Pro Plan Puppy Somonlu Yavru Köpek Maması 3 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
617,75 TL
12 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
612,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Puppy Somonlu Yavru Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas köpeklere özel olarak üretilen mama, sindirilebilirlik oranı yüksek kaliteli bileşenlerle formülize edilir. Yüksek lif oranıyla avantaj sağlar. Formülündeki lifli oranı, pirinç ve yulaf ezmesiyle sağlanır. Aynı zamanda Pro Plan Puppy Sensitive Digeston, yavru köpeklere özel olarak üretilmiş bir üründür. Tüm köpekler bir yaşına kadar yavru olarak sınıflandırılır. Büyüme çağının en hızlı olduğu bu dönemde köpekler, normalden daha fazla proteine ihtiyaç duyar. Bu sebeple üründeki protein miktarı yüksektir. Yüksek protein köpeklerin kemik, diş ve kas gelişimine yardımcı olur. Yavruların protein kadar karbonhidrata da ihtiyaçları olur. Lif sağlayan pirinç ve yulaf karbonhidrat ihtiyacını da giderir. Bu bileşenler sayesinde onlar, yavruluk döneminde ihtiyaç duyduğu enerjiyi daha rahat alabilir. Tüm bunların yanı sıra Pro Plan Puppy Sensitive Digeston kuzu etli yavru köpek maması çeşitlerinde Omega-6 yağ asitleri ve çinko gibi değerli bileşenler de bulunur. Tüm bu içerik köpeğinizin her öğünde ihtiyaç duyduğu tam besini almasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Somon Balığı
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver