PROLİFE 8 Kameralı Yapay Zeka Özellikli Yüz Tanıma Ve Araç Algılamalı 5 Mp Güvenlik Kamerası Seti

7.149 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PROLİFE 8 Kameralı Yapay Zeka Özellikli Yüz Tanıma Ve Araç Algılamalı 5 Mp Güvenlik Kamerası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROLİFE GÜVENLİK SİSTEMLERİ Satıcı Ünvanı: PROLİFE TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0579107803500001 Vergi Kimlik Numarası: 5791078035
    Bu ürün PROLİFE GÜVENLİK SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kamera Kayıt Tipi High Definition (HD)
  • Zoom Oranı Sabit
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

PROLİFE PR2255-8 8 Kameralı Yüz Tanıma Analizi 5 MP Gece Görüşlü Üstün Kalite Yeni Nesil Güvenlik Kamerası Seti

Proli̇fe 8 kameralı gece görüşlü yeni nesil güvenlik kamerası seti, işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Ürün iç ve dış mekânlarda kullanıma uygun bir şekilde tasarlanır. Set hâlinde sunulduğu için güvenlik kontrolü noktasında pek çok ihtiyacı karşılar. Toplam 8 adet kameradan oluşur. 5 MP çözünürlüğe sahip olan kameralar, yüz tanıma özelliği sayesinde beklentileri fazlasıyla karşılar. Güvenlik kamerası seti, profesyonel amaçlı kullanıma uygundur. Uzaktan kontrol sistemi sayesinde cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi cihazlardan rahatça erişmeniz mümkün olur. Harekete duyarlı sistem, beklenmedik durumlar için sizi uyarır. Proli̇fe 8 kameralı gece görüşlü yeni nesil güvenlik kamerası setinin dikkat çeken özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Kamera Çözünürlüğü: 5 MP
  • Suya dayanıklı yapı
  • Görüntü Kalitesi: Full HD

Prolife 8 Kameralı Güvenlik Kamerası Setinin Özellikleri

Prolife 8 Kameralı Güvenlik Kamerası Setinin Özellikleri

Proli̇fe 8 kameralı yüz tanıma analizi güvenlik kamerası seti, fonksiyonel özellikleriyle bir adım öne çıkar. Yüksek kaliteli yapısı sayesinde ev, ofis, bahçe gibi alanların net bir şekilde izlenmesini sağlar. Kusursuz görüntüleme deneyimi sunmayı başarır. Kamera sistemi, görüntüleri 100 metre görüş mesafesine kadar kaydeder. Geniş açılı çekim performansı sayesinde izlemek istediğiniz görüntülerin tüm ayrıntılarına hâkim olabilirsiniz. Gece görüş mesafesi ise 50 metre olur. Böylece hem aydınlık hem de karanlık ortam görüntülemesinde verim sonuçlar almanıza yardımcı olur. Proli̇fe PR2255-8, 5 MP çözünürlüklü kameralara sahiptir. Kaydedilen görüntülerin hemen hemen tüm ayrıntılarını izlemek mümkündür. Son derece kaliteli olan üründe LED teknolojisi kullanılır. Yeni nesil yüksek ışıklı teknoloji, Full HD kalitede çekim yapar. Cihazın yüz tanıma fonksiyonu ise güvenliğin büyük oranda sağlanmasına katkı sunar.

Prolife Yüz Tanıma Analizi Güvenlik Kamerası Seti Dayanıklı mıdır?

Prolife Yüz Tanıma Analizi Güvenlik Kamerası Seti Dayanıklı mıdır?

Proli̇fe 8 kameralı gece görüşlü yeni nesil güvenlik kamerası seti, son derece dayanıklı özelliklerle donatılır. Güncel üretim teknolojileri sayesinde kalitesini her kullanımda kanıtlamayı başarır. Ürün, suya dayanıklı yapıya sahip olur. Bu niteliği açık alanlarda güvenle kullanılmasını sağlar. Yağmur ve kar yağışı gibi hava koşullarından kolay kolay etkilenmez. Bahçe, park, otopark alanlarında rahatça tercih edilir. Ek olarak toza karşı da dayanıklı özelliklerde imal edilir. Dış gövde sert plastik yapısıyla beklentilere yanıt verir. Yıpranma, kırılma ve bozulmaya karşı dirençlidir. İç mekanizma güvenli bir şekilde korunur. Set hâlinde sunulan ürünün diğer aparatları da oldukça kullanışlıdır. Kaliteli ekipmanlar sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Cihazın kurulumu için ihtiyaç duyulan tüm aparatlar set içerisinde bulunur.

Prolife 5 MP Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası Seti Kimler İçindir?

Prolife 5 MP Gece Görüşlü Güvenlik Kamerası Seti Kimler İçindir?

Proli̇fe 8 kameralı gece görüşlü yeni nesil güvenlik kamerası seti, fonksiyonel yapısı sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Özel nitelikleri bu ürünü profesyonel amaçlı kullanımlara uygun hâle getirir. Son derece kaliteli bir yapı sunar. Hem görüntü kalitesi hem de işlevselliği göz önünde bulundurulduğunda kişisel ve profesyonel ihtiyaçlara yanıt verir. Bu set ev, ofis, alışveriş merkezi, park, restoran, kafe, otopark gibi güvenliğin önemli olduğu alanlarda tercih edilir. Geniş kullanım alanı sayesinde dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Cihazın uzaktan kontrol fonksiyonu da pek çok kullanıcının ilgisini çeker. Telefon, tablet ve bilgisayar cihazlarından anlık izleme elde edebilirsiniz. Ayrıca basit arayüzüyle de kullanıcı dostu olduğunu kanıtlar. Dilerseniz, Proli̇fe 8 kameralı yüz tanıma analizi güvenlik kamerası seti yorumlarına göz atarak farklı kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Siz de arzu ettiğiniz alanda güvenlik sağlamak için bu kaliteli ve kullanışlı ürünü Trendyol'dan satın alabilir, hızlı ve keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.