Pro Plan Pro Plan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kuru Kedi Maması 10 kg

1.980 TL
(198 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.983 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.985 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Pro Plan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kuru Kedi Maması 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SudePetMarket Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖÇGÜDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510297468
    Bu ürün SudePetMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Derma Plus Somonlu Tüy Yumağı Önleyici Yetişkin Kedi Maması 10 KG 1-7 Yaş Arası Kullanıma Uygun Ürünün kullanımı 1 yaşından 7 yaşına kadar olan kediler için uygundur. Ürün, bu nedenle düzenlenmiş bir içeriğe sahiptir. Bu yaş aralığındaki kedilerin sahip oldukları kas kütlesinin korunmasını ve yağ kütlesinin artmasının engellenmesine yardımcı olur. Yağ kütlesi artan kedilerde çeşitli kalp hastalıkları, hareketsizlik temelli sorunlar görülebilir. Bu ürün, meydana gelebilecek bu sorunları önler. Sindirim ve Tüy Problemleri Olan Kedilere Sindirim sorunu, tüy dökme ya da tüy yutma sorunları olan kediler için bu ürünün kullanımı uygundur. Sindirim sorunu yaşayan kedilerde ortaya çıkan tüy tükürme, yumak yutma sorunları için gerekli desteği verir. Kolay ve avantajlı bir kullanım imkanı sunar. Bağırsak Faaliyetlerini Düzenleyen Formül Bağırsak sorunları yaşayan kedilerde besinlerin sindirilmesi ve parazit oluşmasının sağlanması gerekir. Ürün, gerekli antioksidan desteğini sağlar. Antioksidan alımı, bağırsak fonksiyonlarını düzenler, daha sağlıklı bir emilim sunar. Kediniz İçin Kusursuz Destek Kediniz söz konusu olduğunda tek başına kusursuz bir besin desteği sunacak ürün arıyorsanız, bu ürünü kullanabilirsiniz. Lezzet Açısından Kusursuz Keyif Ürün, kedinizin damak tadına hitap edecek tavuklu ve tahıllı bir içeriğe sahiptir. Bu nedenle kullanımı daha keyifli hale gelir. Tüy Dökülmesine Vitaminli Çözüm Vitamin ve mineral destekli içerik, tüy dökülmesi sorununun önüne geçer, daha parlak tüylere sahip olunmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Pro Plan 12372508 Elegant Derma 10 Kg Somonlu Yetişkin Kedi Maması

Proplan elegant derma 10 kg somonlu yetişkin kedi maması, tüm yetişkin kedilerin severek tükettiği bir besindir. Mama içinde cilt ve tüy sorunu yaşayan kedilerin ihtiyacı olan vitamin ve mineral takviyesi de bulunur. Ürün, tüm uzun ve kısa tüylü kedilerin cilt sağlığını destekler. Ayrıca kedilerin midelerinde biriken tüy yumaklarını kolayca çıkarmasına da yardımcı olan bileşenleri içerir. Mama, aynı zamanda kilo alma problemi olmayan kısırlaştırılmış kediler için de veterinere danışılarak kullanılabilir. Gerçek ve kurutulmuş somon çeşitleriyle aroması desteklenmiş olan içerik, tahıllarla zenginleştirilmiştir. Ürün, zor beğenen ve yemek seçen kediler için de son derece lezzetli bir kuru mamadır. Proplan elegant derma 10 kg somonlu yetişkin kedi mamasının son kullanma tarihi, mamanın üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.

  • Ağırlık: Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg
  • Aroma: Somonlu Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg
  • Üretim yeri: Amerika Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg

Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg Besin Değerleri Nedir?

Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg Besin Değerleri Nedir?

Proplan elegant derma somonlu yetişkin kedi mamasında Omega 3 ve 6 yağ asitleri bulunur. Bu asitler, kedilerin ipeksi ve parlak tüylere kavuşmasına yardımcı olur. Mamanın protein içeriğinin %16’sı somondan oluşur. Ayrıca içeriğinde bulunan tahıllar, kedilerin sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Mısır ve buğday unu, kedilerin bağırsak florasını düzenler. Kuru mamada yer alan bir diğer malzeme, pancar küspesidir. Küspe, kediler için gerekli olan lif ihtiyacını karşılar. Kurutulmuş somon ve yumurta ise mamanın protein oranını artırır. Proplan elegant kedi maması; %36 protein, %6,5 ham kül, %16 yağ, %0,8 Omega 3, %6 Ham selüloz ve %2,2 Omega 6 içerir. Mamanın içeriğinde A, D3, E, C vitaminleri bulunur. Demir, iyot, bakır, mangan, çinko, selenyum ve taurin de kedilerin mineral ihtiyacını karşılar.

Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg Hangi Kediler İçindir?

Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg Hangi Kediler İçindir?

Proplan elegant derma 10 kg somonlu yetişkin kedi mamasının içeriğinde yer alan gıda bileşenleri, kedilerin yaşlarına göre hazırlanır. İçerisindeki lifli bileşenler, kedinin uzun süre tok olmasını sağlarken aynı zamanda onlara enerji de verir. Ürün, yetişkin kedilerin gelişmiş çene ve diş yapılarına da uygundur. Kuru mamayı yerken kedinin dişleri keskinleşir ve çene kasları daha da kuvvetlenir. Ağızda parçalanmaya başlayan mama, sindirim sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasına da olanak verir. Proplan elegant derma somonlu 10 kg yetişkin kedi maması, 1 yaş üzerindeki kediler için uygundur. Bu lezzetli mama, her cins kedi tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Ürün, hassas deriye sahip yetişkin kediler için takviye edici vitamin ve mineraller içerir. Aynı zamanda kedilerin kas ve iskelet gelişimini de destekler.

Proplan Elegant Derma Somonlu Yetişkin Kedi Maması 10 kg Tüylere Etkisi Nasıldır?

Proplan elegant derma 10 kg somonlu yetişkin kedi maması, içerisinde hassas cilde sahip olan yetişkin kediler için oldukça faydalı olan takviye gıdalar bulundurur. Günlük ihtiyacı kadar Proplan Elegant mama tüketen kedilerde yemekten kaynaklı oluşan cilt sorunlarına rastlanmaz. Uzun tüylü kedilerin midesinde tüy birikir. Bu somonlu kuru mama, tüy yumağı oluşumunu da kontrol altına alır. Bunun yanı sıra kedilerde yutulan tüy yumakları da büyük bir sorundur. Proplan mama, bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla özel olarak formüle edilmiştir. İçindeki özel diyet lifi, tüyleri yakalar. Böylece tüy topakları mideden bağırsaklara geçerken kediye rahatsızlık vermez. Dolayısıyla kedi tüyleri kusmaz, dışkı aracılığı ile vücudundan rahatlıkla atar. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Proplan elegant derma somonlu yetişkin kedi maması yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.