Pronto Sprey Boya Parlak Vernik Ral 1001

94,90 TL
Boya Ağırlığı:
400 ml
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pronto Sprey Boya Parlak Vernik Ral 1001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KozaBoya Satıcı Ünvanı: İBRAHİM DEMİRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2099262239400019 Vergi Kimlik Numarası: 2870060468
    Bu ürün KozaBoya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Eşyalarınızı yenilemenizin en keyifli ve en ucuz yolu eşyalarınızı boyamaktır. Farklı bir görünüm ve farklı bir tasarım arıyorsanız sprey boya kullanmayı tercih edin. Sprey boya ile aklınıza gelecek neredeyse her objeyi boyayabilirsiniz. Diğer boya türlerine göre sprey boya kullanmak zamandan tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. Içerisinde yer alan bilye kısa bir çalkalamayla içerideki kimyasalı köpürtüp basınç ortaya çıkmasıyla hazır hale gelerek kullanılmaktadır. Kısa sürede kullanıma hazır hale gelen bu ürünlerin kullanım alanlarına baktığımızda oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğunu görüyoruz. Ahşaplarda ve metallerde kullanabileceğiniz boya özelliğine sahip sprey boyaların kullanım alanları çok geniş. Tahtadan metale, plastikten betona kadar sizde sprey boya kullanarak ihtiyaçlarınızı kolayca giderebilirsiniz. Belirli bir mesafeden püskürtmek suretiyle kullanacağınız bu ürün günümüzde farklı kullanım alanları, farklı özellikleri ve çok fazla renk seçenekleriyle kullanıcı beğenisine sunulmuştur. Pronto sprey boya sprey boyalar ral katalog renklerinden oluşan 15 çeşit renge sahip akrilik sprey boyalardır. Iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Ahşap, metal, cam, seramik, plastik (moblen hariç) ve boyalı yüzeyler gibi birçok yüzeyde uygulanabilir. Dekor ve ya hobi amaçlı da kullanılabilen sprey boyalardır. Hızlı kuruyan, kapatıcılığı yüksek, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Çevreye ve ya insan sağlığına zararlı madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver