu
  • Özellik Tüy ve Deri Sağlığı
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver