Pro Plan Original Kitten Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması 3 Kg

850 TL
(283,33 TL / kg)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
855 TL837 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Original Kitten Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PufiVet Satıcı Ünvanı: EBRU AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670633846
    Bu ürün PufiVet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Kitten Tavuklu Pirinçli Yavru Kedi Maması 3 kg Yavru kedilerin koruyucu sistemlerinin gelişimini desteklemek ve onların doğru büyüme ve gelişim için ihtiyaç duydukları besinsel ihtiyaçları karşılamak için özel olarak geliştirlmiş, gerçek tavuk etinden gelen %41 oranındaki protein ile zenginleştirilmiş, yüksek lezzetlilik ve sindirim oranına sahip süper premium kedi mamasıdır. Anne sütünde de yer alan, beyin ve görme fonksiyonlarının gelişimine katkıda bulunan DHA (Docosahexaenoic Asit) maddesi içerir. Yavru kedilerin bağışıklık sistemini mükemmel şekilde destekler. Yavru kedilerin büyüme ve gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek için ihtiyaç duydukları tüm besinleri tam ve dengeli bir şekilde sunar. Ayrıca idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. * Optimal düzeydeki taurin ve aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin gelişimini destekler. Vitamin E, C, selenyum ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar ile vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerini hızla azaltır. * Azaltılmış karbonhidrat miktarı ile sindirim sistemine destek sağlar. Sağlıklı pirinç ve tahıl içeriği ile besinlerin daha kolay sindirilebilirliğini ve optimal düzeyde emilimini sağlar. * Omega yağ asitleri, vitamin A ve tavuktan gelen yüksek kalitedeki protein ile daha sağlıklı deri ve parlak tüy oluşumunu sağlar. * Kalsiyum, fosfor, sodyum ve klorid ile idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. Mamanın İçeriği
  • Tavuk eti, mısır gluten unu, tavuk türevleri, pirinç, karışık tokoferollerle korunmuş sığır yağı, soya unu, mısır, buğday gluteni, balık unu, kümes hayvanı türevleri, yumurta türevleri, kuru maya, fosforik asit, sakatat, tuz, tetrasodyum pirofasfat, potasyum klorür, kolin klorür, taurin, vitamin E takviyesi, çinko sülfat, demir sülfat, demir sülfat, I-askorbil- 2-polifasfat, manganez sülfat, DL metionin, niasin, kalsiyum karbonat, vitamin A takviyesi, bakır sülfat, kalsiyum pantotenat, tiamin mononitrat, riboflavin takviyesi, vitamin B-12 takviyesi, piridoksin hidroklorür, folik asit, vitamin D-3 takviyesi, kalsiyum iodür, biyotin, menodion sodyum bisülfit kompleksi(vitamin A aktivitesi kaynağı), sodyum selenit.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Pro Plan Original Kitten Junior A-3725 3 Kg Tavuklu Yavru Kedi Maması

Proplan Original Kitten Junior 3 kg tavuklu yavru kedi maması, huzurlu ve mutlu bir gelişimin kapılarını aralar. Yüksek protein ve dengeli yağ asitlerine sahip olan Purina mama, bağışıklık sisteminden görme yetisine kadar her alana etki edebilir. Bu ürün, %41 oranındaki yüksek protein içeriği ile hayvanlardan ve sahiplerinden beğeni kazanır. Tamamını tavuk etinden alan bu protein oranı, patili dostların hareketli ve mutlu bir yaşam sürmesini desekler. Tam ve dengeli bir öğün olan Proplan mama, azaltılmış karbonhidrat içeriğiyle son derece kolay sindirilebilir. Bu özelliği ile yavru kedilerin sindirim sistemini ve ruhsal durumunu iyileştirir.

  • Proplan Kitten Junior, DHA asidine sahip ilk ve tek kedi mamasıdır.
  • Bu ürün, optimum emilimi sayesinde hazımsızlık problemlerinin önüne geçer.
  • Tavuklu mama, mineral ve vitaminler açısından zengindir.

Proplan Original Kitten Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Proplan Original Kitten Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Evcil hayvanlar, yaşlarından beklenen gelişimi gösterebilmek için yetişkinlik çağına kadar özenli bir beslenme düzenine ihtiyaç duyarlar. Proplan Original Kitten Junior 3 kg tavuklu yavru kedi maması, zengin içeriği ile patili dostlarınızın gelişimini destekler. Bu ürün, sağlıklı pirinç ve tahıl içeriği ile kolaylıkla sindirilebilir. Mama lezzetini; tavuk eti, pirinç, mısır gluten unu, tavuk eti türevleri, sığır yağı, balık unu ve kurutulmuş yumurtadan alır. Aynı zamanda mamanın içeriğinde; soya unu, soya proteini izolatı, buğday unu, tuz, tavuk eti türevleri unu da bulunur. Proplan yavru kedi maması; A, B, C, E vitaminlerini içerir. Bunun yanı sıra selenyum ve beta karoten içeriği ile bağışıklığı güçlendirir. Proplan mama, optimum taurin ve amino asit düzeyi ile hastalıklara karşı koruyucu bir zırh görevi üstlenir.

Proplan Original Tavuklu Kedi Mamasının Kullanımı Nasıldır?

Proplan Original Tavuklu Kedi Mamasının Kullanımı Nasıldır?

Pro Plan Kitten Junior tavuklu yavru kedi maması, 12 aya kadar tüm yavrular için rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, zengin ve lezzetli içeriği ile kedilerin güçlü; kas, kemik, sinir ve bağışıklık sistemine sahip olmasını sağlar. Ürün, açıldıktan sonra hava almayacak bir şekilde; temiz, nemsiz, güneş ışığından uzak ve serin bir ortamda saklanmalıdır. Proplan Original Kitten Junior 3 kg tavuklu yavru kedi maması, kedilerin kilo ve yaşına göre farklı miktarlarda kullanılır. 3 ile 6 hafta arasındaki kediler için günde 29-38 gram yeterli gelir. 6 ile 24 haftalık yavrular için her gün 38-87 gram arasında mama önerilir. 24 ile 52 hafta arasındaki kedilere ise günde 87-77 gram arasında Proplan mama verilir. Mama kabının yanında temiz ve taze su bulundurmayı da unutmamak gerekir.

Proplan Original Junior Kedi Mamasının Faydaları Nelerdir?

Proplan Original Junior Kedi Mamasının Faydaları Nelerdir?

Proplan Original Kitten Junior 3 kg tavuklu yavru kedi maması, son derece zengin içeriği ile gelişimi her açıdan destekleyebilir. Proplan mama; kalsiyum, fosfor, klorid ve sodyum içeriği sayesinde idrar yolları fonksiyonlarını korur. Özellikle yavru kedilerin sıkça karşılaştığı üriner sistem hastalıklarına karşı etkilidir. Bu ürün; omega yağ asitleri, A vitamini ve yüksek tavuk proteini ile deri ve tüy sağlığını da korur. Proplan mama, kedilerin daha sağlıklı bir derinin yanı sıra parlak ve yumuşak tüylere sahip olmalarını sağlar. Yavru kedi maması, iç ve dış koruyucu sistemleri güçlendirir. Bu ürün, serbest radikallerin zararını minimuma indirmesiyle beğeni kazanır. Mama, Docosahexaenoic Acid yani DHA içeren formülü ile son derece faydalıdır. Anne sütünde de bulunan bu bileşen, kedilerin görme ve zihin fonksiyonlarını güçlendirir. Zamanında ve sağlıklı gelişim sunan Proplan mama, mükemmel tavuk lezzetiyle iştahsız kedilerin de favorisi olur. Proplan Original Kitten Junior 3 kg tavuklu yavru kedi maması yorumlarını inceleyerek Trendyol’dan satın alabilirsiniz.