Proware Columbia Avcı Bıçağı

839 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Proware Columbia Avcı Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: öyküstore Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EMİR ÖZMUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030660175
    Bu ürün öyküstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Columbia Company Dış Tic.San.Ltd.Şti. tarafından ithal edilmiştir. Uzunluk 23 cm Bıçak uzunluğu 10,7 cm Bıçak kabzası 12,3 cm Bıçak genişliği 3,5 cm Bıçak kalınlığı 4 mm Magnezyum kıvılcım çubuğu Düdük

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Proware Columbia Avcı Bıçağı

Kamp yapan ve ava giden kişilerin çantalarında olmazsa olmaz eşyalardan biri keskin av bıçağıdır. Bıçağın türü değişse de genellikle en keskin ve sağlam olan bıçak modeli tercih edilir. Proware bıçak, avlanma esnasında kullanılan çok keskin ve güçlü bir bıçak modelidir. Proware Columbia avcı bıçağı, kapalı kutu içerisinde kullanıcılara teslim edilmektedir. Bıçak paslanmayacak malzemelerden yapılmıştır.

 
  • Paslanmaz materyal
  • Çok amaçlı kullanıma uygun
  • Keskin

Proware Columbia Avcı Bıçağı Özellikleri

Proware Columbia Avcı Bıçağı Özellikleri

Columbia avcı bıçak uzunluğu 23 cm, bıçak uzunluğu 10,7 cm, bıçak genişliği 3,5 cm ve bıçak kalınlığı ise 4 mm’dir. Zorlu doğa şartlarında kamp yaparken veya avlanırken gerekli olan av bıçağının çeliğinin sağlam ve işçiliğinin iyi olması gerekmektedir. Kamp esnasında ve avlanmada elle yapmanın zor olduğu işlerde bıçak kullanarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Doğada zor durumda kaldığınızda ya da avlanırken hayatta kalma durumunda elinizdeki bıçağın keskinliğinden emin olmalısınız. Mümkün olduğunca az ve öz eşya kullanmak istiyorsanız testere ve balta gibi yer kaplayan taşıması zor eşyalar almadan tüm bu işlevlere sahip Columbia avcı bıçağını tercih edebilirsiniz. Bu sayede ateş yakarken ince ağaç dallarını kesme, yiyecek hazırlama ve deri yüzme gibi işleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca proware bıçak, keskin ve sağlam işlevselliğinin yanında kendine has siyah rengindeki tasarımıyla şık görünüme sahip bir üründür. Proware Columbia avcı bıçağı ile ilgili detaylı bilgiyi 63400 kodunu yazarak direkt olarak bu ürün ile karşılaşarak ulaşabilirsiniz.

 

Proware Columbia Avcı Bıçağı Yorumları

Proware Columbia Avcı Bıçağı Yorumları

Kaliteli paslanmaz çelikten üretilen avcı bıçağı, kampta günlük hayatı kolaylaştırmak amacıyla tercih edilebilir. Av bıçağı, kamp malzemeleri ve avlanma esnasında olmazsa olmaz ürünlerden olduğu için kullanıcılar satın almadan önce kalitesinden emin olmak isterler. Her üründe olabileceği gibi av bıçağı modelleri içerisinde kaliteli ve kalitesiz ürüne rastlamak mümkündür. Zorlu şartlar altında kullanılacak bir malzeme olan av bıçağının dayanıklı olması gerekmektedir. Ayrıca ördek avına giderken tercih edilen av bıçağı ile balık avına giderken tercih edilen av bıçağı aynı değildir. Bu nedenle kullanıcılar alacakları ürünün ihtiyaçlarına uygun olduğuna emin olmak için detaylı görsel incelemek isteyebilirler. Kullanıcılara bir av bıçağı satın almadan önce ürünle ilgili en iyi fikri yorumları verir. Kullanıcı ondan önce ürünü satın almış kişilerin fikirlerini ve ekledikleri görseli inceleyerek satın alıp almama konusunda bir karar verebilir. Proware Columbia avcı bıçağı yorumları ve değerlendirmeleri sayfa üzerinde bulunmaktadır.

 

Proware Columbia Avcı Bıçağı Fiyatı

Proware Columbia Avcı Bıçağı Fiyatı

Columbia avcı bıçağı paslanmaz, dayanıklı ve keskin özelliklere sahip olmasıyla ava çıkan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir ürün olmayı başarmıştır. Ortalama ölçülere sahip boyutu sayesinde üzerinizdeki avcı kıyafetlerinize takarak kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Avcı bıçağının özellikleri dışında kullanıcıların en çok dikkat ettiği şey ürünün fiyat bilgisidir. Kullanıcıların bir ürüne verdikleri fiyatla bekledikleri performans aynı orandadır. Bütçe ayrılan ürünün performansından büyük beklentiler doğabilir. Bu ürün kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verir. Proware Columbia avcı bıçağı fiyat bilgisi de diğer tüm detaylı bilgileri gibi sayfa üzerinde bulunmaktadır. Bu avcı bıçağının fiyat bilgisini de inceledikten sonra dilerseniz avcı bıçağını sepete ekleyerek hızlı ve pratik bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ürünü indirimli fiyattan satın almak için Trendyol’un dönemsel yaptığı indirim ve kampanyaları takipte kalabilirsiniz.