Pro Line Proline Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasi 15 Kg

1.199,90 TL
(79,99 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.920 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Line Proline Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasi 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Proline Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasi 15 kg

Kedi maması seçiminde kaliteli ve iyi ürün tercih etmek oldukça önemlidir. Yeterince hassas mideye sahip olan hayvanlar, bu mamayı severek tüketir. Yemekten sonra şişlik ve rahatsızlık oluşturmayan bu mama, sindirim sistemi için herhangi bir tehlike teşkil etmez. Sindirim sisteminin sevdiği bu gıdayı güvenli bir şekilde alabilirsiniz. İçeriğinde bulunan son derece sağlıklı gıdaların bir araya gelmesi sonucunda oluşan bu mama, lezzet ve fayda açısından yüksek derece kaliteli bir sınıfta yer alır. Proline kuzu etli yetişkin kedi maması 15 kg, yetişkin kediler için üretilen, doyuruculuğu yüksek bir mama türüdür. Oldukça hareketli olan yetişkin kedilerin enerji ihtiyacını karşılayan bu ürün, sevilerek kullanılır.

  • Kuzu eti takviyesi bulunan gıda
  • Hava ve ortam koşullarına dayanıklı paket
  • Yetişkin kediler için uygun mama

Proline Kuzu Etli Kedi Maması 15 kg Özellikleri

Proline Kuzu Etli Kedi Maması 15 kg Özellikleri

Kedilerin genellikle yetişkinlik dönemlerinde yemek seçiciliği artar. Evcil hayvanınızın yemek yeme probleminin önüne geçebilmek için kaliteli ve kedilerin severek tükettiği mamaları almanız oldukça önemlidir. İçeriğinde kaliteli birleşimlerin yer aldığı Proline kedi maması, lezzetli tadı sayesinde kediler tarafından sevilerek tercih edilen bir üründür. Yetişkin kediler için üretilen bu mama çeşidi, yüksek enerji potansiyeli ve dengeli gıda birleşimleri sayesinde günlük enerji ihtiyacını karşılar. Kaliteli mama sayesinde daha enerjik olan kediniz, huzurlu bir gün geçirebilir. Hayvan gelişimi için önemli noktalardan biri, dengeli ve düzenli beslenmektir. Kuzu eti ile harmanlanan bu mama, yeterli oranda yağ, protein ve karbonhidrat içerir. Dengeli bir beslenmeye sahip olan kedi, yaşı ve kilosuna uygun olarak gelişim gösterebilir. Bu ürün, etli olması sayesinde sıklıkla tercih edilir.

Proline Kuzu Etli Kedi Maması Avantajları

Proline Kuzu Etli Kedi Maması Avantajları

Kuzu etinin büyük avantajlarından biri, dengeli ve lezzetli bir yağa sahip olmasıdır. Beraber kombine edildiği birçok yemeğe ekstra lezzet katan kuzu eti, hayvanların severek tükettiği etlerden biridir. Mama ile kuzu etini birleştiren Proline, kedilerin gelişimi ve mutluluğu için son derece titiz çalışır. Proline kuzu etli yetişkin kedi maması 15 kg yorumlarında mamanın son derece lezzetli olması sayesinde kedilerin mama saatinde oldukça mutlu ve enerjik olduğundan bahsedilir. Ev ve sokak kedileri için tercih edebileceğiniz bu ürünü, fazla hacmi sayesinde uzun bir süre kullanabilirsiniz. Kaliteli ambalaj ile paketlenen gıda, serin ve kuru yerde muhafaza edildiği süre boyunca bozulmaz. Mamayı kilo ile almanın avantajlarından biri, sürekli alışveriş yapmak zorunda kalmamaktır. 15 kilo olarak üretilen bu ürün, maddi açıdan da oldukça avantajlı bir seçenek olarak öne çıkar.

Proline Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması Fiyatları

Proline Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması Fiyatları

Proline kuzu etli yetişkin kedi maması 15 kg fiyatı, ürünün hacim ve içerik özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kuzu etiyle beraber sunulan bu gıda, kaliteli ve lezzetli yapısıyla yüksek fiyat skalasında yer alabilir. Hayvanın uygun ve dengeli beslenmesi için bu ürünü güvenli bir şekilde tercih edebilirsiniz. 15 kilogram olan bu mamayı, uygun şekilde porsiyonlara bölerek servis edebilirsiniz. Kedilerin severek tükettiği bu ürün, gelişimlerine büyük ölçüde katkı sağlar. Sindirimi oldukça kolay olan mama, kedinizde hastalık ve hassasiyet gibi sorunlara yol açmaz. Paketin içeriğinde bulunan etten dolayı kuru ve serin yerde saklanması önerilir. Kedi sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği bu gıdayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yemek seçen yetişkin bir kediye sahipseniz, bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.