Prokudent Arayüz Fırçası Ayna Diş Arası Fırçalama Seti

139,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
21 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
7 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
7 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
7 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prokudent Arayüz Fırçası Ayna Diş Arası Fırçalama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gökçe Exclusive Cosmetic Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2098430912800001 Vergi Kimlik Numarası: 4500385849
    Bu ürün Gökçe Exclusive Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ulaşılması zor diş aralarına ulaşır ve etkili bir şekilde temizlik sağlar. Set ergonomik olarak şekillendirilmiş kaydırmaz fırça sapı ve iki farklı arayüz başlığı içerir. - prokudent interdental set, interdental alanların günlük temizliği için özel olarak geliştirilmiştir. -ınterdental set, daha küçük ve daha büyük interdental alanlar için ergonomik bir sap ve iki farklı kafadan oluşur. Ayna dahil
  • -braketler, köprüler ve boşluklar için değiştirilmesi kolay *ıso boyutu 2: Tel ø yaklaşık 0,6 mm *ıso boyutu 3: Tel ø yaklaşık 0,65 mm Kullanım: istediğiniz boy diş arası fırçasını takın ve diş arasında öne arkaya doğru hareket ettirin. Böylece yemek artıkları ve plak efektif olarak temizlenir. Sert bir şekilde uygulamayın. Ardından ağzınızı bol suyla çalkalayın.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Rulo
Geri Bildirim Ver