Prova Olivia Edp Çiçeksi Kadın Parfüm 100 ml

Çok Al, Az Öde!
1 x  160 TL
%10 indirim
2 x  144 TL
288 TL
%15 indirim
3 x  136 TL
408 TL
%20 indirim
4 x  128 TL
512 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prova Olivia Edp Çiçeksi Kadın Parfüm 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Açık Tezgah Satıcı Ünvanı: AÇIKTEZGAH SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0006096818200001 Vergi Kimlik Numarası: 0060968182
    Bu ürün Açık Tezgah tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olivia EDP Kadın Parfümü, özgürlüğün gücünü hissettiren bir seçenektir. İçeriğindeki portakal ve mandalina tatlı uyumu ile tuzlu yasemin ve portakal çiçeğinin ferah duruşu, size benzersiz bir yolculuk sunar. Tepe notalarında portakal, mandalina ve fındık bulunur. Bu notalar, parfüme enerjik ve canlı bir başlangıç sağlar. Orta notalarda tuz, yasemin ve portakal çiçeği bulunur. Tuzlu notalar, parfüme ferahlık ve tazelik katarken, yasemin ve portakal çiçeği notaları feminenlik ve zarafet sunar. Dip notalarda karamel, amber ve vanilya tonları bulunur. Bu notalar, parfümün kalıcılığını artırırken, sıcaklık ve tatlılık katmaktadır. Bu şık metal şişe, kendi kokunuzu keşfetmenizi sağlar ve tüm cilt tipleri için uygun bir seçenektir. Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanabilir. Duştan sonra kullanıldığında daha fazla kalıcılık sağlar. Günlük kullanıma uygun olan bu parfüm, bilek, dirsek içi, kulak arkası, boyun gibi sıcak noktalara uygulanabilir. Uygulama sırasında göze veya tahriş olmuş deriye temas etmemeye özen gösterilmelidir. Yaklaşık 15 - 20 cm uzaktan püskürtülerek kullanılmalıdır. Bu parfüm, size şıklık ve etkileyici bir koku deneyimi sunmak için tasarlandı. Kendinizi güzelliğin ve şıklığın içinde hissetmek için bu parfümü tercih edebilirsiniz. Deneyimleyeceğiniz her an, kokunun kalıcılığıyla baş döndürücü bir etki yaratıyor. Kalıcılığıyla öne çıkan bu parfüm seti, size unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her sıkışınızda, kokunun büyüsüyle çevrenizde iz bırakmaya devam edeceksiniz. EDP parfümler, en yüksek esans yoğunluğuna sahip olan kokulardır. Bu güçlü ve etkileyici parfümler, kısa sürede büyüleyici bir etki yaratır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver

Prova PRO8696601071314OLI Olivia 100 ml EDP Çiçeksi Kadın Parfüm

Prova 100 ml Olivia EDP çiçeksi kadın parfüm, içerdiği aromalarla tende ferah bir his oluşturur. Portakal, amber, vanilya ve karamel esanslarının bulunduğu ürün, tende muhteşem bir koku bırakır. EDP özellikteki parfüm, kullanılmasının ardından ciltte uzun süre kalabilir. Ergonomik ambalaj tasarımına sahip olan Prova Olivia parfümü çantanızda taşıyabilirsiniz. Her bir notasında hayran bırakan ürünü günlük kullanımın yanı sıra özel gecelerde de tercih edebilirsiniz. Ürün hafif parfüm kullanmayı tercih eden kişiler için doğru bir seçim olabilir. Prova Olivia parfümü edinerek kokunuzla fark edilmeye başlayabilirsiniz.

  • 100 ml ağırlığındadır.
  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Prova Olivia 100 Ml Edp Çiçeksi Kadın Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Prova Olivia 100 Ml Edp Çiçeksi Kadın Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Prova 100 ml Olivia EDP çiçeksi kadın parfüm, günlük kullanıma uygun hafif kokulu bir üründür. Metal ambalaj içerisinde kullanıcılara sunulan koku, çantada kolayca taşınabilir. Ürün, tüm cilt tiplerine uyumludur. Parfümü kıyafetlerinizin üzerine sıkabileceğiniz gibi direkt olarak teninize de uygulayabilirsiniz. Uzun süre kalıcı olan kokuyla gün boyu kendinizi ferah hissedebilirsiniz. Hoş aromalı parfüm, oluşan ter ve yemek benzeri kötü kokuları anında maskeler. Parfümü çantanızda, arabanızda ya da iş yerinizde muhafaza ederek ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Ürün üzerinde emniyet kilidi bulunur. Özel olarak tasarlanan kilit, parfümün akmasını önler. EDP parfümle girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Prova 100 ml metal şişe Olivia EDP çiçeksi kadın parfümü edinerek kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

Prova Olivia Metal Şişe Kadın Parfümün Notaları Nasıldır?

Prova Olivia Metal Şişe Kadın Parfümün Notaları Nasıldır?

Prova 100 ml Olivia EDP çiçeksi kadın parfüm, çiçeksi dokunuşlara sahip hafif bir kokudur. Ürünü ilk kullandığınızda portakal, mandalina ve fındık aromalarıyla karşılaşırsınız. Parfümün tepe noktalarında bulunan bu meyve kokusuyla kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ürünün kullanılmasından bir süre sonra ortaya çıkan kokular ise yasemin, tuz ve portakal çiçeğidir. Ürünün dip notası ise karamel, vanilya ve amber aromalarından oluşur. Uzun süre kalıcılığa sahip olan çiçeksi parfümün son olarak tende bıraktığı kokuya hayran olabilirsiniz. Her bir notada ayrı bir tat bırakmayı başaran parfümü ilk kullandığınızdan itibaren uzun süre ferahlama hissini yaşamanız mümkündür. Ürün, sunduğu aromalarla sizi keyifli bir yolculuğa çıkarır. Prova 100 ml günlük kullanım Olivia EDP çiçeksi kadın parfümle kendinizi keşfedebilirsiniz.

Prova Olivia Günlük Kullanım Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Prova Olivia Günlük Kullanım Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Prova Olivia EDP çiçeksi kadın parfümü yüksek kalıcılığa sahiptir. Üründe bulunan esans oranı %10 ile %20 arasındadır. Parfümün kalıcılığını arttırmak için kokuyu banyo sonrasında kullanmayı tercih edebilirsiniz. Duş sonrası gözenekleri açılan tene uygulanan parfümün vücutta kalma süresi yükselir. Ürünü nemlendirdiğiniz tene uyguladığınızda ise koku molekülleri cilt gözeneklerinde uzun süre kalabilir. Parfümü nabız bölgesine uygulamanız ürün kokusunun hızlı bir şekilde yayılmasına olanak tanır. Prova Olivia çiçeksi parfümü sabah bir kez kullandığınızda gün boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Özel olarak tasarlanan parfümü havaya sıkarak oluşan moleküllerin altından geçmeniz ürünün tüm vücudunuza eşit bir şekilde dağılmasına imkân tanır. Ürünü edinerek her daim mükemmel kokabilirsiniz. Prova 100 ml Olivia EDP çiçeksi kadın parfüm fiyatı, farklı bütçelere sahip kullanıcılar erişebileceği oranlara sahiptir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Prova 100 ml Olivia EDP çiçeksi kadın parfüm yorumlarını okuyabilirsiniz. Prova Olivia çiçeksi parfümü uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.