PROTEC Yakıt Katkısı Benzinli Enjektör ve Supap Temizleme 375 ml

651,48 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PROTEC Yakıt Katkısı Benzinli Enjektör ve Supap Temizleme 375 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protec Servis Bakım Ürünleri Tic. Ltd. Ş Satıcı Ünvanı: PROTEC SERVİS BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733036144100013 Vergi Kimlik Numarası: 7330361441
    Bu ürün Protec Servis Bakım Ürünleri Tic. Ltd. Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protec Enjektör ve Supap Temizleme 375ml | Almanya'da Üretilmiştir. Ürün Bilgileri: Yakıt enjeksiyon sistemindeki, supaplardaki, emme ve yanma bölümlerindeki birikmiş karbon kalıntılarını etkili bir şekilde temizler. Daha güçlü ve daha temiz bir yanma ile motorun daha rahat çalışmasını sağlar. Oluşturduğu en elverişli yakıt püskürtme ve atomizasyonu sayesinde egzoz değerlerini iyileştirir ve bunun sonucu olarak motoru korur ve ömrünü uzatır. Benzinle çalışan karbüratörlü, enjeksiyonlu, direkt enjeksiyonlu (FSI, GDI), katalitik konvertörlü veya turboşarjlı motorların yakıt sistemlerinde kullanım içindir. Uygulama : Düzenli olarak her 3-4 ayda bir yakıt deposuna boşaltın. Karışım oranına dikkat edin (1:200)!. 375ml, 80 litre yakıt için yeterlidir.
Geri Bildirim Ver