PROCSIN Aşırı Yağlanma Karşıtı Elmalı Saç Sirke Ve Toniği 250 ml

299,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PROCSIN Aşırı Yağlanma Karşıtı Elmalı Saç Sirke Ve Toniği 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELMALI SAÇ SİRKE VE TONİĞİ
  • İçerisindeki vitaherb complex ve B5 vitamin desteği ile saçlarınızın kökten uca beslenmesine yardımcı olmanın yanı sıra elma sirkeli formülasyonu ile saçların yağ dengesine katkı sağlayarak yumuşacık ve ferahlamış saçlara kavuşmanıza yardımcı olmak amacıyla geliştirdiğimiz bir saç bakım ürünüdür. İçeriğindeki maya otu, at kuyruğu ve sarı darı ekstratlarıyla olumsuz çevre koşullarına karşı saçların korunmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. B5 Vitamini, aloe vera ve papatya gibi doğal içeriklerle nemlendirme desteği vererek kolay taranan ve elektriklenmeyen bir saç yapısının oluşmasına katkı sağlamaktadır. Adaçayı, yeşil çay, ısırgan, huş ağacı, kına ağacı ve dulavrat otu içeriğiyle saçların beslenmesi ile birlikte aşırı yağlanmaya yönelik bakım desteği vermeyi hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Duş sırasında, şampuanlanmış ve durulanmış saçlarınıza son durulama suyundan önce saç diplerinden uçlarına doğru masaj yoluyla uygulayınız. Birkaç dakika sonra bol su ile durulayınız. Alkolsüz içeriğiyle günlük kullanıma uygundur.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.
Geri Bildirim Ver

PROCSIN FP.01.04.083.002 250 ml Elmalı Saç Sirke ve Toniği

Saç telleri, boya ve ısı benzeri uygulamalar sonucunda zamanla yıpranır. Güçsüzleşen saçlar, koparak dökülmeye başlar. Procsin tarafından geliştirilen saç toniği, kıl köklerinin ihtiyacı olan besleyiciliği sağlar. Tüm saç tiplerine uygulanan ürün, düzenli kullanımda kırıkları büyük ölçüde azaltır. Özel olarak geliştirilen tonik formülüyle, nemsiz ve kuruyan saç tellerinizin daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Tonikten beklenen etkinin görülebilmesi için ürünün düzenli olarak kullanılması gerekir. Procsin 250 ml elmalı saç sirke ve toniğiyle dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Saçları nemlendirir.
  • Alkol ve paraben içermez.
  • Saç kırıklarını onarır.

Procsin Elmalı 250 ml Saç Sirke ve Toniği Formül İçeriği Nedir?

Procsin Elmalı 250 ml Saç Sirke Ve Toniği Formül İçeriği Nedir?

Procsin saç sirke ve toniği içeriği özel olarak hazırlanmıştır. Alkol ve paraben içermeyen ürün, saç derisine herhangi bir zarar vermez. İnce telli saçlarda dâhi istenen etkiyi yaratan tonik içeriğinde; aloe vera, huş ağacı yaprağı, papatya, sarı sarı, ada çayı, at kuyruğu, kına ağacı, ısırgan otu, dulavratotu kökü, maya otu ve yeşil çay vardır. Procsin 250 ml elmalı saç sirke ve toniğinde özel oranlarla bir araya getirilen bu bitkiler, kıl köklerinin beslenerek daha güçlü görünmesini sağlar. Ürün bitki ve çay özlerinin yanı sıra B5 vitamini içerir. Vitaherb complex içeren toniği kullanarak saçlarınızın daha kolay uzamasını sağlayabilirsiniz. Ürün, hayal ettiğiniz parlak saç tellerine kavuşmanıza olanak tanır. Procsin 250 ml nem desteği elmalı saç sirke ve toniğini edinerek kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

Procsin Elmalı 250 ml Saç Sirke ve Toniği Ne Zaman Kullanılır?

Procsin 250 ml elmalı saç sirke ve toniği, daha sağlıklı kıl köklerine kavuşmak istendiğinde rahatlıkla kullanılabilir. Saç tellerinizin zor taranıyor ve kuru bir görüntüdeyse söz konusu ürünü edinerek nemli kıl köklerine kavuşabilirsiniz. Ürün, her duşta kullanım için uygundur. Kolay kullanılabilir ambalaj tasarımına sahip olan tonikle duş sonrasında kolay taranan ve parlak saçlara sahip olmanız mümkündür. Duşta ilk olarak saçlarınızı şampuanla derinlemesine temizleyerek roniğe uygun bir hâle getirebilirsiniz. Kir ve yağ kalıntılarından arındırılan kıl köklerine toniği eşit miktarda uygulayarak masaj yapmanız gerekir. Birkaç dakika saç tellerinde beklettiğiniz ürünü bol suyla durulayabilirsiniz. Procsin 250 ml vi̇taherb 11 elmalı saç sirke ve toniği, içeriğinde vitamin desteği sayesinde bakıma ihtiyaç duyan kıl köklerinde oldukça etkilidir.

Procsin Elmalı 250 ml Saç Sirke ve Toniği Faydaları Nelerdir?

Procsin saç sirke ve toniği kılları kökten uca doğru besler. Ürün, saç tellerinin ihtiyacı olan onarım desteğini sağlayarak onların daha canlı ve dolgun görünmesine olanak tanır. Tonik, saç derisi için gereken temizlik ve bakımı sunarak kıl köklerinin rahat nefes almasını sağlar. Ürün, hızlı yağlanan saçlardaki nem dengesini sağlar ve tellerin pürüzsüz görünmesine imkân tanır. Doğal nem desteği sunan tonikle saçlarınız hızlı uzayabilir. Dikkat çekici saçlara sahip olmak istiyorsanız kullanımı oldukça kolay olan Procsin saç toniğini tercih edebilirsiniz. Doğal içeriğe sahip olan ürün, ışıltılı ve göz alıcı saçlarla kendinizi iyi hissetmenize imkân tanır.Procsin 250 ml elmalı saç sirke ve toniği fiyatı, sağlıklı kıl köklerine kavuşmak isteyenlerin edinebileceği oranlara sahiptir. Ürün hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız Procsin 250 ml elmalı saç sirke ve toniği yorumlarını okuyabilirsiniz. Söz konusu ürünü uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.