Pro Plan Sterilised Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

820 TL
(273,33 TL / kg)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Sterilised Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vızvızpet Satıcı Ünvanı: VIZ VIZ PET EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT OTOMOTİV EĞİTİM DANIŞMANLIĞI TUR.GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925122584200001 Vergi Kimlik Numarası: 9251225842
    Bu ürün vızvızpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proplan Sterilised Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması Kısırlaştırma sonrası hassaslaşan ve yeme eğilimi artan genç ya da yetişkin kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımının ve taş oluşumunun önlenmesini sağlayan, lezzetliliği yüksek bir formüldür. Proplan Kısırlaştırılmış Kediler İçin Somonlu ve Ton Balıklı Kedi Maması
  • kısırlaştırma sonrası hassaslaşan ve yeme eğilimi artan genç ya da yetişkin kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımının ve taş oluşumunun önlenmesini sağlayan, lezzetliliği yüksek bir formüldür. Proplan Kısırlaştırılmış Kediler İçin Somonlu ve Ton Balıklı Kedi Maması gerçek ton ve somon balığı kaynaklı yüksek protein içeren formülü sayesinde kalori oranını dengeler ve eşsiz karışımı sayesinde idrar pHını 6,3 ve 6,6 arasında tutar. Mamanın Analizi: Ham Protein 37,8 En Az, Ham Yağ 9,5-14,5 En Az - En Çok, Ham Selüloz 6,5 En Çok, Ham Kül 9,5 En Çok, Su 9 En Çok, HCIde Çözünmeyen Kül 0,27 En Çok, Linoleik Asit 1,8, Kalsiyum 1,3, Fosfor 1,1, Bakır Sülfat 22 mg/kg, Taurin 1500 mg/kg En Az. İçindekiler: Somon Eti, Mısır Glüteni, Pirinç, Kümes Hayvanları Ürünleri, Mısır, Maya, Balık Ürünü, Ton Balığı Eti, Sakatat, Selüloz, Buğday Glüteni, Bütün Yumurta, Maya, Karışık Tokoferollerle Korunmuş Hayvansal Yağ, Potasyum Klorür, Kolin Klorür, l-Lizin, DL-Metionin, Sodyum Klorür, Mineraller, Çinko Sülfat, Selenyum, Beta Karoten, Doğal Tokoferolce Zengin Ekstratlar, Orto Fosforik Asit, Vitamin A Takviyesi, Vitamin D3 Takviyesi, Vitamin E Takviyesi, Vitamin C Takviyesi, Tuz Genel Hatırlatmalar Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden.Ambalajı değişik olan ürünler olabilir.Ama ürün içeriği aynıdır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver