Pro Plan Küçük Irk Tavuklu Yavru Köpek Maması 3 kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
669,37 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Küçük Irk Tavuklu Yavru Köpek Maması 3 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Reyon Satıcı Ünvanı: AYTEN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1911442248600001 Vergi Kimlik Numarası: 0210226255
    Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk - Hindi
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Pro Plan 106-0033 3 Kg Tavuklu Küçük Irk Yavru Köpek Maması

Köpek beslenmesinde doğru tercihler yapmak, mental ve fiziksel açıdan daha sağlıklı gelişim için oldukça önemlidir. Mamanın içeriğini detaylı bilmek ve köpeğinizin yaşına, ırkına göre bir tercih yapmak, ona hem lezzetli hem de sağlıklı beslenme imkânı sunar. Sevimli dostunuzun doğru beslenmesi daha kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı olur. 0-1 yaş aralığındaki köpekler için yavru maması kullanılması gelişimleri için oldukça önemlidir. Proplan küçük ırk tavuklu yavru köpek maması 3 kg, protein ve karbonhidrat bakımından zengin ve kolay sindirilebilir yavru mamasıdır. Kolay sindirilebilir olması tüketildikten sonra rahatlıkla tuvalet ihtiyaçlarını giderebilmelerini sağlar. Küçük ırk köpeklerin, besin ihtiyaçlarını karşılayarak, gelişimini desteklemek için özel işlemlerden geçerek üretilir.

  • Lezzet: Tavuklu
  • Yaş: Yavru köpek (0-1 yaş)
  • Miktar: 3 kg

Proplan 3 Kg Küçük Irk Yavru Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Proplan 3 Kg Küçük Irk Yavru Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Yavru köpeklerin gelişiminde oyun oynamak ve sağlıklı beslenmek önemli bir yer tutar. Sevimli dostlarınızın günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak gün içerisinde daha enerjik ve mutlu olmalarını sağlar. Proplan küçük ırk tavuklu yavru köpek maması, içerdiği besinler sayesinde küçük ırktaki yavrular için oldukça lezzetli ve sağlıklıdır. Tam ve dengeli bir besin olan Proplan, köpeğinizin büyüme çağındaki gerekli olan tüm elementleri içerir. Ürünün içerisinde tavuk, balık yağı, pirinç, tam tahıl mısır, mısır unu, mısır kepeği, balık unu bulunur. Bunların yanı sıra A, D-3, K vitaminleri ve kalsiyum fosfat, potasyum klorür, kalsiyum karbonat da yer alır. Biotin, sodyum, çinko, demir bileşenleriyle zenginleştirilir. Bu anlamda doyurucu içeriklerle minik dostunuzun sağlığını korumasına da yardımcı olur.

Proplan Tavuklu Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygun?

Proplan Tavuklu Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygun?

Köpek mamaları, yaşa, cinse ve içeriklerine göre farklılık gösterir. Sadık dostlarınız 1 yaşına kadar yavru sayılır. 1 yaşından küçük olanlar için yavru mamaları tercih edilir. Yavru köpekler daha hareketli ve enerjik oldukları için besin değeri yüksek mamalar tercih edilir. Proplan küçük ırk tavuklu yavru köpek maması 3 kg, sevimli dostlarımızın gelişimlerini ve bağışıklık sistemlerini destekleyen bir ürün çeşididir. Mama tercihi yaparken köpeğinizin cinsine de dikkat etmeniz tavsiye edilir. Protein açısından çok zengin olan Proplan tavuklu köpek maması küçük cinsteki köpekleri için uygundur. Küçük ırktaki köpeğinizin yutabileceği boyutlarda olan bu besin, sadık dostunuzun mamayı sindirmesine yardımcı olmakla beraber boşaltım sistemini de destekler. Proplan yavru köpek mamaları, köpeğinizin kilo almasına da yardımcı olur.

Proplan Yavru Köpek Mamasının Günlük Kullanım Miktarı Nasıl?

Proplan Yavru Köpek Mamasının Günlük Kullanım Miktarı Nasıl?

Yavru köpeğinizin gelişimi için günlük mama kullanım miktarı önemlidir. Kilolarına orantılı bir biçimde günlük besin ihtiyaçlarının karşılanması gerekir. Bunun yanı sıra gün içerisinde mutlaka sıvı ihtiyaçlarının da karşılanması önemlidir. Bu yüzden mama kaplarının yanında her zaman su bulundurmak tavsiye edilir. Sevimli dostunuzun kilosuna göre günlük porsiyon belirleyebilirsiniz. 1,5-5 kg aralığındaysa günlük 56-112 gram yeterli olurken 6-9 kg için 112-149 kg yeterli olur. 9,5-16 kg için 149-224, 16-22,5 kg için 224-280 gr tercih edebilirsiniz. 23-24 kg için 280-373, 34-45 kg için 373-448 ve 45 kg ağırlığın üzerindeki her 4,5 kg için 37 gr şeklinde porsiyon dağılımı yapabilirsiniz. Bu dağılım için veterine de danışabilirsiniz. Trendyol’da Proplan küçük ırk tavuklu yavru köpek maması 3 kg yorumlarını okuduktan sonra kolaylıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.