Pro Plan Sığır Etli Büyük Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 10 kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.313 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.424,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.425 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Sığır Etli Büyük Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SECOVET Satıcı Ünvanı: SERCAN SEPİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610534478
    Bu ürün SECOVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpeğiniz için en ekonomiği!
  • Yetişkin köpekler için özenle hazırlanmış Pro plan Duo Delice, içinde bulunan gerçek sığır eti parçaları ile köpeğinize daha lezzetli bir öğün olarak üretilmiştir.
  • %100 tam ve dengeli beslenme sağlayabilmek için yeni Pro plan Delice formüle edilmiştir.
  • 1-Mama da 17 oranında kullanılan sığır eti ( parça et) ile oluşturulan tat köpeğinizin zevkle yemesini sağlayacak. Böylece ihtiyacı olan besini alır buda gelişiminin istenilen düzeyde olmasını sağlar.
  • 2- Ağız hijyeni üzerinde de etkilidir. Diş sağlığı çıtır croquettes ve hassas parçalar Geschnetzeltes eşsiz bileşimi çiğnemek için köpeğinizi uyarırlar. Çıtır kroket mekanik eylem köpek dişleri üzerinde bir diş fırçası gibi davranır ve tartar oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.
  • 3- Sindirim Sistemi Sağlıklı lif kaynakları ve besin dengesi, sağlıklı bir sindirim sisteminin oluşmasında etkili olur ve dışkı kalitesi iyileştirilmesine yardımcı olur.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Dana - Sığır
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
Geri Bildirim Ver

Pro Plan 7613034083784 10 Kg Sığır Etli Büyük Orta Irk Yetişkin Köpek Maması

Köpeklerin günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayacak kalitede mamalar tercih etmek, onların sağlıklı gelişimleri için atılacak ilk adımdır. Proplan kalitesiyle sunulan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek maması patili dostların gelişimine katkı sağlar. Mama zengin bir içeriğe sahiptir. Proplan sığır etli yetişkin köpek maması evcil dostunuzun hem ziyafet hissiyle öğünlerini geçirmesini hem de sağlığı için faydalı pek çok besini almasını sağlar. Mama her kilodan yetişkin köpeklerin tüketmesine uygun olacak şekilde üretilmiştir. İçeriğinde köpek sağlığına olumsuz etki yapacak maddeler bulunmaz. Bu sayede orta/büyük ırk yetişkin köpeklere bakanlar tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

  • Uygunluk: Yetişkin köpekler
  • Miktar: 10 kg
  • İçerik: Sığır Etli

Proplan Büyük Orta Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıl?

Proplan Büyük Orta Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıl?

Proplan sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek maması evcil dostunuzun besin ihtiyacını eksiksiz bir şekilde karşılamaya yönelik olarak üretilmiştir. Ürünün sığır etli oluşu, köpeğinizin hoşuna gidecek bir tat ve koku sunar. Aynı zamanda sığır eti mamanın protein oranını arttırır. Yüksek proteinli içerik, köpeklerin kas ve iskelet gelişimini olumlu etkiler. Eklemlerinin esneklik kazanmasına katkı sağlar. Mamaların protein bakımından zengin olması köpekleri obeziteye karşı da korur. Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek maması kolay sindirilir. İçeriğinde %20 protein ve %16 yağ bulunur. Balık yağı, kurutulmuş kümes hayvanları eti, mısır, pirinç ile zenginleştirilmiş formülü %17 oranında sığır eti içerir. Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek maması yorumlarında ürünün içeriğine dair kullanıcı memnuniyetini görebilirsiniz.

Proplan Yetişkin Köpek Mamasının Sağladığı Faydalar Neler?

Proplan Yetişkin Köpek Mamasının Sağladığı Faydalar Neler?

Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek mamasının sağladığı en büyük fayda dengeli beslenme sunmasıdır. Protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral içermesi sayesinde sağlıklı bir gelişim sağlar. Mamanın lif oranı oldukça yüksektir. Bağırsak florasını korur ve düzenli tuvalete gitmeyi sağlar. Dışkı kalitesini iyileştirir. İçeriğindeki vitaminler bağışıklık sisteminin güçlendirir. Bu sayede tüylü dostlarınız hastalıklara karşı daha dirençli olur. Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek maması, makul boyutlarda parçacıklardan oluşur. Mama parçalarının sertliği olması gerektiği kadardır. Bu sayede köpeklerin ağız ve diş sağlığının korunmasına da yardım eder. Mama içeriği, yetişkin köpekler için veteriner hekimler ve hayvan sağlığı profesyonellerinin çalışmaları neticesinde özenle hazırlanmıştır. Bu sayede yetişkin köpeklerin gelişiminde güvenle kullanılabilir.

Proplan Yetişkin Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygun?

Proplan tarafından hazırlanan bu mama; yetişkin, orta ve büyük boy ırk köpekler için uygundur. Mama hem lezzetli hem de besleyicidir. Enfes içeriği sayesinde köpekler âdeta bir ziyafet deneyimi yaşarken günlük besin ihtiyaçlarını da karşılar. Kullanım şekli günlük olarak düzenlenebilir. Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek mamasının tüketim miktarı; fiziksel yapıya, hareket oranına ve enerji ihtiyacına uygun olarak belirlenmelidir. Bu yüzden mama miktarını belirlerken veteriner hekiminizin görüşüne başvurabilirsiniz. Orta ve büyük ırk köpeklerde Proplan sığır etli mamaya geçiş aşamalandırılmalıdır. Eski mamaya belirli oranlarda karıştırılmak suretiyle köpeklerin Proplan tarafından hazırlanan bu ürüne geçişi sağlanabilir. Mama serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir. Siz de dostunuzun hem lezzetli hem de sağlıklı öğünler tüketmesi için Trendyol’dan Proplan 10 kg sığır etli büyük orta ırk yetişkin köpek mamasını temin edebilirsiniz.