Profilo PCK1274E Su Isıtıcı.

4.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Profilo PCK1274E Su Isıtıcı.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dınkırcı Avm Satıcı Ünvanı: AZİZE DINKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1994572283000001 Vergi Kimlik Numarası: 2950589598
    Bu ürün Dınkırcı Avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel ÖzelliklerGaranti Süresi: 2 Yıl KitchenAid Türkiye GarantiliKargo: ÜcretsizKurulum: Yetkili servis kurulumu gerektirmez, ürünü kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti fatura tarihi itibariyle başlamaktadır. Orijinal Ürün Garantisi: Satışını yaptığımız bütün ürünler sıfır ambalajında orijinal garantili ürünlerdir, mağazamızda açık, revizyonlu veya spot ürünlerin satışı kesinlikle yoktur. Önemli: Sipariş ettiğiniz ürün size ulaştığında ürün ambalajında herhangi bir darbe, delik, ıslaklık, v.s. bir deformasyon varsa, ürünü teslim almadan (teslimat belgesini imzalamadan) 0212 527 56 56 nolu telefonumuzdan bizi arayarak bilgi veriniz ve kargo görevlisinden “Hasar Tespit Tutanağı” hazırlamasını isteyiniz ve ürünü teslim almayınız, taşıma esnasında oluşabilecek hasarlarda kargo firmasının tutanak tutması gerekmektedir. Genel Özellikler:Dijital ekranı ile 50 ila 100°C arasında istediğiniz sıcaklığa ayarlayabilir ve su ısıtıcısı tabandan alındığında bile su sıcaklığını ekrandan kontrol edebilirsiniz. Paslanmaz çelik cepheler, su ısıtıcısı tabanında bırakıldığı sürece suyun 30 dakikaya kadar istenilen sıcaklıkta kalabilmesini sağlar. Hoş tasarımı ve sayısız özelliği ile KitchenAid Su Isıtıcısı mutfakta en iyi dostunuz olacak. Full metal yapıHızlı kaynatmaPaslanmaz çelikten yapılmış tabanın altına gizlenmiş ısıtma elemanlarıSoft-touch ergonomik kaymaz sapAydınlatılmış su seviyesi penceresiKaymaz ayaklar ve kablo için istif bölmesiSesli uyarıSarj göstergesiÇıkarılabilir filtre Teknik Özellikler:Hızlı Kaynatma: VarSu Isıtıcısı Kapasitesi (l): 1,7Gövde Malzemesi: Boya Katlı Paslanmaz Çelikİç Malzeme: Tek Duvarlı Paslanmaz ÇelikKaynatma Elemanı: VarSıcaklık Aralığı (°C): 50-100Arka Aydınlatmalı Su Penceresi: VarÇıkarılabilir Kireç Filtresi: Var360° Kablosuz İşletim: VarElektrik Gücü (W): 3000Gerilim (V): 220 - 240Frekans (Hz): 50/60Ürünün Yüksekliği (mm): 257Ürünün Genişliği (mm): 218Ürünün Derinliği (mm): 150Paketli Ürünün Yüksekliği (mm): 274Paketli Ürünün Genişliği (mm): 252Paketli Ürünün Derinliği (mm): 191Net Ağırlık (kg): 1,2Brüt Ağırlık (kg): 1,6.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver