Pro Plan Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Konservesi 85 gr

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
37,90 TL
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 80 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Konservesi 85 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet ALFA Satıcı Ünvanı: MERYEM AYLA TANRIKULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1650120387
    Bu ürün Pet ALFA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ProPlan Steril Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85 Gr

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Pro Plan Sterilised 85 G Somonlu Kedi Konservesi

Minik dostlarımız ile bir yaşamı paylaşırız. İyiliğini düşündüğümüz minik dostlarımızın gelişimi oldukça önemlidir. Kedilerin sağlıklı gelişimi için yaklaşık 6 aylıkken kısırlaştırılması gerekir. Kısırlaştırma operasyonu geçiren kedilerin bağışıklık sistemlerinde ani bir düşüş yaşanır. Bu nedenle operasyon döneminde ve sonrasında hastalıkları önlemek için zengin içerikli mamalar tercih edilmelidir. Proplan 85 g sterilised somonlu kısırlaştırılmış kedi konservesi, minik dostunuzun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanır. Kısırlaştırılmış kedilerin beslenme ihtiyaçlarına uygun zengin bir içeriğe sahiptir. Aynı zamanda kilo kontrolüne yardımcı olmak adına yağ ve karbonhidrat düzeyi dengelenmiştir. Püre hâlinde sunulan yaş mamayı kedilerin tüketmesi oldukça kolaydır. Lezzetli içeriği sayesinde konserve, kediler tarafından zevkle yenir.

  • Miktar: 85 gram
  • Uygunluk: Kısırlaştırılmış kediler
  • İçerik: Somunlu

Proplan Sterilised Kedi Konservesi Besin İçeriği Nasıldır?

Proplan Sterilised Kedi Konservesi Besin İçeriği Nasıldır?

Proplan 85 g sterilised somonlu kısırlaştırılmış kedi konservesi zengin bir besin içeriğine sahiptir. Konservenin zengin içeriğinde; et ve hayvansal besin, balık (%4 ton balığı – %4 somon), mineral, şeker ve bitkisel türevler bulunur. Bunun yanı sıra konservenin besleyici içeriği demir ve kalsiyum takviyesi ile zenginleştirilmiştir. Aynı zamanda mamanın içerisinde omega 3 ve 6 takviyesine yer verilir. Söz konusu yağ asitleri kedilerin bağışıklık sistemini korurken göz, beyin, kalp, karaciğer ve eklem sağlığını destekler. Konserveyi özel kılan zengin içerikler, kedilerin kilo kontrolüne yardımcı olmak adına dengeli yağ ve karbonhidrat oranına sahiptir. Sınırlandırılmış besin değerleri kedilerin hassas metabolizması ile uyumludur. Böylece kedi yaşamını olumsuz etkileyen fazla kilo alımını önlenir.

Proplan Somonlu Kedi Konservesi Her Yaş Kediye Uygun mu?

Proplan Somonlu Kedi Konservesi Her Yaş Kediye Uygun mu?

Proplan 85 g sterilised somonlu kısırlaştırılmış kedi konservesi yetişkin kediler için özenle geliştirilmiştir. Bunun yanı sıra ürün, kısırlaştırılmış kedilerin bağışıklık sistemini desteklemek için onların beslenme ihtiyaçlarına uygun hazırlanmıştır. Böylece konserve, yetişkin ve kısırlaştırılmış kediler için güvenle kullanılabilir. Kısırlaştırılmış kediler için özel geliştirilen konserve mama, dengeli besin değerlerine sahiptir. Kedilerin kısırlaştırma işlemi sonrası kilo kontrolüne yardımcı olur. Kedi konservesinin zengin içeriği 85 gr paketlerde sunulur. Konservenin yetişkin bir kedi için ayrı öğünlerde 2-3 adet verilmesi önerilir. Konservenin oda sıcaklığında saklanması gerekir. Aynı zamanda öneriler arasında kapağı açıldıktan sonra 48 saat içerisinde tüketilmesi yer alır. Kediler mamayı afiyetle tüketirken su kabının mutlaka doldurulması gerekir. Böylece kedilerin günlük beslenmesi başarıyla tamamlanır.

Proplan Sterilised Somonlu Kedi Konservesi Kaliteli mi?

Proplan 85 g sterilised somonlu kısırlaştırılmış kedi konservesi yorumları, mamanın kaliteli olduğunu kanıtlar niteliktedir. Konservenin kediler ve sahipleri tarafından beğenilmesini sağlayan esas özelliği kalitesidir. Kısırlaştırılmış kediler için özel olarak üretilen konservenin içerisinde sağlık açısından zararlı olan maddeler kullanılmaz. Bunun yanı sıra dengeli içeriği sayesinde kedilerin vücut sağlığını destekler. Kaliteli üretime ve besleyici içeriğe sahip konserve, kedi sahipleri tarafından güvenle tercih edilen bir üründür. Özenle geliştirilmiş kedi konservesinin kuru ve soğuk bir yerde muhafaza edilmesi gerekir. Ağzı açılan konserveyi streçle sararak 48 saat boyunca buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabından çıkardığınız konserveyi kedilere vermek için oda sıcaklığına ulaşmasını beklemeniz gerekir. Böylece besin değerleri korunan konserve kediler tarafından keyifle tüketilir. Proplan garantisiyle üretilen sterilised somonlu kedi konservesi avantajlı fiyatlarla Trendyol’da satışa sunulur. Kolayca sipariş oluşturabilir ve bu ürünü adresinizden teslim alabilirsiniz. Tüm kargo sürecini Trendyol’un web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden takip etmeniz mümkündür.